Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 11/02/2020)

Italia er et av de mest populære landene i Europa til å besøke på grunn av mangfoldet av velsen innenfor sitt grenser. Nord-Italia er en ledende hotspot når det gjelder italiensk kultur, med så mye for reisende å se og gjøre. Enten prøvetaking god vin og servering på verdensklasse kjøkken eller utforske gamle slott og kirker, denne regionen tilbyr unike opplevelser at du vil elske. Det er mange destinasjoner å utforske i Nord-Italia, så hvis du har en uke eller to å tilbringe i Italia, du er nødt til å finne noen steder å fengsle deg. Her er et par forslag til steder å besøke når turnerer Nord-Italia med tog.

 

Begynn Touring Nord-Italia med tog i Milan

Begynn ditt besøk i Nord-Italia i Milano, mote hovedstaden i verden. Byen er full av fantastiske renessansearkitektur, utrolige katedraler og verdensklasse kunstverk. Besøkende kan også ta en dagstur til italienske innsjøene og Southern Alpene region fra denne flotte Metropolitan. Milan er også hjem til Milano sentral, og regnes for å være en av de vakreste europeiske togstasjoner. Dette er det perfekte stedet å begynne din tur til Nord-Italia.

Torino til Milano Togene

La Spezia til Milano Togene

Parma til Milano Togene

Salerno til Milano Togene

 

Turer Nord-Italia med tog

 

Tog til Venezia

Togturen fra Milano til Venezia er vanligvis to og en halv time, med mye natur tog reisende kan beundre fra din vogn vindu. Fra det øyeblikket du forlater jernbanestasjonen i Venezia, du kan få et glimt av den store Grand Canal, der alle typer vannscooter kan sees som seiler forbi. Venezia er bygd opp av 118 øyer forbundet med broer og separert ved kanalene. Denne fantastiske byen er kjent for sin skjønnhet, arkitektur, kunstverk og brosteinsgater. Reisende kan ikke unngå å falle forelsket i dette forhekset region. Touring Nord-Italia med tog er ikke komplett uten et besøk til Venezia.

Genoa til Venezia Togene

Torino til Venezia Togene

Parma til Venezia Togene

La Spezia til Venezia Togene

 

 

Firenze

Firenze, den berømte renessanse byen, ligger akkurat tre timer med tog fra Venezia. Når du kommer til reisemålet, nesten alle store området ligger i gangavstand fra jernbanestasjonen. Som hovedstad i Toscana-regionen, Firenze kan skilte med fantastisk mat og vin, sammen med museer i verdensklasse. Besøk ikoniske severdigheter, inkludert den stase Ponte Vecchio også kjent som ‘Old Bridge’, den ruvende Florence Duomo og Michelangelos skulptur av David.

Reggio Emilia til Firenze Togene

Genoa til Firenze Togene

Sestri Levante til Roma Togene

Parma til Firenze Togene

 

Turer Nord-Italia med tog

 

Fem jorder – Turer Nord-Italia med tog

Gjør Cinque Terra din siste stopp – denne fantastiske regionen er bare noen få timer med tog fra Firenze. Cinque Terra har ingen museer eller bemerkelsesverdig historisk områder, men det er en slående delen av den italienske rivieraen som har stått urørt. Etter dager på turné Nord Italia med tog, Dette er det perfekte stedet å nyte Italias naturlige landskap. Kupert kystlinje er en blanding av rock klipper og pene vingårder med fem vakre og eksterne fiskevær.

Reggio Emilia til Levanto Togene

Genoa til Levanto Togene

Sestri Levante til Levanto Togene

Parma til Levanto Togene

 

Turer Nord-Italia med tog

 

Byene er bare forbundet med ferge, turstier og selvfølgelig toglinjer. Utforske klippene og strender og fylle bensin på en av flotte kafeer ligger på steinete nes med utsikt over havnen. Denne idylliske regionen er virkelig tar pusten – det perfekte stedet å få ny energi. Herfra kan du ta tog tilbake til Milan, hvor du kan begynne din reise hjem.

 

Visste du tur Nord-Italia med tog? La oss få vite favorittstedene som du har besøkt ved tweeting oss på @SaveATrain! vi er også aktive på alle sosiale kanaler, Sjekk ut Saveatrain

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, deretter Klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftouring-northern-italy-by-train%2F%3Flang%3Dno(Bla ned for å se inn kode)