Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 08/09/2023)

Den hotteste trenden i reisebransjen er miljøvennlig reise. Dette gjelder også reisende, som brenner for å gi tilbake til samfunnet, og ikke bare unne seg en bekymringsløs ferie. Hvis du er en smart reisende, er ikke bærekraftig turisme reise et fremmed konsept for deg.

Hva er bærekraftig turisme? hvordan kan du spille din rolle i bevaring og bygging av lokalsamfunn? Du finner vår 10 bærekraftige turisme reisetips innsiktsfulle og enkle å følge.

 

Tips 1: Bærekraftig reiseliv

Reise med tog, buss, eller båt er mer miljøvennlig enn med fly. Luftforurensningen forårsaket av tog er betydelig mindre enn av noen andre offentlige transportmidler eller privat bil.

Siden avstandene mellom de fleste land i Europa er veldig små, å reise med tog over land er en flott mulighet for deg å nyte utsikten, og være en smart reisende. Derfor, togreise er øverst på enhver bærekraftig reiseagenda og på vår 10 beste bærekraftige reisetips.

Togpriser fra Milano til Roma

Togpriser for Firenze til Roma

Pisa til Roma Togpriser

Togpriser for Napoli til Roma

 

Sustainable Tourism Travel Tips

 

Tips 2 For en bærekraftig turisme reise: Energisparing

En av fordelene med å reise, og å være turist er å skjemme bort deg selv i alt. For noen turister, dette kan omfatte å leve som kongelige når du er på ferie. derimot, denne måten å reise på vil koste vår planet mer. Hvis du vil være en smart reisende, du kan begynne med å spare energi og strøm. Derfor, en av de beste 10 beste bærekraftige reisetips er å alltid slå på lyset, AC, og TV av, når du forlater rommet.

Amsterdam til Paris togpriser

London til Paris togpriser

Rotterdam til Paris togpriser

Togpriser fra Brussel til Paris

 

Tips 3: Grønn fottur

Et annet bærekraftig reisetips for turisme gjelder naturvern, og du kan begynne med å holde deg på merkede stier. Den merkede stien er der for å holde naturressurser og underverk i Europa trygg mot skade. Også, på denne måten vil du ikke avbryte noen ville dyr eller fauna økosystemer rundt.

La Rochelle til Nantes togpriser

Toulouse til La Rochelle togpriser

Bordeaux til La Rochelle togpriser

Paris til La Rochelle togpriser

 

Green Hiking is a Sustainable Travel Tip

 

Tips 4 For bærekraftig turisme reise: Hold det rent

Å ta med en liten veske til søppel er et annet fantastisk eksempel på miljøvennlige reiser. For eksempel, Du kan bruke denne vesken til å samle søppel som andre reisende har igjen. Så, du vil bidra til å beholde de vakreste naturlige underverkene i Europa rent og trygt.

Togpriser fra Brussel til Amsterdam

London til Amsterdam togpriser

Berlin til Amsterdam togpriser

Paris til Amsterdam togpriser

 

 

Tips 5: Handle lokalt

Å handle lokalt og håndlagde produkter er et fantastisk eksempel på bærekraftig turisme. I stedet for å bidra til skaden forårsaket av import av varer, du bidrar til lokalsamfunnet. Å handle etter lokalt håndverk og varer er et fantastisk sosialt og økonomisk bidrag til lokalsamfunnet. Tross alt, kulturelle investeringer er en stor del av bærekraftig turisme.

Amsterdam til London Togpriser

Paris til London togpriser

Priser fra Berlin til London

Tog fra Brussel til London

 

Sustainable Shopping tips Europe

 

Tips 6: Pakk en gjenbrukbar pose

Mens det er en verdensutvikling med bærekraftige og resirkulerbare handleposer, du kan fortsatt finne deg selv med en plastpose. Vi vet alle hvilke sikkerhetsskader en plastpose kan forårsake hvis et dyr finner det eller miljøskaden på lang sikt. En gjenbrukbar pose er flott for shopping i lokale markeder og supermarkeder. Det er en god idé å pakke en gjenbrukbar og sammenleggbar pose til alle suvenirene.

München til Innsbruck togpriser

Salzburg til Innsbruck togpriser

Oberstdorf til Innsbruck togpriser

Graz til Innsbruck togpriser

 

Sustainable Traveling by packing reusable items

 

Tips 7 For bærekraftig turisme reise: Spis lokalt

Å støtte lokale virksomheter er en del av å være en smart og ansvarlig reisende. Du er gjest i et fremmed land og kultur, og bør alltid vise din respekt og takknemlighet overfor lokalsamfunnet. Dette vil ha en enorm økonomisk og miljømessig innvirkning.

Dessuten, mat er en fantastisk mulighet til å lære om det lokale kjøkkenet. Historiene, krydder, og retter vil fortelle deg alt du trenger å vite om den lokale kulturen.

Lyon til Genève togpriser

Zürich til Genève togpriser

Paris til Genève togpriser

Bern til Genève togpriser

 

Tips 8: Pakk en gjenbrukbar kaffekopp

En av de beste opplevelsene når du reiser er å kjøpe lokalt bakverk og kaffe, og starte dagen med et flott utsiktspunkt. derimot, hvis du tenker på alle de andre reisende som praktiserer de samme vanene, snart nok vil vår verden være full av plastkopper. Så, å pakke en flaske og en kaffekopp som kan brukes igjen, betyr å endre vanene dine, men tenk på hvor mye det vil bidra til å redusere plastavfall.

Togpriser fra Wien til Budapest

Praha til Budapest togpriser

Togpriser fra München til Budapest

Togpriser fra Graz til Budapest

 

Pack A Reusable Coffee Cup for a Sustainable Tourism

 

Tips 9: Velg bevaringsfokuserte turer og utendørsaktiviteter

Tilbringe ferien utendørs, i Europas skoger og høyland er en av de beste 10 bærekraftige reisetips.

Indorsering av lokale bevaringer som beskytter dyrelivet er et sentralt element i bærekraftig turisme. Disse bevaringsorganisasjonene redder ofte truede dyr, plante trær, og spille en nøkkelrolle i å bevare økosystemer. Derfor, ferien i Europa vil ha en merverdi, i tillegg til å oppdage de naturlige underverkene, reserver, og nasjonalparker i Europa.

Nürnberg til Praha togpriser

Togpriser fra München til Praha

Togpriser fra Berlin til Praha

Togpriser fra Wien til Praha

 

Outdoor acitivities are key for Sustainable Tourism Travel

 

Tips 10: Velg miljøvennlig innkvartering

Det er mange fantastiske overnattingstyper i Europa, og den beste måten å glede seg over naturlige undere er å holde seg noen få skritt unna. Små og uavhengige vertshus, private hjem, og bevaringshytter vil vanligvis ansette lokalbefolkningen, og støtte lokalsamfunnet.

I tillegg, bevaring av dyreliv tilbyr turer og frivillige programmer i bytte mot overnatting. Dermed, du vil være ekstremt heldig å nyte de mest fantastiske dyreliv og naturreservater.

Overnattingstypen du velger for din ferie i Europa er nøkkelen til å oppfylle din rolle som smart reisende. Ikke å undersøke de beste overnattingsstedene er en av reisefeil å unngå.

Togpriser fra Milano til Venezia

Togpriser for Firenze til Venezia

Togpriser fra Bologna til Venezia

Treviso til Venezia Togpriser

 

Togreiser er en fin måte å starte en miljøvennlig tur over Europas bevaring og utsikt. her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en miljøvennlig ferie til Europa med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 bærekraftige reisetips" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsustainable-tourism-travel-tips%2F%3Flang%3Dno Deen– (Rull ned litt for å se inn kode)