Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 03/03/2023)

Fantastiske fjelltopper, blomstrende daler, fossefall, innsjøer, og mangfoldig dyreliv, Europas hjem til verdens mest uforglemmelige naturreservater. Å tilbringe over enorme grønne land som blomstrer om våren, 5 av de vakreste naturreservatene i Europa er beskyttede nasjonalparker som ønsker reisende fra hele verden velkommen. Hvis du er opptatt av å vandre, trekking, eller nyte naturens helligdom, da vil du elske vår 5 topp uforglemmelige naturreservater i Europa.

 

1. Belluno Dolomite naturreservat i Italia

Belluno naturreservat ble grunnlagt i 1990 for å beskytte den vakre, ville naturen til Dolomittene. Ligger i utkanten av Dolomitten i Nord-Italia, Belluno naturpark er fantastisk om våren. De grønne åser og spektakulært fjell topper er dekket av blomstertepper. Uansett treningsnivå, vil du ha det flott å utforske dette naturreservatet, siden det er en rekke stier. Belluno naturreservat i Europa er perfekt for både nybegynnere og erfarne turgåere.

32000 hektar sjelden flora og kalksteiner, naturreservatet Belluno strekker seg fra Cismon-dalen til Piave-dalen. Det rike mangfoldet er både i fauna og kultur takket være de mange landsbyene i området Piave-dalen. Dermed når du besøker Belluno naturreservat i Europa, du får sjansen til å ha en flott utforskningstur av naturlige underverk og kulturperler.

Hvordan komme deg til Belluno naturreservat?

Belluno naturreservat er mindre enn 3 timer med togreise fra Venezia.

Hvor kan jeg bo rundt Belluno Park?

Det er mange fjellhytter, B&B, og hoteller.

Hvor mange dager skal jeg tilbringe i Belluno naturreservat?

Belluno Dolomites reserve er en av de største og 5 mest uforglemmelige naturreservater i Europa. Også, Belluno er en vakker naturpark, så du bør bruke minst 3 dager med å utforske og nyte lagunene, fjellene, og naturlig prakt.

Togpriser for Firenze til Milano

Togpriser for Firenze til Venezia

Togpriser fra Milano til Firenze

Togpriser fra Venezia til Milano

 

A trip to an Unforgettable Nature Reserves Europe

 

2. Hohe Tauern naturreservat i Østerrike

Det største naturreservatet i de europeiske Alpene ligger i Østerrike. Hohe Tauern reserve er hjemsted for 10,000 dyrearter, 1,800 planter, og Grossglockner, Østerrikes høyeste topp, på 4,798 meter over havet. Denne enestående toppen ligger blant 200 andre topper, grønn fauna, fjellvann, og fossefall.

Hohe Tauern naturreservatets daler er fulle av fantastiske isbreer, eldgammel og naturskjønn landsby visninger, tepper med blomster, og skoger. Denne europeiske naturparken er et fristed for besøkende og heldige innbyggere i de omkringliggende områdene. Spesielt, Umbalfalle natursti med fossefall og elver, hvor du ser noen av de mest fantastiske fossefall i Europa.

Hvordan komme seg til Hohe Tauern naturreservat?

Hohe Tauern naturreservat ligger veldig nær Mallnitz by. Wien til Hohe Tauern med tog handler om 5 timer.

Hvor kan jeg bo rundt Hohe Tauern Park?

Mallnitz er en berømt by i Hohe Tauern med mange overnattingsmuligheter.

Hvor mange dager skal jeg tilbringe i Hohe Tauern?

Det er mange forskjellige turstier i Høy Tauern Natur reservat, så planlegger en 4-5 dagers tur er best. På denne måten kan du utforske parken og i nærheten av byene.

Togpriser fra München til Salzburg

Wien til Salzburg togpriser

Graz til Salzburg togpriser

Linz til Salzburg togpriser

 

Hohe Tauern Nature Reserve In Austria

3. Ecrins naturreservat i Frankrike

Når du vandrer gjennom dette fantastiske naturreservatet i de franske Alpene, sørg for å se opp for ørn, stoats, selje rype, og mange andre ville dyr som kaller det hjem. Dette fantastiske reservatet i de europeiske alpene er et av de vakreste nasjonalparker vil du ha sjansen til å oppdage.

Med isbreer, høye fjell, alpine grønne land, og frisk luft, Ecrins ’natur og landskap vil fange sjelen din.

Hvordan komme seg til Ecrins Nature Reserve?

Du kan nå Ecrins nasjonalpark hvor som helst i Frankrike. Naturreservatet ligger nær den franske grensen til Italia. Det er nær Lyon, Marseilles, og Genève i Sveits, så togreiser over Frankrike til Ecrins er et flott alternativ.

Hvor kan jeg bo i Ecrins Park?

Fra familievennlige hoteller til ferieutleie, Det er et mangfold av overnattingsmuligheter rundt Ecrins naturreservat.

Hvor mange dager skal jeg tilbringe i Ecrins?

Det er opp til deg. Enten du bestemmer deg for å vie 7 dager eller ta en helgetur, vil du ha en helt drømmende tur.

Marseilles til Lyon togpriser

Paris til Lyon togpriser

Lyon til Paris togpriser

Lyon til Avignon togpriser

 

Ecrins Nature Reserve In France

4. Saksisk Tyskland og Bohemian Sveits naturreservat i Tsjekkia

Det fantastiske naturreservatet Saksiske Sveits strekker seg fra Tyskland til Tsjekkia. Elbe-kalksteinsfjell og den verdenskjente steinformasjonen Pravcicka Brana har allerede omtalt “løven, heksen, and the Wardrobe ”-filmen. Dette fantastiske naturreservatet er et av de mest uforglemmelige naturreservatene i Europa med mange Instagram-vennlige utsiktspunkter på toppen av kløften..

Sommer eller vinter, de grønne stiene, og stier er merket godt og lett å skille i den grønne vegetasjonen langs begge sider av kløften og elven. Saksisk Tyskland, eller Bohemian Sveits, avhenger av din opprinnelige reise eller endelige destinasjon, som er en fantastisk oase og turparadis for reisende fra hele verden.

Hvordan komme til Sachsiske Tyskland eller bohemske Sveits naturreservater?

Du kan komme til dette fantastiske naturreservatet i Europa etter dagstur fra Praha eller Dresden.

Hvor kan jeg bo rundt nasjonalparken?

Siden naturreservatet ligger på grensen til både Tyskland og Tsjekkia, overnattingsmulighetene er uendelige.

Hvor mange dager skal jeg tilbringe i det bøhmiske Sveits?

En dagstur er et absolutt must, og hvis du kan tilbringe noen dager, da anbefales det på det sterkeste.

Nürnberg til Praha togpriser

Togpriser fra München til Praha

Togpriser fra Berlin til Praha

Togpriser fra Wien til Praha

 

 

5. Ordesa og Monte Perdido naturreservat i Frankrike

Ligger midt mellom Spania og Frankrike, Ordesa og Mount Perdido er noen av de mest fantastiske naturreservatene i Europa. Selv om det ligger på fransk side med et toppmøte på 3,355 m. navnet Monte Perdido-fjellkjeden fikk navnet sitt fordi det ikke var synlig fra den franske siden av grensen.

Spektakulær Ordesa er begge en UNESCOs verdensarvliste i Europa og et biosfærereservat av dyreliv og fauna. Det er hjemmet til Ordesa-dalen, fossefall, mangfoldig dyreliv, inkludert kongeørnen, og 32 arter av pattedyr. Når du vandrer og beundrer utsikten over fjellkjeden i Pyreneene, sørg for å se opp for Marmots, Hawks, og ugler, også. Derfor, Ordesa og Monte Perdido naturreservat er et fantastisk fristed og reisemål i Europa for alle typer reisende.

Fra 3 timer ’til 2 dagers fottur, Ordesa tilbyr forskjellige turstier, for forskjellige nivåer av kondisjon.

Hvordan komme seg til Ordesa naturreservat?

Ordesa og Monte Perdido-reservatet kan nås fra både Frankrike og Spania. Fra Zaragosa til Torla-Ordesa handler det om 5 timer eller 3 timer fra Barcelona. Hvis du reiser til Frankrike, så er Toulouse det 7 timer unna.

Hvor kan jeg bo rundt Ordesa Park?

Du kan finne gode overnattingsmuligheter i Torla, fra gjestehus og hoteller.

Hvor mange dager skal jeg tilbringe i Ordesa naturreservat?

Ordesa og Perdido-fjellet er også kjent som Yosemite-parken i Europa. Derfor, du burde bli i det minste 3 dager, inkludert tur- og avslapningstid.

5 av de mest uforglemmelige naturreservatene i Europa tilbyr episk utsikt og turstier til verdens fantastiske fossefall. Derfor, vandring over de grønne dalene, å beundre blomstermarkene og fjelltoppene er den største gaven du kan gi deg selv. Det er ingenting mer avslappende og inspirerende enn den ville naturen i Europas mest fantastiske land.

Paris til Rouen togpriser

Paris til Lille togpriser

Rouen til Brest togpriser

Rouen til Le Havre togpriser

 

Ordesa And Monte Perdido

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge ferien til naturreservatene du ønsker.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "5 mest uforglemmelige naturreservater i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/unforgettable-nature-reserves-europe/?lang=no Deen– (Rull ned litt for å se inn kode)