Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 29/12/2019)

Europa er et flott møtested for mange forskjellige kulturer - og mattradisjoner. Hver nasjon har sin egen distinkte identitet, som trekker besøkende rett inn i sin historie og alt annet det gir. Og i noen land, det betyr også smak drikke!

De av dere som reiser til opphisse din gane og har noen lokalbefolkningen godkjent moro vil besøke disse landene. Her er vår topp 5 beste lokale drinker å drikke og prøve i Europa:

 

1. Beste lokale drinker i Italia: Limoncello

Limoncello er en herlig italiensk oppfinnelse som du kan finne alt over dette vakkert land. derimot, Hvis du ønsker å prøve dette lyset sitron brennevin på sitt beste, hodet til Amalfi. Der, på den vakre Amalfikysten, de gjør limoncello fra de beste sitroner i hele Italia. Den opprinnelige oppskriften gir denne drinken smaker som en aromatisk lemonade som bare er litt søt. derimot, nippe det sakte og forsiktig, fordi dens styrke kan ta deg av overraskelse.

Napoli til Salerno Togene

Napoli til Pompeii Togene

Roma til Napoli Togene

Bari til Napoli Togene

 

[https://ww.youtube.com/watch?v = rR4qLmpJdh0

 

2. Bordeaux beste lokale vin - Frankrike

For en vin lover, en av de beste lokale drinker å prøve i Europa ville sikkert være en Bordeaux vin. Selv om det er en kjent fransk eksport, det er absolutt en opplevelse å prøve dette utsøkte vin mens i Bordeaux. En vin tour er en perfekt måte å utforske regionen og dets viner. Hva er mer, du vil lære mye om å lage vin, nydelig slott, og mikroklima.

La Rochelle til Nantes Togene

Toulouse til La Rochelle Togene

Bordeaux til La Rochelle Togene

Paris til La Rochelle Togene

 

3. Pimms Cup - England

Hvis du befinner deg i London i løpet av sommeren, du bare ikke kan forlate uten prøvetaking Pimms Cup. Det var James Pimm som oppfant drikken på midten av 1800-tallet, og han servert den i en stor kopp som som han lånte sitt navn. Det er en forfriskende drikk som kombinerer boblende brus og Pimms Nei. 1, samt frukt skiver og mynte sprigs. Absolutt nydelig, og perfekt for å nyte på en mild sommerdag i en hage, Pimms Cup vil sjarmere deg.

ENmsterdam Til London Tog

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

Pimms Cup England

4. Beste lokale drinker i Tyskland: Snaps

I Tyskland, Schnaps er en samlebetegnelse for en sterk alkoholholdig drikk som kan ha en rekke varianter. For eksempel, Du kan ha en fruktig Schnaps eller en urt basert en. Uansett hvilken du velger, du skal ha en populær lokal drikk som vil vekke ånd Tyskland. Lokalbefolkningen elsker å ha Schnaps etter en stor, tungt måltid, hvor dens styrke hjelper til med fordøyelsen. Så når du er i Tyskland, gjerne til fest og drikke opp!

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

Beste lokale drinker i Tyskland er Schnaps

 

5. Westvleteren Abbey Beste lokale øl i Belgia

Belgia er synonymt med øl, kanskje enda mer enn Tyskland er. Men blant alle de fantastiske lokale belgisk øl, det er en som vil banke deg av dine føtter. Abbey øl, også kjent som Trappistordenen, er veldig populært i Belgia, men Westvleteren Abbey øl er den mest sjeldne ett. Å få det, du må reservere det fra klosteret 60 dager på forhånd. derimot, det er vel verdt bryet.

Brussel til Antwerpen Togene

Amsterdam til Antwerpen Togene

Lille til Antwerpen Togene

Paris til Antwerpen Togene

 

Klar til å nyte de beste lokale drinker Europa kan tilby? Pakk kofferten, gjør dine planer, og hodet å spare et tog til Bestill Togbilletter å se Europa i et helt annet lys!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Beste lokale drinker å prøve i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-local-drinks-europe/?lang=no - (Rull ned litt for å se inn kode)