Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 12/11/2021)

Der er faktisk mere end én måde at nå Amsterdam fra Paris på. Og mens de alle kommer med deres fordele og ulemper, rejse fra Paris til Amsterdam med tog er fortsat den bedste løsning, når du laver sammenligninger. Vi giver dig alle de grunde, hvorfor togrejser bør være dit første valg, især hvis du ønsker at ankomme i Amsterdam fra Paris sikkert og med stil og komfort.

 

Paris til Amsterdam med tog vs. Andre måder at rejse

At rejse i bil fra Paris til Amsterdam er uden tvivl en maleriske køre. Imidlertid, det giver kun mening, hvis du har råd til den tid og er sikker nok til at navigere vejene mellem de to byer.

Uanset hvilken rute du tager på din biltur fra Paris til Amsterdam, der er motorveje, afgift, og brændstofforbrug at tænke på. Drevet kan tage op til 6 timer, i bedste fald; så du bliver nødt til at planlægge for din hvile stop. Også, overveje enhver servicering og brændstof kræves undervejs, samt en frokostpause. Alle disse udgifter kan og vil tilføje op.

Du kan overveje at tage bussen, fordi du har hørt det er den billigste måde at rejse til Amsterdam fra Paris. Mens dette er sandt, turen vil tage næsten 7 timer. Det er lang tid at være på vej. Det vil føles endnu længere, fordi du er trangt i en bus med begrænset plads til at bevæge sig rundt.

Der er også mulighed for at flyve fra Paris til Amsterdam. Men mens den flyvningen vil kun tage en time og 15 minutter, det tilbyder ikke de samme frynsegoder som at rejse ad land. Medmindre du er i First Class, du finde dig selv proppet i ubehagelige flysæder.

Der er heller ingen smuk europæisk natur at nyde, når du rejser med fly. Du vil for det meste har skyerne uden at se på, hvis du tilfældigvis til at blive siddende i et vindue sæde; Ellers, du kan stole på et in-flight film at holde dig underholdt. Og glem ikke, at mens rejser med fly er teoretisk den hurtigste måde at komme til Amsterdam fra Paris, du stadig nødt til at faktor i tid og penge, det vil tage at komme til lufthavnen.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

Komfort og bekvemmelighed fra Paris til Amsterdam med tog

Når det kommer til at rejse fra Paris til Amsterdam, togrejser med Thalys tog tilbyder det bedste fra alle verdener. Det er nok den mest behagelige og bekvemme måde at rejse takket være træne med høj hastighed. Du kan nemt bevæge dig rundt i toget uden selv at vide, at det bevæger sig.

Du vil også føle dig mere sikker med at rejse med tog, være sikker på at der ikke deler de veje og motorveje med hensynsløse bilister. Og ved hastigheder på 300 km i timen, du når dit bestemmelsessted på den halve tid, det ville tage med bil eller bus. Højhastighedstog kan få dig til Amsterdam fra Paris i 3 timer og 19 minutter. Og i modsætning til at rejse med fly, du vil have den spektakulære europæisk natur at nyde.

Bruxelles til Paris Tog

London til Paris Tog

Marseille til Paris Tog

Amsterdam til Paris Tog

 

Family Train Travel from Paris to Amsterdam

 

Bestil dine togbilletter på forhånd, og du kan nyde de billigste priser, gør rejser med tog det mere økonomisk valg, hvis du planlægger.

Ved at rejse med Thalys Tog, du kan købe billetter op til 90 dage før din rejse dato og spar op til 75% på togbilletter, hvis du forbeholde din sæder tidlig.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med en link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-paris-amsterdam-train%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)