Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 18/02/2021)

En ny toglinje har lansert, dekker Aserbajdsjan, Tyrkia, og Georgia. Linjen dekker over 820 Kilometer, og har plass til last i tillegg til passasjertog. for det første, linjen vil være den første til å koble Europa og Kina, mens utenom Russland. Toget vil operere fra Aserbajdsjans hovedstad Baku og den georgiske hovedstaden Tbilisi til byen Kars i Turley. Dessuten, Det vil redusere reisetid mellom europeisk jernbaneinfrastruktur og Kina-skinne. Presidentene i Aserbajdsjan, Tyrkia, og Georgia, samt EU-representanter, deltok på åpningen av den nye jernbanelinjen.

 

Detaljer om tog

for det første, jernbanelinjen var opprinnelig planlagt å lansere i 2010 og deretter inn 2012. derimot, på grunn av den linje ikke passerer gjennom Armenia, både USA og EU ikke bidra økonomisk, og dette førte til en forsinkelse. I tillegg, linjen går gjennom land som tidligere hadde sine grenser stengt til hverandre (dateres tilbake til Sovjetunionen).

for det andre, linjen som er navngitt 'Eurasisk bro’, vil koble økonomiene i de landene det går gjennom. kinesisk varer transporteres fra Kina til Europa på denne linjen i så lite som 12 dager. Dessuten, de Toget skal transportere 5 millioner tonn gods per år med dette tallet forventes å hoppe til 17 millioner over tid. I tillegg, dette vil gjøre porten verktøy i Aserbajdsjan de største i kaspiske hav region.

 

bird's eye view of the new port in Alat which will benefit from the new train link

Aserbajdsjan har ikke offentliggjort den fulle kostnaden av linjen, men det er kjent at de lånes Georgia $775 finansiere Georgia del av linjen.

 

Kasakhstan

Kasakhstan har nå etablert seg som den nye ‘Silk Road’ med sin økte fraktaktivitet mellom Europa og Kina. Historisk Kasakhstan fungerte som en forbinder staten for Europa, Asia, og India. Årsaken til at fraktaktiviteten i Kasakhstan har kommet seg opp igjen, er at den kutter avstanden mellom Europa og Asia 10,000 kilometer. Dessuten, Kasakhstan har brukt over $3 milliarder på sine jernbanelinjer. Dette inkluderer $250 millioner brukt på Khorgos Gateway. Denne porten gjør det mulig for kinesiske tog å overføre varene sine til europeiske tog, og unngå å bytte linje.

 

Kina eier nå 49% av Khorgos Gateway som er en del av den nye togforbindelse

 

Sitater om den nye jernbanelinjen

for det første, Aserbajdsjans president kommen på toget

Baku-Tbilisi-Kars jernbane er den korteste og mest pålitelige koblingen mellom Asia og Europa

I tillegg, EU kommen

Åpningen av Tbilisi-Kars jernbane er et viktig skritt i transportsammenkoplinger som forbinder den europeiske union, Tyrkia, Georgia, Aserbajdsjan, og Sentral-Asia ... langs den gamle Silkeveien,

 

Kjøpe togbilletter

Siden du allerede er her, hvorfor ikke ta 3 minutter for å finne den beste togbillett for din neste reise? Hvor enn du er planlegger å reise i Europa Vi kan hjelpe deg med å finne billetter. Enten du er ute etter å se alpene Sveits og Italia eller kanskje besøke land som Belgia og Ungarn Vi har det du trenger. Bestille togbilletter nå. Betale for billetter ved hjelp av alle de kjente betalingsmetoder

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnew-train-links-asia-europe%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)