Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 25/02/2022)

Inn i villmarken, eller ned til det største korallrevet i verden, under nordlyset, disse er 10 en gang i livet destinasjoner. Så, hvis du er ute etter et uforglemmelig eventyr i Kenya, eller hvor som helst mellom Mongolia og Moskva, da bør du sjekke ut disse stedene.

 

1. Maasai Mara nasjonalreservat, Kenya

Et av de siste ville og episke stedene over hele verden, Masai Mara nasjonalreservat er en destinasjon en gang i livet. Urørt av sivilisasjonen, Masai Mara er et ypperlig safarimål. Dessuten, de Natur reservat er hjemsted for den største migrasjonen i verden, etterlater et preg på hver besøkende. Så, vitne til den store migrasjonen; ville katter, sebraer, og mange andre ville dyr bare noen få meter unna i deres naturlige praktfulle habitat er en livsendrende opplevelse.

Så, hvis du ønsker å dra på et livsendrende eventyr i et av de mest fantastiske naturreservatene i verden, du kan velge mellom å reise opp i himmelen i en luftballong eller med 4X4. derimot, du bør planlegge safariferien mellom juli og september, å være vitne til de mest spektakulære villdyrflokkene som hersker over veiene og landene i Kenya, under migrasjonen.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Maasai Mara National Reserve, Kenya

 

2. Destinasjoner for en gang i livet: Macchu Picchu

Gjemt i Andesfjellene, forlatt men ikke glemt byen Machu Picchu. De vakre relikviene fra Inka-imperiet står sterkt gjennom århundrer med vilt klima, klar til å dele mysteriene til det peruanske imperiet til de tusenvis av besøkende som ankommer hver dag, til fots, buss, og trene.

Når du besøker Machu Picchu, du vil bli forvirret over størrelsen og beliggenheten til den gamle byen. Hvordan denne flotte byen ble bygget og bevart i midten av ingensteds i Peru, forblir et mysterium. derimot, det største mysteriet er grunnen til at innbyggerne forlot Machu Picchu. Så, du er hjertelig velkommen til å bli med på de mange guidede turene i lokalene og prøve å oppdage. Dessuten, du vil få et glimt inn i en av de mest fascinerende kulturene og stedene i verden. Dermed, sørg for å bestille en gang-i-livet-reise til Machu Picchu ASAP i 2022.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Venezia til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

Once In A Lifetime Destinations: Machu Picchu

 

3. Trans-mongolsk tog fra Moskva til Mongolia

To av de mest utrolige reisemålene over hele verden er Sibir og Mongolia. Takket være moderne jernbanetransport, i dag kan man reise til begge på en enkelt tur, via det trans-mongolske toget. Avreise fra Moskva, gjennom St. Petersburg og Baikalsjøen, Gobi-ørkenen, og ankommer Beijing, den trans-mongolske er en fantastisk reise.

Ikke bare vil du ha fantastisk utsikt fra vinduet på toget, men du vil ha en sjelden sjanse til å krysse 6 tidssoner. Mens dette er en av de lengste togturene i verden, den trans-mongolske togtur er verdt å ta. Så, hvis du er ute etter et livsendrende eventyr, da bør du begynne å planlegge reisen til dette enestående reisemålet for neste sommer.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

 

4. Destinasjoner for en gang i livet: Tromso, Norge

Å møte Aurora er en livsendrende opplevelse, og det beste stedet for dette episke møtet er i Tromsø by. I hjertet av nordlyssonen, i Norsk Arktis, du kan se det mest spektakulære polarlysshowet i verden. Spiraler, stråler, gardiner, og flimring av naturlig lys er manifestasjoner av polarlysene, bare synlig på steder i høyden, som de arktiske og antarktiske områdene.

Bare 5.5 timer fra London med tog, denne ene-i-livet-destinasjonen er veldig lett å nå. Dens fantastiske sentrale beliggenhet, flotte puber, og restauranter tiltrekker reisende fra hele verden. Den beste tiden å realisere drømmen din til virkelighet er desember til mars for den beste utsikten over nordlyset i Norge.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

Once In A Lifetime Destination: Tromso, Norway

 

5. Bali, Indonesia

Tropisk, grønn, fredelig, Bali er paradis på jord og en av toppen 5 en gang i livet destinasjoner. Hjem til gamle templer, balinesisk kultur, slående miljøvennlig ferie utleie, og overnatting, med fantastisk utsikt, Bali er et uforglemmelig reisemål.

Dermed, reisende til Bali opplever den mest magiske utsikten og atmosfæren i verden, for ikke å snakke om landskap som etterlater en målløs og i ærefrykt foran den strålende naturen. I tillegg, frodige grønne daler, og spektakulære fossefall, lage et postkortlignende bilde og et sted hvor alle vil dra, minst en gang i livet.

München til Hallstatt Togene

Innsbruck til Hallstatt Togene

Passau til Hallstatt Togene

Rosenheim til Hallstatt Togene

 

Bali, Indonesia

 

6. Destinasjoner for en gang i livet: Great Barrier Reef, Australia

Strekker seg over 900 øyer og mer enn 2000 km, det store barriererevet i Australia er et drømmende reisemål for enhver dykker- og snorkelentusiast. Det utrolige korallrevet ligger i Queensland, hvor du kan se 1500 fiskearter, fantastisk fauna, og nydelige koraller.

Greater Barrier Reef er et eventyrland under havet. Så, hvis du er heldig, du kunne fortsatt se noen forhistoriske skapninger svømme rett ved siden av deg. Derfor, pakke kofferten, snorkling eller dykkerutstyr, for en gang-i-livet-tur til Great Barrier Reef i Australia.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Once In A Lifetime Destinations: Great Barrier Reef, Australia

 

7. Kappadokia, Tyrkia

Å ri en luftballong over Kappadokia i Tyrkia er et forbløffende eventyr. Dessuten, mens du er oppe i luften, vil du se andre fargerike varmluftsballonger og det vulkanske landskapet i Kappadokia. derimot, hvis du er redd for høyder, deretter se på luftballongene fra hotellrommet eller utekafeen, vil bli en uforglemmelig opplevelse.

I tillegg til adrenalinrushet ved å være i skyene, du vil se storheten til Kappadokias unike land. For eksempel, Monks-dalen er full av skorsteinsformede fjellformasjoner som reiser seg over hele landet. Dessuten, bronsealderens hjem og kirker skåret inn i fjellene, er bemerkelsesverdige steder å besøke i Kappadokia. For å oppsummere, Kappadokia er hjemsted for steder du ikke vil se noe annet sted på kloden.

Rimini til Verona Togene

Roma til Verona Togene

Florence til Verona Togene

Venezia til Verona Togene

 

Hot Air Balloons In Cappadocia, Turkey

 

8. Destinasjoner for en gang i livet: De sveitsiske alper

De sveitsiske alper er et uforglemmelig reisemål når som helst på året, men om vinteren er de spesielt vakre. Mens om våren og sommeren kan du nyte fotturer og utendørssport, om vinteren bør du prøve truger. Ja, truger er en unik vintersport, og med riktig fottøy, du kan utforske mer det alpine landskapet.

Den unike vintersporten begynte rundt 6,000 år siden og har blitt veldig populær i de snødekte sveitsiske alpene. Fra Chamonix og Mont Blanc til Ecrins nasjonalpark, du kan nyte den mest naturskjønne fjellutsikten mens du går på truger. For å summere opp ting, de sveitsiske alpene er kjent som en bucket-list-destinasjon, men truger har gjort det til en av 10 en gang i livet destinasjoner.

Interlaken til Zürich Togene

Lucerne til Zürich Togene

Bern til Zürich Togene

Geneva til Zürich Togene

 

9. Patagonia, Argentina

Isbreer, pittoreske fjelltopper, skoger, uberørte laguner, Patagonia i Argentina er et turparadis. Dessuten, full av stier og spektakulær utsikt, den nasjonale isbreparken i Patagonia er en destinasjon en gang i livet i Nord-Amerika.

I tillegg til klassiske turstier, veldig eventyrlystne reisende kan gå opp Rio Negro-breen, for eksempel. Med andre ord, du kan finne deg selv å klatre opp i en frossen, snødekt fjell for adrenalinet og unike opplevelser. Dette er bare en av de ekstraordinære tingene du kan gjøre i fantastiske Patagonia.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

Hiking in Patagonia, Argentina

 

10. Destinasjoner for en gang i livet: Japan

En gang mellom midten av mars og april blomstrer Japan i vakre rosa og hvite kirsebærblomster. Sakura-blomsten farger Kyoto, Tokyo, og andre byer i en magisk atmosfære og lykke. Unektelig fortryllende, under Sakura-blomstringen, Japan faller i søvnighet, en spesiell ro dekker det raske livet i Japan. Denne unike atmosfæren tiltrekker seg millioner av besøkende som reiser til Japan for en vårferie.

Dermed, hvis du noen gang får en sjanse til å reise langt for en magisk tid, da er våren i Japan den ideelle tiden å besøke. I tillegg til å prøve lokal mat, besøker gylne templer, og imponerende skyskrapere i Tokyo, å ha en piknik under Sakura-trærne er en opplevelse en gang i livet.

Milano til Torino Togene

Lake Como til Torino Togene

Genoa til Torino Togene

Parma til Torino Togene

 

Cherry Blossom In Japan

 

Vi kl Lagre et tog vil gjerne hjelpe deg med å planlegge en tur til disse 10 Once In A Lifetime-destinasjoner over hele verden.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 Once In A Lifetime Destinations" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fonce-lifetime-destinations%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)