Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 12/11/2021)

Det finns verkligen mer än ett sätt att nå Amsterdam från Paris. Och medan de alla kommer med sina för- och nackdelar, resa från Paris till Amsterdam med tåg är fortfarande det bästa alternativet när du gör jämförelser. Vi ger dig alla de skäl varför tågresor bör vara ditt första val, särskilt om du vill komma in amsterdam från Paris säkert och med stil och komfort.

 

Paris till Amsterdam med tåg vs. Andra färdmedel

Att resa med bil från Paris till Amsterdam är utan tvekan ett pittoresk kör. i alla fall, det är bara logiskt om du har råd med tid och är säker nog för att navigera vägarna mellan de två städerna.

Oavsett vilken väg du tar på bilresan från Paris till Amsterdam, det finns motorvägar, vägtull, och bränsleförbrukning att tänka på. Drivsystemet kan ta upp till 6 timmar, i bästa fall; så du måste planera för din vila slutar. Också, överväga någon service och bränsle som krävs längs vägen, såväl som en lunchrast. Alla dessa kostnader kan och kommer att lägga upp.

Du kan överväga att ta bussen eftersom du har hört det är billigaste sättet att resa till Amsterdam från Paris. Även om detta är sant, resan tar nästan 7 timmar. Det är en lång tid att vara på väg. Det kommer att kännas ännu längre för att du är trångt i en buss med begränsat utrymme att röra sig.

Det finns också möjlighet att flyga från Paris till Amsterdam. Men medan flyg tar bara en timme och 15 minuter, det erbjuder inte samma förmåner som att resa till land. Om du inte är i First Class, hittar du dig själv möjlighet i obekväma plana säten.

Det finns heller ingen vacker Europeiska landskap att njuta av när du reser med flyg. Du mestadels har molnen utanför att titta på om du råkar sitta i en fönsterplats; annat, du kan lita på en in-flight film att hålla dig hyste. Och glöm inte att även reser med flyg är teoretiskt det snabbaste sättet att ta sig till Amsterdam från Paris, du fortfarande behöver faktor i tid och pengar det tar att komma till flygplatsen.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

 

Komforten och bekvämligheten i Paris till Amsterdam med tåg

När det gäller att resa från Paris till Amsterdam, tågresor med Thalys tåg erbjuder det bästa av alla världar. Det är utan tvekan den mest bekväma och bekvämt sätt att resa tack vare utbilda hög hastighet. Du kan enkelt flytta runt tåget utan att ens inse att det rör sig.

Du kommer också att känna dig säkrare att resa med tåg, på att du inte dela vägar och motorvägar med vårdslösa förare. Och med en hastighet av 300 km i timmen, du når destination på halva tiden det skulle ta med bil eller buss. Höghastighetståg kan få dig till Amsterdam från Paris 3 timmar och 19 minuter. Och till skillnad från att resa med flyg, du kommer att ha spektakulära europeiska landsbygden att tycka om.

Bryssel till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Marseille till Paris Tåg

Amsterdam till Paris Tåg

 

Family Train Travel from Paris to Amsterdam

 

Boka tågbiljetter i förväg, och du kan njuta av de billigaste priserna, making reser med tåg desto mer ekonomiskt val om du planerar.

Genom att resa med Thalys Tåg, du kan köpa biljetter till 90 dagar före resdag och spara upp till 75% på tågbiljetter om du reservera din säten tidigt.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss en kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-paris-amsterdam-train%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)