Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 21/04/2023)

Rejsende, der leder til Europa i februar kan nyde nogle af kontinentets bedste seværdigheder crowd-fri, inklusive store attraktioner ligesom Spansketrappen og Tivoli.

Februar er noget af en pause: en sweet spot mellem den travle juletid og foråret breakers.

Hvis dit mål er at få en tan, så Europa i februar kommer ikke til at klippe det. Hvis dit mål er at opleve disse mest historisk steder på jorden, derefter tid til at bestille, at toget tur!

Mens sommermånederne betyde mindre voluminøse tøj, det er svært at argumentere med nul skarer og billigere priser på alt! Disse utrolige oplevelser, er umulige at passere op (eller at genskabe under spidsbelastning rejsetider). Her er vores grund til at rejse til Europa i februar.

 

Europa i februar: Rom, Italien

Rom er kendt for sine horder af uudholdelige skarer. Bortset i februar selvfølgelig. Februar er lavsæsonen i Rom, og du kan forvente at få en masse af det topsider til dig selv. Endnu bedre, en masse af de øverste websteder er gratis over februar. På den første søndag februar, statslige websteder og museer er gratis for alle. Dette omfatter arkæologiske steder som Colosseum, Forum, Palatinerhøjen, Caracallas bade, og Ostia Antica; og museer som Borghese Gallery og Palazzo Barberini.

Hvad sker der i Rom i februar

Der foregår meget i Europa i februar, især i Rom, udover at det er udenfor sæsonen. Her er en liste over, hvad der sker i Rom i februar.

  • februar 9, 2019 – Six Nations Rugby Italien mod Wales på Stadio Olimpico, Rom 17:45
  • februar 11, 2019 – Dette er en national helligdag INSIDE Vatikanet, da det er årsdagen for grundlæggelsen af ​​Vatikanstaten. Det Vatikanmuseerne er lukket denne dag.
  • februar 14, 2019 – St. Valentins Dag
  • februar 24, 2019 – Six Nations Rugby Italien mod Irland og Stadio Olimpico, Rom 16:00
  • marts 1, 2019 – Karneval, ok teknisk dette er i marts dette år, men alle elsker Carnival, så forvent at se børn påklædt og konfetti smides rundt endnu inden marts 1

I februar 6, Havboerne har en ny grund til at bestille en tur til den evige stad: Norwegian Air lancerer sin første nogensinde direkte rute fra Oakland til Rom, med flyvninger så lave som $200 hver vej. Det burde give plads til ekstra udgifter, når det kommer til logi, så overveje den store, fyldt med kunstværker suite på Hotel i Rusland, en skelsættende ejendom med private terrasserede haver og en morderplacering lige rundt om hjørnet fra Spansketrappen.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Pisa til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

rom,Italien, Europa i februar

 

Europa i februar: Portugal

Vi har ét ord for dig, når du tænker på Europa i februar. karneval.

Portugal er kendt for sin betagende vinregioner og maleriske badebyer, men der er ikke meget, der kan sammenligne med Carnaval! Den fire dage lange fest kommer i gang den uge efter Valentins Dag og omfatter parader, festspil, og forestillinger af alle slags.

Karneval festival i Madeira er en af ​​regionens livligste festivaler. Funchal byen vågner op på en fredag ​​morgen til lyden af ​​brass bands og karneval parader bringe deres gode humør til hele centrum. Dette fortsætter ud på aftenen med shows og koncerter i Praça do Municipio i fem på hinanden følgende dage. Tal om en fest!

Lørdag aften er vores favorit selv. De storslåede flåd! Efter at have fulgt deres traditionelle rute gennem byen, de koncentrerer sig om Praça do Município. Det er her, der er meget sang og dans i en magisk atmosfære af musik og merrymaking.

På dagen for Carnival selv (fastelavn), Funchal bliver udførelsesformen sjov! Det er tid til den populære parade. I hele denne periode, gaderne i Funchal er dekoreret med mønstre af lys og oversvømmet med baggrund musik hentyder til den Carnival periode.

 

 

Europa i februar: Toscana, Italien

Toscana er altid en god idé, og i denne måned, Palisander Castiglion del Bosco - en anerkendt ejendom med 17. århundrede stuehuse, der er blevet restaureret som luksus villaer - går alle ud for regionens største begivenhed. Montalcino bedste vinproducenter mødes til den årlige Velkommen Brunello Festival (februar 15th til 19th, 2019,).

Den fire dage lange vin-fest - eller skal vi sige begivenhed - er en unik mulighed for at se mange af Montalcino to hundrede plus producenter stående kind til kæbe i deres søndag bedste. Hvis du tror, ​​du måske ønsker et hår aftale i de dage forinden du virkelig bør overveje booking nu, og det samme gælder for hoteller.

UNESCO World Heritage

Den nyligt udvidede og renoverede boutiquehotel, Monteverdi, ligger inden for UNESCO World Heritage-regionen i Val d'Orcia, Toscana. hvor grønne vinmarker tæppe bakkerne. Hver februar, oenophiles er tiltrukket af denne bucolic del af Italien. De fejrer oprettelsen af ​​sin seneste Brunello og Brunello Riserva årgange. Folkemængder samles i bakketop by Montalcino for Benvenuto Brunello festival. Men i år, Monteverdi vil være vært for sin egen fest, giver en mere intim indsigt i den fine vin denne region er kendt for på kuraterede rejser af vinen skabelse.

Som festivalen folder sig ud fra og med februar 15th til 19th, 2019, vil du ud på en guidet tur, fra høst og vinting at smage og parring, tager i arv og landskab, der definerer dette bestemt vin.

Rimini til Florence Tog

Rom til Firenze Tog

Verona til Florence Tog

Venedig til Firenze Tog

 

 

Vil du vide den bedste måde at komme til en af ​​disse steder i Europa i februar? Gem et tog selvfølgelig! Hovedet på over til vores hjemmeside for at finde de bedste priser, på få sekunder!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-february-travel-tips%2F%0A%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)