Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 02/07/2021)

Legendenes land, Dynastier, kulturer, og folk som bygger et stort magisk Kina, hjemmet til 10 mest episke steder å besøke i Kina. Hvert sted er fantastisk, fortelle eldgamle historier i hver brostein, bro, og uberørt vann av 1000 innsjøer.

Den neste 10 mest episke steder å besøke i Kina, har vært fascinerende reisende i tusenvis av år, så vær forberedt på livet ditt.

 

1. Episk sted å besøke i Kina: Zhangye Danxia Landform

Et fantastisk geologisk fenomen, Zhangye Danxia nasjonalpark i Gansu-provinsen er på toppen av 10 mest episke steder å besøke i Kina. I 2009, “Rød sky” Danxia nasjonalpark ble et UNESCOs verdensarvliste.

Parkforbindelsene til 50 kvadratkilometer, hviler ved foten av Qilian-fjellkjeden. Dette naturlig under tok tusenvis av år å danne skjønnheten som tiltrekker reisende fra hele verden. Området som en gang var et hav, sakte forvandlet landformen til topper og stier, fra oransje til grønnaktig, helt fantastisk vakker.

Hvordan kommer jeg til Danxia Landform i Kina?

Du kan fly til Zhangye fra Lanzhou på en time, eller ta miljøvennligere togreise. Det er bare 6 timer med tog.

 

China's Zhangye Danxia Landform

 

2. Episke steder å besøke i Kina: Yuanyang risterrasser

Hvis du søker eventyr, så venter et episk eventyr nede 3,000 trinn i Yuanyang risterrasser. Du finner disse fantastiske risterrassene i Yunnan-provinsen, i Ailao-fjellsidene. Det fascinerende Hani-folket skapte dette fantastiske landskapet 2,500 År siden.

‘Den dyktige billedhuggeren” laget en UNESCO World Heritage nettstedet i sine bare hender, langs den røde elven på mer enn 113 kvadratkilometer. November er en av de beste tidene for å besøke de nest mest episke stedene å besøke i Kina.

Hvordan kommer jeg meg til Yuanyang-risterrasser?

Først, du burde komme til Kunming by, og deretter med buss til Yuanyang. Et kuletog til Jianshui vil være den mest behagelige måten å reise på, og deretter ta bussen til Yuanyang.

 

Episke steder å besøke i Kina: Yuanyang risterrasser

 

3. Episke steder å besøke i Kina: Qinghai Lake

Den høyeste innsjøen i Kina, Qinghai Lake er det tredje mest episke stedet å besøke i Kina. Hvis du bestemmer deg for å besøke denne fantastiske innsjøen, du burde vite at Lake Koko Nor, ligger nordøst for det tibetanske platået. Derfor, Tibetanere og tibetanske munker anser det som hellig.

I tillegg til dette faktum, det skiftende sesonglandskapet, gjør Qinghai-sjøen ekstraordinær og som ingen andre steder i Kina. Du kan bokstavelig talt besøke Lake Qinghai om sommeren, høst eller vår, og oppdage en helt annen innsjø hver gang.

Hvordan kommer jeg til Lake Qinghai?

for det første, ta toget til Xining, og så kan du ta en buss eller leie en bil til Qinghai-innsjøen.

 

Qinghai Lake er et episk sted å besøke i Kina

 

4. Zhangjiajie – Nedbørssøyler

Søylelignende formasjoner, den bratte Zhangjiajie skogsparken er et absolutt imponerende naturunder i Kina. Zhangjiajie er et enestående sted for sandsteinformasjoner du ikke finner noen steder i verden. Dette episke stedet å besøke i Kina har mer enn 200 topper, spir, og fjell som bare stiger opp fra jorden.

I tillegg, vil du være heldig å møte tre minoritetsfolk som bor i dette avsidesliggende området, og truede arter som den kinesiske vannhjorten og den kinesiske gigantiske salamanderen.

Hvordan kommer jeg til Zhangjiajie-formasjoner?

Hvis du reiser fra Beijing, Shanghai, eller Xian, ta deretter et tog til Zhangjiajie.

 

Zhangjiajie - Nedbørssøyler i Kina

 

5. Jiuzhaigou – Fargerike Alpine Lakes

Fantastiske fossefall, innsjøer, 9 Tibetanske landsbyer, og mest vakkert landskap, gjør Jiuzhaigou-dalen til en av 10 episke steder å besøke i Kina. Du finner Jiuzhaigou i Min Shan-fjellkjeden, og det er faktisk en nasjonalpark.

På høyden av 2,472 m. finner du Five Flower Lake. Det er helt verdt en tur takket være de unike fargene, et resultat av innsjøbunnens travertinbergart, og fargerike alger. Disse 2 fakta skaper den alpine innsjøeffekten av topper og blå-turkis vann omgitt av fantastisk fauna.

Hvordan kommer jeg meg til Jiuzhaigou?

Du må komme til Chengdu, hovedstaden i Sichuan-provinsen i sørvest i Kina med buss og flukt.

 

Jiuzhaigou, Fargerike Alpine Lakes i Kina

 

6. Vestlige Sichuan-provinsen – Daocheng Yading naturreservat

Hvis du planlegger en escapade til den vakre naturen i Kina, snødekte topper, uberørte innsjøer, og turparadis, da er Yading naturreservat ideelt for deg. Du vil oppdage dette episke stedet i Sichuan-provinsen i Kina, og du bør helst ta deg tid til i det minste 2-3 dager, å oppdage alle dets underverk.

"Last Shangri-La" er hjemmet til tre Chianrezig, Jambeyang, og Chanadorje-fjellene, som danner en trekantformasjon, og hvor du finner den vakreste utsikten i Daocheng. Dess, du bør være forberedt på 1,000 innsjøer, blant dem er Erong "Milk" -sjøen, og den fantastiske Five Color Danzhen-sjøen kl 4,600 meter.

Hvordan kommer jeg meg til Daocheng Yading?

Hvis du har kort tid, deretter fly til Yading flyplass, og ta deretter flybussen til Daocheng. Du kan også ta bussen til Shangri-La, og derfra ta en sightseeingbuss til Yading. derimot, hvis du virkelig vil oppdage dette episke stedet i Kina, deretter overnatte i Daocheng.

 

Epic China's Western Sichuan Province - Daocheng Yading naturreservat

 

7. Episke steder å besøke i Kina: Fenghuang, Hunan-provinsen

Fenghuang er et av de tradisjonelle stedene på vår 10 episke steder å besøke i Kina-listen. Denne godt bevarte byen ble bygget i Qing dynastiet og har beholdt sin eldgamle atmosfære og utsikt i over 300 år.

Derfor, når du går inn i denne sjarmerende byen, du vil føle at du bokstavelig talt går tilbake i tid. Byens trehus, broer, templene er uberørt av tid og skaper en fantastisk atmosfære dag eller natt.

I følge historier, byen fikk navnet "Phoenix" da 2 Phoenix ville ikke dra fordi det var så vakkert, så de ble værende for å våke over det.

Hvordan komme seg til Fenghuang?

Det er bare busser til Fenghuang, ingen tog. Du kan ta en buss fra nære byer i Hunan, som Changsha, og Zhangjiajie.

 

Episke steder å besøke i Kina: Fenghuang, Hunan-provinsen Naturskjønn natur

 

8. Episke steder å besøke i Kina: Den kinesiske mur

Den kinesiske mur er et av verdens underverker, så åpenbart har den vår 10 mest episke steder å besøke i Kina.

For over 2,300 år den kinesiske muren dominerer Nord-Kinas landskap, og det er høydepunktet for hver tur til Kina. dessverre, gjennom årene på grunn av naturlig erosjon og menneskelig skade - 2,000 kilometer er borte fra dette enestående landemerke.

Du bør merke deg at hvis du drømmer om å gå over hele veggen, det vil ta deg 18 måneder i det minste for å fullføre den kinesiske muren.

Hvordan kommer jeg meg til Den kinesiske mur?

Du kan ta tog fra Beijing til Badaling jernbanestasjon, og ta deretter gratis skyttelbuss til billettkontoret til Badaling Great Wall.

 

Den kinesiske mur er selvfølgelig den mest kjente blant de episke stedene å besøke i Kina

 

9. Episke steder å besøke i Kina: Qiandao Lake

Med mer enn 1000 øyer, Qiandao-innsjøen er et av de mest episke stedene i verden, enn si Kina. Du finner denne fantastiske innsjøen i Chunan-landet, Zhejiang-provinsen, dekker et område på 580 kvadratkilometer.

De tusen øysjøen er menneskeskapt og skapt etter opprettelsen av demningen i 1959. Hvis du er heldig nok til å reise til Qiandao-innsjøen i Kina, vil du ha en episk tid på å oppdage de mange innsjøene og skogsparken.

Hvordan komme seg til Qiandao Lake?

Den beste måten å reise til Qiandao-innsjøen er å ta toget fra Hangzhou til Qiandaohu stasjon, og deretter ta en taxi til Qiandao Lake.

 

 

10. Episke steder å besøke i Kina: Lijiang gamleby

Lijiang er den andre gamlebyen på vår 10 episke steder å besøke i Kina-listen, og en av 4 mest velbevarte gamle byer i Kina. Lijiangs templer, unik Naxi-arkitektur av gamle hus med flislagt tak og en lukket gårdsplass, er ganske syn.

Når du går gjennom Lijiang’s brosteinsbelagte gater, røde lykter over, og oppdag 354 broer, du vil bli overrasket og fascinert av Naxis folkekultur, og arkitektur.

Hvordan kommer jeg meg til den gamle byen Fenghuang?

Den beste måten å komme til Lijiang på gammel by er ved å ta Kinesisk tog til Lijiang jernbanestasjon, deretter med buss eller bil.

 

Episke steder å besøke i Kina: Lijiang gamleby

 

her på Lagre A Train, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge reisen til disse 10 mest episke steder å besøke i Kina med tog.

 

 

Do du vil legge inn blogginnlegget vårt “10 De mest episke stedene å besøke I Kina”Inn på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fepic-places-visit-china%2F%3Flang%3Dno - (Rull ned litt for å se inn kode)