Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 27/03/2021)

Der er flere transportformer tilgængelige i dag til at rejse rundt i Europa, men togrejser versus planet rejser er den mest interessante.

Imidlertid, hvilken transportform er bedst? På Gem et tog, Vi er selvfølgelig forudindtaget og tror, ​​at togrejsen er langt den overlegne type transport! Læs videre nedenfor for at finde ud af, hvad der er bedre, og lad os dykke ned i vores indlæg om togrejser versus flyrejser.

 

Øko- venlige

Flyrejser er nu anerkendt som den hurtigst voksende bidragyder til global opvarmning. Undgå fly, når der er nemme alternativer til at rejse er muligvis den største enkeltstående ting, at enhver person kan gøre for at skære deres carbon footprint. Luftforurening reduceres drastisk ved at tage toget over flyet. I de fleste europæiske lande, jernbanenet er omfattende og tjenester er hyppige, så du kan være rejser øko-venlige uden offer.

Foggia til Bari Tog

Firenze til Bari Tog

Napoli til Bari Tog

Rom til Bari Tog

 

øko venlige togrejser

 

Fleksibiliteten ved togrejser kontra flyrejser

At rejse med fly betyder typisk, at du skal sikre din plads i uger, eller endda måneder, på forhånd at få en rimelig billetpris.

Når du har sikret din plads, Det er ikke let at ændre dit fly uden at skulle betale en stor afgift.

Selv om nogle tog kræver, at du gøre pladsbilletter i forvejen, der er meget mere fleksibilitet, især hvis du har brug for at ændre den tid, du ønsker at rejse.

Nu med Save A Train selvom din billet s prisfald, de vil lade dig vide og hjælpe dig bytte din billet til en billigere pris!

Bruxelles til Antwerpen Tog

Amsterdam til Antwerpen Tog

Lille til Antwerpen Tog

Paris til Antwerpen Tog

 

Intet besvær

Forestille at tage en tur og ikke at skulle ankomme to timer tidligt, vente i en lang sikkerhed linje, måle ud af dine væsker og geler, eller tage skoene til eftersyn. Velkommen til en verden af ​​togrejser. Når du rejser med fly, Der er behov for mere tid og sikkerhedsforanstaltninger. At rejse med tog betyder typisk, at du kan ankomme 30 minutter før tid, og gå direkte til din platform uden besvær og ingen grund til at tjek i dine kufferter, så her præsenterede vi dig for endnu et godt punkt med togrejser kontra flyrejser, hvor toget rejse vinder!

Dijon til Paris Tog

Reims til Paris Tog

Lille til Paris Tog

Ture til Paris Tog

 

Togrejser versus rejse Plane, Hastighed - hurtigere dør til dør

Flytransport er kendt for at være en af ​​de hurtigste måder at nå din destination, imidlertid, dette er kun at tage flyvningen selv i betragtning. Hvor langt forud for din flyvning har du at ankomme til at krydse den lange check-in og sikkerhedskontrol linje? Hvis du har tjekket ind i en taske, skal du vente med at indsamle denne, når du ankommer - dette tidskrævende. I modsætning til lufthavne, på togstationer er der ingen check-in eller sikkerhed linjer, så du ikke behøver at være på stationen timer før din rejse. Mest store togstationer er placeret lige i hjertet af de byer, de tjener. Mest når du tager toget, du ankommer direkte til din destination. Imidlertid, ved at tage et fly, du kunne tilbringe timer at komme til og fra lufthavnen.

Amsterdam til London Tog

Lyon til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Omkostningseffektiv

I det sidste årti, togrejser er blevet mere attraktiv for budgetbevidste rejsende. Selvom at tage et fly til din destination er stadig en effektiv måde at nå frem til din destination, der er ekstra omkostninger, som vi typisk undlader at tage hensyn til. Når man overvejer din transportform, du skal tilføje i de ekstra omkostninger ved at komme til og fra lufthavnen. Dette indebærer enten udgifterne til brændstof og parkering, eller lufthavnsbussen eller taxa. Ingen af ​​som er billig.

München til Potsdam Tog

Hamburg til Potsdam Tog

Hannover til Potsdam Tog

Frankfurt til Potsdam Tog

 

Komfort

Medmindre du har betalt for business class, dit rum er normalt begrænset på et fly sæde. På et tog, du kan bevæge sig mere frit, og du vil have mere benplads omkring dine sæder. Under dit fly, du skal vente på, at sikkerhedsselen skiltet for at slukke for at flytte fra din plads. Imidlertid, på et tog du bevæger dig ned gangene, fanger en bid eller kaffe, og ser verden gå forbi. EN naturskønne togtur kan endda være en ferie. De fleste europæiske tog tilbyder også gratis WiFi – noget som endnu ikke kan siges for alle flyselskaber.

Togrejser giver dig også mulighed for at rejse komfortabelt med din elskede kæledyr. Mange kæledyr egner sig ikke til flyrejser på grund af sundhed, alder, eller opdrætte.

Passagerer på tog Europæiske kan tage hunde, katte, og andre små dyr med dem og det meste af tiden uden ekstra omkostninger!

Når alle disse faktorer i betragtning, det er let at se, hvordan togrejser bliver mere og mere fremherskende i dag. Planes er praktisk at få dig til at lande miles væk. Imidlertid, hvis du rejser rundt i Europa eller andre områder med fremragende jernbanetransport, togrejser er den mere effektiv og behagelig transportform.

Frankfurt til Salzburg Tog

Berlin til Salzburg Tog

Köln til Salzburg Tog

Dresden til Salzburg Tog

 

komfort togrejser

 

Så nu, at vi konkluderede vinderen i togrejser versus planet rejser, For at finde den bedste togbilletter I Europa, besøg Gem et tog.

For mere information, Følge med Gem et tog på Facebook, Instagram-konto, og Twitter Konti.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-versus-plane-travel%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)