Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 30/12/2019)

Man kan sige, at Schweiz er mest kendt for sit sneklædte tinder og lækker chokolade, men der er så meget mere til det smukke land end øjet. Tog Ture i Schweiz er en af ​​de bedste måder at nyde smuk natur. Få mest ud af din tid brugt der. Det varmt vejr gør din rejse endnu sjovere. Disse er nogle af de mest naturskønne tog ture i Schweiz i Sommer.

 

The Glacier Express mellem St.. Moritz og Zermatt er en af ​​de tog ture i Schweiz

Dette er formentlig en af ​​de bedst kendte af de schweiziske naturskønne tog og med god grund. Toget rejser mellem St.. Moritz og Zermatt via Chur, Andermatt, og Brig. Det er en hel dag tog turen, men mange mennesker vælger at gøre det i løbet af et par dage. De bruge lidt tid på forskellige destinationer langs vejen. Sommeren er en af ​​de mest populære tidspunkter at gå, og der er op til fire ture om dagen i denne periode. For det meste naturskønne del af dette togtur er strækningen mellem Chur og St. moritz. Her vil du rejse over den ofte fotograferet Landwasser viadukt der ender i en tunnel.

Zürich til St Moritz Tog

Zermatt til St. Moritz Tog

Lyon til St Moritz Tog

Basel til St Moritz Tog

 

The Golden Pass Line til Geneve

Ingen tog ture i Schweiz ville være komplet uden en tur på Golden Pass Line. Toget går fra Lake Luzern til Geneve eller fra Zürich til Geneve for dem, der har mindre tid på deres hænder. Hver rejse er lige så spektakulær som den anden. Der er udsigt til otte af Schweiz ' storslåede blå søer, over tre bjergpas og mellem to sprog regioner (Fransk og tysk-talende Schweiz). Tager hele turen kræver skifte tog flere gange, men de seværdigheder er det værd. Passagererne har brug for at forbeholde deres sæde på nogle af togene og biler. Vær sikker på Planlæg forud for denne tur!

Lyon til Geneva Tog

Zürich til Geneve Tog

Paris til Geneve Tog

Lucerne til Genève Tog

 

 

Jungfraujoch Top of Europe

Selv om det kan være Summertime i Schweiz du er bundet til at se de berømte hvide toppe hele året rundt, og hvis sneklædte bjerge er hvad du ønsker end Jungfraujoch station er et sted, du har brug for at besøge. Dette er den højeste station i Europa og kan nås ved at fange et tog fra Kleine Scheidegg. Udsigten fra toget ture i Schweiz er noget særligt og rejsen at komme dertil er den perfekte opbygningen til den store finale. Denne tur er absolut en at føje til listen.

Der er mange utrolig tog ture til at tage, men disse er blandt de top mest naturskønne tog ture i Schweiz i den kommende sommer. Hvilken bedre måde at nyde solen og tage i vidundere dette smukke land end med tog? Vi kan ikke tænke på en mere perfekt måde at se Schweiz så spare nogle penge og tog rejse.

 

Booke en togbillet i for europæisk rejse? Hvorfor ikke tage 3 minutter på vores hjemmeside for at finde de billigste tog ture i Schweiz til dit tog rejser. Login til vores hjemmeside nu til Bogen tog billetter.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-most-scenic-train-trips-in-switzerland-in-summer%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)