Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 30/12/2019)

Ia boleh dikatakan bahawa Switzerland adalah yang paling terkenal untuk yang puncak bersalji dan coklat lazat, tetapi terdapat banyak lagi untuk negara yang indah daripada bertemu mata. Perjalanan kereta api di Switzerland adalah salah satu cara terbaik untuk menikmati desa yang indah. Membuat sebahagian besar masa anda dibelanjakan terdapat. yang cuaca panas menjadikan anda perjalanan lebih menyeronokkan. Ini adalah antara yang paling Trips Keretapi indah di Switzerland pada musim panas.

 

The Glacier Express antara St. Moritz dan Zermatt adalah salah satu perjalanan kereta api di Switzerland

Ini mungkin salah satu yang paling terkenal daripada kereta api indah Switzerland dan dengan alasan yang baik. Kereta api mengembara antara St. Moritz dan Zermatt melalui Chur, Andermatt, dan Brig. Ia adalah satu perjalanan kereta api hari penuh tetapi ramai orang memilih untuk melakukannya selama beberapa hari. Mereka meluangkan sedikit masa di pelbagai destinasi sepanjang jalan. Musim panas adalah salah satu masa yang paling popular untuk pergi dan terdapat sehingga empat perjalanan setiap hari sepanjang tempoh ini. Paling banyak sebahagian indah ini perjalanan kereta api adalah bahagian antara Chur dan St. Moritz. Di sini anda akan melakukan perjalanan lebih sering-gambar Landwasser jejambat yang berakhir dengan satu terowong.

Zurich ke Kereta api St Moritz

Zermatt untuk Kereta api St Moritz

Lyon ke Kereta api St Moritz

Basel untuk Kereta api St Moritz

 

The Golden Pass Line ke Geneva

No Trips Keretapi di Switzerland akan lengkap tanpa menaiki Pas Line Golden. kereta api pergi dari Lake Lucerne ke Geneva atau dari Zurich ke Geneva bagi mereka yang mempunyai masa yang kurang di tangan mereka. Setiap perjalanan adalah kurang hebatnya seperti yang lain. Terdapat pemandangan lapan daripada Switzerland tasik biru yang indah, lebih tiga pas gunung dan di antara kedua-dua rantau bahasa (Perancis dan berbahasa Jerman Switzerland). Mengambil perjalanan keseluruhan memerlukan menukar kereta api beberapa kali tetapi pemandangan yang berbaloi. Penumpang perlu Tempahan tempat duduk mereka mengenai beberapa kereta api dan kereta. Pastikan Rancang terlebih dahulu untuk perjalanan ini!

Lyon untuk Trains Geneva

Zurich ke Kereta api Geneva

Paris untuk Trains Geneva

Lucerne untuk Trains Geneva

 

 

Jungfraujoch Top of Europe

Walaupun ia mungkin Summertime di Switzerland anda terikat untuk melihat orang-orang puncak putih yang terkenal sepanjang tahun dan jika gunung bersalji adalah apa yang anda mahu daripada stesen Jungfraujoch adalah tempat yang anda perlu lawati. Ini adalah yang tertinggi stesen di Eropah dan boleh dicapai dengan menangkap kereta api dari Kleine Scheidegg. Pandangan dari perjalanan kereta api di Switzerland adalah sesuatu yang istimewa dan perjalanan untuk sampai ke sana adalah sempurna membina-up untuk acara kemuncak majlis. Lawatan ini adalah pasti salah untuk menambah senarai.

Terdapat banyak perjalanan kereta api luar biasa untuk mengambil tetapi ini adalah antara bahagian Trips Train yang paling indah di Switzerland pada musim panas yang akan datang. Apa cara yang lebih baik untuk menikmati sinaran matahari dan nikmati keajaiban negara yang indah ini berbanding dengan kereta api? Kita tidak boleh memikirkan cara yang lebih sempurna untuk melihat Switzerland supaya menjimatkan wang dan perjalanan kereta api.

 

Tempahan tiket kereta api di untuk perjalanan Eropah? Mengapa tidak mengambil 3 minit di laman web kami untuk mencari perjalanan kereta api termurah di Switzerland untuk perjalanan kereta api anda. Log masuk ke laman web kami sekarang untuk buku melatih tiket.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami di laman anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-most-scenic-train-trips-in-switzerland-in-summer%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)