Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 21/02/2021)

Først og fremmest, vil der være gratis tog til op til 30,000 teenagere den her sommer. Antallet af gratis billetter kan endda øge afhængigt af efterspørgslen. EU annoncerede desuden, at det vil gøre tilbuddet til rådighed for teenagere i alderen 18 og yngre. På grund af antallet af gratis togbilletter, omkostningerne for EU kan overstige 12 millioner pund.

 

gratis tog
EU tilbyder gratis tog denne sommer.

 

Hvorfor give væk gratis tog billetter?

I 1972 togstationer i Europa var fuld af unge mennesker i sommeren. Fordi flyrejser var stadig meget dyre på dette tidspunkt, $38 til et tog pass hele Europa syntes attraktivt. Derudover, nattog gjort, at indkvartering var meget overkommelige. Også, toget passerer inkluderet alle Vesteuropa. I 1998 toget passerer som indtil da kun var tilgængelig for personer under 26 havde aldersgrænsen fjernet. Interrailing var ikke længere så populær, og lande begyndte at notere deres egne priser for turister ved hjælp af deres togservice. desuden, billigere flybilletter og derefter blev tilgængelig væsentlige forlader interrailing som en dyr og ineffektiv måde at rejse Europa. Nu har Europa-Parlamentet besluttet, at det ønsker at genoptage interrailing som en populær mulighed for teenagere og har tildelt 12 million pounds for projektet.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Sådan ansøger du om gratis tog

For at ansøge om en af ​​de gratis billetter, skal du sende din ansøgning til Den Europæiske Ungdomsportal i juni. En jury vil derefter tildele 15,000 gratis togbilletter. Mens det andet sæt 15,000 billetter er blevet planlagt det i sidste ende vil være afhængig af budgettet og feedback fra den første 15,000 deltagere. De nøjagtige datoer for indsendelse vil være mellem 12 og juni juni 26. Du er berettiget til at ansøge om en billet, hvis du vil være 18 år den 1. juli. 1900 af disse gratis tog billetter vil blive tildelt til britiske ansøgere. Ligeledes, Frankrig og Tyskland vil også modtage 1900 billetter. I modsætning, Irske ansøgere vil kun modtage 140 billetter.

Frankfurt til Berlin Tog

Prag til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Bedste Applikationer

For at komme i betragtning blandt de bedste applikationer til gratis tog, du har brug for at demonstrere følgende;

for det første, din motivation til at besøge mindst et europæisk kulturarvssted. Derudover, du bliver nødt til at besvare en quiz om den europæiske kulturarv websted. Quizzen vil også omfatte spørgsmål vedrørende ungdoms- og valg til Europa-Parlamentet.

desuden, du bliver nødt til at udtrykke et ønske om at blive en Opdag EU Ambassadør. Dette ønske bør omfatte rapportering dit rejseerfaringer og at gøre dine billeder tilgængelig for DiscoverEU-jubilæumsfotoudstilling i Europa-Parlamentet.

Lyon Lufthavn til Nice Tog

Paris til Nice-Tog

Avignon til Nice-Tog

Marseille til Nice Tog

 

Book billigste tilgængelige togbilletter med os

Fordi vi ved, at du er på udkig efter den bedste pris, så hvis du ikke fik gratis tog billetter, vi har givet en hurtig søgemaskine til at finde billige togbilletter hurtigt. Vi ønsker dig til at rejse mere og betale mindre. Indkøb togbilletter ved hjælp af flere betalingsmuligheder, herunder kreditkort, PayPal, og Alipay. Uanset om du leder efter smukt landskab, god mad, romantiske rejser eller hvilken som helst anden grund til at rejse til Europa, vi kan give dig den bedste billet.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffree-trains-summer-teens%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)