Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 12/11/2021)

Det er faktisk mer enn én måte å nå Amsterdam fra Paris. Og mens de alle kommer med sin pro og cons, reise fra Paris til Amsterdam med tog er fortsatt det beste alternativet når du gjør sammenligninger. Vi gir deg alle grunnene til at togreise bør være ditt førstevalg, spesielt hvis du ønsker å komme i Amsterdam fra Paris trygt og i stil og komfort.

 

Paris til Amsterdam med tog vs. Andre reisemåter

Å reise med bil fra Paris til Amsterdam er uten tvil en pittoreske kjøre. derimot, det bare er fornuftig hvis du har råd til å bruke tid og er trygg nok til å navigere veiene mellom de to byene.

Uansett hvilken rute du tar på biltur fra Paris til Amsterdam, det er motorveier, bompenger, og drivstofforbruk å tenke på. Stasjonen kan ta opptil 6 timer, i beste fall; så du trenger for å planlegge for rasteplasser. Også, vurdere eventuelle vedlikehold og brensel som kreves underveis, samt en lunsjpause. Alle disse utgiftene kan og vil legge opp.

Du kan vurdere å ta bussen fordi du har hørt det er billigste måten for å reise til Amsterdam fra Paris. Selv om dette er sant, turen vil ta nesten 7 timer. Det er lenge å være på veien. Det vil føles enda lenger fordi du er trangt i en buss med begrenset plass til å bevege seg rundt.

Det er også mulighet for å fly fra Paris til Amsterdam. Men mens flygning vil bare ta en time og 15 minutter, den tilbyr ikke de samme fordelene som å reise med land. Med mindre du er i første klasse, du vil finne deg selv proppet i ubehagelig flyseter.

Det er heller ingen vakker European natur å nyte når du reiser med fly. Du vil stort sett ha skyene utenfor for å se på hvis du tilfeldigvis å bli sittende i et vindussete; ellers, du kan stole på en in-flight film å holde deg holdt. Og ikke glem at mens reiser med fly er teoretisk den raskeste måten å komme til Amsterdam fra Paris, du fortsatt trenger å faktor i tid og penger det vil ta å komme til flyplassen.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

Komforten og bekvemmeligheten fra Paris til Amsterdam med tog

Når det gjelder å reise fra Paris til Amsterdam, togreise med Thalys tog tilbyr det beste fra alle verdener. Det er uten tvil den mest komfortable og praktiske måten å reise på takket være tog høyhastighets. Du kan enkelt bevege deg rundt i toget uten å skjønne at det beveger seg.

Du vil også føle deg tryggere å reise med tog, sikker på å ikke dele veier og motorveier med uvøren drivere. Og med hastigheter på 300 km per time, du når ditt mål i halvparten av tiden det ville ta med bil eller buss. Høyhastighetstog kan få deg til Amsterdam fra Paris i 3 timer og 19 minutter. Og i motsetning til å reise med fly, du vil ha spektakulært europeisk landskap å nyte.

Brussel til Paris tog

London til Paris tog

Marseille til Paris tog

Amsterdam til Paris tog

 

Family Train Travel from Paris to Amsterdam

 

Bestille togbilletter på forhånd, og du kan nyte de beste prisene, gjør reising med tog mer økonomisk valg hvis du planlegger.

Ved å reise med Thalys togene, du kan kjøpe billetter til 90 dager før reisedato og lagre opptil 75% på togbilletter hvis du reservere seter tidlig.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-paris-amsterdam-train%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)