Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 29/12/2019)

Eropah merupakan tempat pertemuan indah banyak budaya yang berbeza - dan tradisi masakan. Setiap negara mempunyai identiti tersendiri, yang menarik pengunjung terus ke dalam sejarah dan segala-galanya yang ia menawarkan yang. Dan di sesetengah negara, yang juga bermakna minuman rasa!

Orang-orang yang melakukan perjalanan untuk membangkitkan selera anda dan mempunyai beberapa penduduk tempatan menyeronokkan diluluskan akan menikmati melawat negara-negara ini. Berikut adalah bahagian kami 5 minuman tempatan yang terbaik untuk minum dan cuba di Eropah:

 

1. Minuman Tempatan Terbaik Di Itali: Limoncello

Limoncello ialah Itali ciptaan indah yang anda boleh mencari di seluruh ini negara yang cantik. Walau bagaimanapun, jika anda ingin mencuba ini arak lemon cahaya yang terbaik, kepala ke Amalfi. Terdapat, pada yang indah Pantai Amalfi, mereka membuat Limoncello dari lemon yang terbaik dalam semua Itali. Resipi asal menjadikan rasa minuman ini seperti air limau aromatik yang hanya sedikit manis. Walau bagaimanapun, menghirup perlahan-lahan dan berhati-hati, kerana kekuatannya boleh membawa anda dengan kejutan.

Naples untuk Trains Salerno

Naples untuk Trains Pompei

Rom ke Kereta api Naples

Bari untuk Trains Naples

 

[https://www.youtube.com/watch?v = rR4qLmpJdh0

 

2. Bordeaux Tempatan Terbaik Wine - Perancis

Untuk kekasih wain, salah satu minuman tempatan terbaik untuk cuba di Eropah pasti akan menjadi wain Bordeaux. Walaupun ia adalah satu eksport Perancis yang terkenal, ia sudah pasti satu pengalaman untuk mencuba wain indah ini manakala di Bordeaux. Satu lawatan wain cara yang sempurna untuk meneroka rantau dan wain yang. Apa yang lebih, anda akan belajar banyak tentang membuat wain, Chateaus cantik, dan iklim mikro.

La Rochelle untuk Trains Nantes

Toulouse untuk Trains La Rochelle

Bordeaux untuk Trains La Rochelle

Paris untuk Trains La Rochelle

 

3. Pimms Cup - England

Jika anda mendapati diri anda di London semasa musim panas, anda tidak boleh meninggalkan tanpa pensampelan Piala Pimms. Ia adalah James Pimm yang mencipta minuman itu pada tahun 1800 pertengahan, dan beliau berkhidmat dalam cawan besar yang yang dia meminjamkan namanya. Ia adalah minuman yang menyegarkan yang menggabungkan air limau bergas dan Pimms No. 1, serta hirisan buah-buahan dan tangkai pudina. sememangnya lazat, dan sempurna untuk menikmati pada hari musim panas yang ringan dalam suasana taman, Piala Pimms akan daya tarikan anda.

Amsterdam Ke London Kereta api

Paris untuk Trains London

Berlin untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

Pimms Cup England

4. Minuman Tempatan Terbaik Di Jerman: schnapps

Di German, Schnaps adalah istilah payung untuk minuman beralkohol yang kuat yang boleh mempunyai pelbagai perisa. Sebagai contoh, anda boleh mempunyai Schnaps buah atau herba berasaskan. Yang mana satu yang anda pilih, anda akan mempunyai minuman tempatan popular yang akan membangkitkan semangat Jerman. Penduduk tempatan suka mempunyai Schnaps selepas besar, makan berat, di mana kekuatannya membantu dengan penghadaman. jadi apabila anda berada di Jerman, berasa bebas untuk pesta dan minum sehingga!

Frankfurt ke Berlin Kereta api

Leipzig untuk Trains Berlin

Hanover untuk Trains Berlin

Hamburg untuk Trains Berlin

Best Local Drinks in Germany is the Schnaps

 

5. Westvleteren Abbey Tempatan Terbaik Beer Di Belgium

Belgium sinonim dengan bir, mungkin lebih daripada Jerman adalah. Tetapi di kalangan semua tempatan yang menakjubkan bir Belgium, ada satu yang akan mengetuk anda jatuh hati. bir biara, juga dikenali sebagai Trappists, yang sangat popular di Belgium, tetapi Westvleteren bir biara ini adalah pelik sedikit. Untuk mendapatkannya, anda perlu tempahan dari biara 60 hari lebih awal daripada masa. Walau bagaimanapun, ia adalah berbaloi masalah.

Brussels untuk Trains Antwerp

Amsterdam untuk Trains Antwerp

Lille untuk Trains Antwerp

Paris untuk Trains Antwerp

 

Bersedia untuk menikmati minuman tempatan terbaik Eropah boleh menawarkan? Pek beg anda, membuat rancangan anda, dan menuju ke Jimat A Train untuk Buku Anda Tiket Kereta Api untuk melihat Eropah dalam cahaya yang berbeza keseluruhannya!

 

 

Apakah anda ingin untuk menanamkan blog kami post “5 Best Minuman Tempatan Cuba di Eropah” ke laman web anda? anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-local-drinks-europe/?lang=ms - (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)