Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 24/05/2021)

Fra alles yndlingsfilm, Europa “bakker lever med lyden af ​​musik”. Faktisk følgende 12 bjergene får dig til at synge og dit hjerte danse. Fra de berømte Alper og Pyrenæerne til skjulte perler af Den Tjekkiske Republik, slutte sig til os på en vandretur til 12 mest maleriske bjerge i Europa.

 

1. Matterhorn Mountain i Schweiz

Fra Gornergat til Rothorn bjergtoppe, Matterhorn kan beundres overalt i Zermatt. Matterhorn snehætte og dens trekantede form, skab utroligt malerisk udsigt over bjergene.

Om foråret eller vinteren, den berømte Matterhorn er en fantastisk feriemål i bjergene. Du kan finde Matterhorn i de schweiziske alper og vælge mellem klatre op 4,478 meter, til vandreture i den mest populære rute fra Zermatt gennem Hornli Hut.

Matterhorn-vandretur er en af ​​de mest maleriske vandreture i Europa, dybt inde i de grønne schweiziske enge. Så, du vil have masser af pletter til smukke snaps og få vejret, mens du beundrer naturens skønhed.

Basel til Interlaken med et tog

Genève til Zermatt med et tog

Bern til Zermatt med et tog

Lucerne til Zermatt med et tog

 

Picturesque Mountains and lakes in Matterhorn Mountain Switzerland

 

2. Jungfrau i Lauterbrunnen-dalen, Schweiz

I den smukke Lauterbrunnen-dal og land af 72 vandfald, finder du den storslåede Jungfrau bjergkæde. På 4,158 meter, Jungfrau er det højeste bjerg i Berner Alperne.

En gang til, du kan vælge at klatre op eller nyde den fantastiske udsigt over Jungfrau-bjergene fra det højeste bjergtog i Europa. Fra den ene side Mittelland op til Vogeserne, og Aletsch-gletsjeren på din anden side, helt betagende.

Lucerne til Lauterbrunnen med et tog

Geneve til Lauterbrunnen med et tog

Lucerne til Interlaken med et tog

Zürich til Interlaken med et tog

 

Hiking the Jungfrau mountain in Lauterbrunnen Valley Switzerland

 

3. Grossglockner i Østtyrol, Østrig

Det højeste Grossglockner-bjerg er omgivet af 266 små toppe i det, der kaldes Østrigs tag. Denne bjergkæde skaber en af ​​de betagende udsigt over bjergene i Europa. Grossglockner står højt ved 3,798 meter, og Grossvenediger ved 3,666 meter, skaber en af ​​de mest maleriske udsigt over bjergene i Østrig.

Du finder disse 2 kæmper i Hohe Tauren Nationalpark. Her kan du tage på mountainbike, vandreture eller klatring. På denne måde kan du beundre de maleriske udsigter fra enhver vinkel.

Wien til Landeck Ischgl med et tog

München til Landeck Ischgl med et tog

Salzburg til Landeck Ischgl med et tog

Zürich til Landeck Ischgl med et tog

 

Hiker in Grossglockner, East Tyrol, Austria

 

4. De mest maleriske bjerge i Europa: High Dachstein In Østrig

Det næsthøjeste bjerg i Østrig er Hoher Dachstein, beliggende i charmerende Halstatt by. Hoher Dachstein tilbyder den mest maleriske udsigt over bjergene og søen om vinteren og sommeren. I sommers, du vil beundre det grønne og blomstrende karstbjerg. Om vinteren, gå på ski fra bjergets top.

Imidlertid, den mest maleriske udsigt over bjergene i Hallstatt skal være ved 5 Fingerspids af Hallstatt-søen. Hvis du besøger fra april til september, bære varme vinterlag, da det stadig kan sne og fryse på denne tid af året. Du kan nå dette fantastiske synspunkt med svævebane, medmindre du foretrækker at vandre hele vejen op for en mere givende og spændende oplevelse.

München til Hallstatt med tog

Innsbruck til Hallstatt med tog

Passau til Hallstatt med tog

Rosenheim til Hallstatt med tog

5. Chamonix-Mont-Blanc, Frankrig

Chamonix er det højeste bjerg i Alperne. Lige 15 minutter fra grænsen, Chamonix er et vinterunderland. Her, du vil blive sprængt væk ved den maleriske udsigt over Mont Blanc.

Du kan tage Mont Blanc-toget, eller beundre den maleriske udsigt fra caféer og restauranter i Chamonix by. Desuden, du kan vandre til Aiguille du Midi eller til Mer du Glace. Enten aktivitet, du vælger, den betagende udsigt over bjergene over et af de mest maleriske bjerge i Frankrig ledsager dig overalt.

Lyon til Nice med et tog

Paris til Nice med et tog

Cannes til Paris med et tog

Cannes til Lyon med et tog

 

A Train in the snowy mountains of Chamonix-Mont-Blanc, France

6. De mest maleriske bjerge i Europa: Pyrenæerne

De storslåede Pyrenæer byder på den smukkeste udsigt over bjergene. De syv bjerge spænder i Frankrig, Vogeserne, Jura, Massif Central, det pansrede massiv, og det korsikanske massiv.

Denne bjergkæde er så massiv, at du bliver nødt til at vandre fra Atlanterhavet til Middelhavet. Ikke kun vil du være i stand til at besøge fortryllende gamle byer, men du vil også have den uvurderlige chance for at beundre et andet naturligt vidunder. Dette vidunder er naturligvis Grande Cascade de Gavarnie eller Gavarnie vandfaldet. Med en dråbe 422 meter, det er det næsthøjeste vandfald i Europa.

Derfor, dine billeder vil absolut være National Geographic perfekte.

 

The Most Picturesque Mountains of The Pyrenees, Europe

7. De mest maleriske bjerge i Europa: Val Thorens I Frankrig

Højt op kl 2300 meter i de franske alper, Val Thorens snebjergene er de mest maleriske bjerge om vinteren. Skub pisterne, har en kop varm kakao ved ilden, eller nyde udsigten fra svævebanen, seværdighederne er ret betagende.

Imidlertid, mens de fleste rejser til Val Thorens for at stå på ski, det er ret betagende i enhver anden sæson. Tarentaise-dalen er fuld af charmerende sommerhuse, enge, og Isere-floden, med Val Thorens bjergene i baggrunden, skab malerisk natur for at beundre hele året rundt.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

Skiing in the Picturesque Mountains of Val Thorens In France, Europe

8. Dolomitterne I Italien

Når du kan vælge imellem 7 synspunkter, stedet er virkelig spektakulært i landskabet. Dolomitterne ligger i det sydlige Italien, er et af de smukkeste naturreservater i Europa. i øvrigt, det er en af ​​de mest populære vandresteder i verden.

Du kan vælge at beundre Dolomitterne på en dagstur fra Bolzano, eller på en cirkel på 20 kilometer trek. Aktiviteterne, picnic og billedpletter, og vandrestier, er uendelige. På toppen af ​​det hele, visningerne er absolut betagende, når som helst på din rejse.

Af alle ovennævnte grunde, Dolomitterne er den ideelle destination for en ferie i de italienske bjerge.

Milano til Venedig med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Bologna til Venedig med et tog

Treviso til Venedig med et tog

 

Bicycles going uphill in the The Dolomites In Italy

9. De mest maleriske bjerge i Europa: Mount Snowdon i Wales

Mount Snowdon er så smuk, at det ikke er overraskende, at det har sin egen vandreture-app. Snowdon er placeret i Wales, og efter en 6-8 timers vandretur, du kan beundre den fantastiske udsigt over Snowdonia, Anglesey, Pembrokeshire, og Irland.

Desuden, fra højden af 1085 meter, du vil også kunne se alle de smukke søer. For eksempel, Cwellyn søen og Mynydd Mawr tilbyder en spektakulær udsigt i slutningen af ​​søen Cwellyn trail.

 

Most Picturesque Mountains In Europe: Mount Snowdon In Wales

10. Adrspach-Teplice I Den Tjekkiske Republik

Den Tjekkiske Republik er mest kendt for det smukke Prag. Meget få kender til den vidunderlige Bohemia og rock landsby, Adrspach-Teplice. Adrspach ligger nær den polske grænse og fortjener fuldstændig et sted på Europas fantastiske naturlige vidundere.

Adrspach-Teplice er en landsby bygget i centrum af klippeformationer, rejser sig høj, med labyrinter, en orange strøm, og stier. Dette fascinerende sted blev kun opdaget i 1824. Siden da har det været en særlig destination for rejsende, der søger det ekstraordinære.

Her, du kan gå løkken trail, gennem den gotiske port og hemmelige passager. Der er intet som at beundre de fantastiske klippeformationer indefra og nå den blå sø. Da du vil gå i hjertet af disse gigantiske klipper, det er bedst at besøge om sommeren, når dage er længere, og der er masser af lys.

Nürnberg til Prag med et tog

München til Prag med et tog

Berlin til Prag med et tog

Wien til Prag med et tog

 

 

11. Mullerthal-regionen i Luxembourg

Med nogle af de smukkeste synspunkter i Europa, Mullerthal-bjergene i Luxembourg byder på naturskønne stier og skjulte mystiske pletter. Når du går ind i skovene, forbi søer og fjedre, grønne stenede bakker, du vil opdage, at du trådte ind i et eventyr til børn.

Mullerthal-regionen har nogle af de mest specielle landskaber og udsigter i Europa. Slotte, huler, broer, og vandfald, der er en smuk udsigt, uanset hvor du ser. Dermed, vandreture eller cykling, sørg for at lave mindst et par dage, at beundre den maleriske udsigt over bjergene i Mullerthal.

Luxembourg til Colmar med et tog

Luxembourg til Bruxelles med et tog

Antwerpen til Luxembourg med et tog

Metz til Luxembourg med et tog

 

The Green Path of Mullerthal Region In Luxembourg

12. De mest maleriske bjerge i Europa: Stanserhorn, Schweiz

Snehøje toppe, lyse grønne bakker, og charmerende små landhuse i dalen, udsigten fra Stanserhorn er den smukkeste. Det storslåede Stanserhorn-bjerg er lige 20 minutter væk fra Lucern med tog og laver en vidunderlig dagstur i smukke Schweiz.

Her kan du tage svævebanen op til bjergets top for en fantastisk panoramaudsigt over de schweiziske alper og søer. En anden fantastisk måde at beundre Stanserhorns maleriske udsigt over bjergene er ved at vælge en picnicsted. På denne måde vil du tilbringe dagen med at slappe af og trække vejret i skønheden og Alperne’ frisk luft.

Zürich til Lucerne med et tog

Bern til Lucerne med et tog

Genève til Lucerne med et tog

Konstanz til Lucerne med et tog

 

Peak of Stanserhorn, Switzerland

 

Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge din ferie til 12 mest maleriske bjerge i Europa med tog.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "12 mest maleriske bjerge i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fmost-picturesque-mountains-europe%2F</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)