Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 24/05/2021)

Din filmul preferat al tuturor Europei “dealurile sunt vii cu sunetul muzicii”. Într-adevăr, următoarele 12 munții te vor face să cânți și să-ți danseze inima. De la celebrele Alpi și Pirinei până la pietre ascunse al Republicii Cehe, alături de noi într-o excursie la 12 cei mai pitoresti munți din Europa.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Muntele Matterhorn În Elveția

De la Gornergat până la vârfurile muntelui Rothorn, Matterhorn poate fi admirat de oriunde din Zermatt. Capac de zăpadă Matterhorn și forma sa triunghiulară, creați vederi incredibil de pitorești la munte.

Primăvara sau iarna, celebrul Matterhorn este o destinație uimitoare de vacanță la munte. Puteți găsi Matterhorn în Alpii Elvețieni și puteți alege între urcând 4,478 metri, la drumeții pe cel mai popular traseu de la Zermatt prin Hornli Hut.

Drumeția Matterhorn este una dintre cele mai pitorești drumeții din Europa, adânc în pajiștile verzi elvețiene. Asa de, veți avea o mulțime de locuri pentru fotografii superbe și pentru a vă respira în timp ce admirați frumusețea naturii.

Basel către Interlaken cu un tren

Geneva la Zermatt cu un tren

Berna către Zermatt cu un tren

Lucerna la Zermatt cu un tren

 

Picturesque Mountains and lakes in Matterhorn Mountain Switzerland

 

2. Jungfrau În Valea Lauterbrunnen, Elveţia

În frumoasa vale Lauterbrunnen și în pământ al 72 cascade, veți găsi magnificul lanț muntos Jungfrau. La 4,158 metri, Jungfrau este cel mai înalt munte din Alpii Bernezi.

Din nou, puteți alege să urcați sau să vă bucurați de fantastica vedere la munte Jungfrau de la cel mai înalt tren de munte din Europa. Dintr-o parte Mittelland până în Vosges, și ghețarul Aletsch de pe cealaltă parte, absolut uluitoare.

Lucerna la Lauterbrunnen cu un tren

Geneve la Lauterbrunnen cu un tren

Lucerna către Interlaken cu un tren

Zurich la Interlaken cu un tren

 

Hiking the Jungfrau mountain in Lauterbrunnen Valley Switzerland

 

3. Grossglockner În Tirolul de Est, Austria

Cel mai înalt munte Grossglockner este înconjurat de 266 mici vârfuri în ceea ce se numește acoperișul Austriei. Acest lanț montan creează una dintre priveliștile uluitoare ale munților din Europa. Grossglockner se ridică la 3,798 metri, și Grossvenediger la 3,666 metri, creând una dintre cele mai pitorești vederi la munte din Austria.

Vei găsi acestea 2 uriași în Hohe Tauren parc național. Aici puteți face ciclism montan, drumeții sau alpinism. În acest fel puteți admira priveliștile pitorești din orice unghi.

Viena către Landeck Ischgl cu trenul

Munchen către Landeck Ischgl cu un tren

Salzburg către Landeck Ischgl cu trenul

Zürich către Landeck Ischgl cu un tren

 

Hiker in Grossglockner, East Tyrol, Austria

 

4. Cei mai pitoresti munți din Europa: Înaltul Dachstein În Austria

Al doilea cel mai înalt munte din Austria este Hoher Dachstein, situat în fermecătorul oraș Halstatt. Hoher Dachstein oferă cele mai pitorești vederi la munte și lac, iarna și vara. In vara, veți admira muntele carstic verde și înflorit. In iarna, mergeți la schi de pe vârful muntelui.

in orice caz, cele mai pitorești priveliști montane din Hallstatt trebuie să fie la 5 Punctul degetelor lacului Hallstatt. Dacă vizitați din aprilie până în septembrie, purtați straturi calde de iarnă, de vreme ce poate încă să ningă și să înghețe în această perioadă a anului. Puteți ajunge la acest punct de vedere uimitor cu telecabina, cu excepția cazului în care preferați drumețiile până la capăt pentru o experiență mai plină de satisfacții și de emoționantă.

München la Hallstatt cu un tren

Innsbruck la Hallstatt cu un tren

Passau la Hallstatt cu un tren

Rosenheim la Hallstatt cu un tren

5. Chamonix-Mont-Blanc, Franţa

Chamonix este cel mai înalt munte din Alpi. Doar 15 la minute de frontieră, Chamonix este o țară a minunilor de iarnă. Aici, veți fi uimiți de priveliștile pitorești ale Muntelui Blanc.

Puteți face trenul Mont Blanc, sau admirați priveliștile pitorești din cafenelele și restaurantele din orașul Chamonix. în plus, ai putea face drumeții la Aiguille du Midi sau la Mer du Glace. Fie activitate pe care o alegeți, priveliștile uluitoare ale munților unuia dintre cei mai pitoriți munți din Franța vă vor însoți peste tot.

Lyon la Nisa cu un tren

Paris la Nisa cu trenul

Cannes la Paris cu trenul

Cannes la Lyon cu trenul

 

A Train in the snowy mountains of Chamonix-Mont-Blanc, France

6. Cei mai pitoresti munți din Europa: Pirineii

Pirineii magnifici oferă cele mai frumoase vederi la munte. Cei șapte munți se întind în Franța, Vosgii, Jura, masivul central, Masivul Armorican, și masivul corsic.

Acest lanț muntos este atât de masiv încât va trebui să faceți drumeții de la Oceanul Atlantic până la Marea Mediterană. Nu numai că veți putea vizita orașe antice încântătoare, dar vei avea și șansa neprețuită de a admira o altă minune naturală. Această minune este desigur Marea Cascadă de Gavarnie sau cascada Gavarnie. Cu o picătură de 422 metri, este a doua cea mai mare cascadă din Europa.

Prin urmare, pozele tale vor fi perfect National Geographic perfecte.

 

The Most Picturesque Mountains of The Pyrenees, Europe

7. Cei mai pitoresti munți din Europa: Val Thorens În Franța

Sus la 2300 metri în Alpii Francezi, munții înzăpeziți din Val Thorens sunt cei mai pitorești munți din timpul iernii. Glisați pantele, având o ceașcă de cacao fierbinte lângă foc, sau bucurându-se de priveliștile din telecabină, obiectivele turistice sunt destul de uluitoare.

in orice caz, în timp ce majoritatea călătoresc la Val Thorens pentru schi, este destul de uluitor în orice alt anotimp. Valea Tarentaise este plină de căsuțe fermecătoare, pajiști, și râul Isere, cu munții Val Thorens în fundal, creați peisaje pitorești pentru a le admira pe tot parcursul anului.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

Skiing in the Picturesque Mountains of Val Thorens In France, Europe

8. Dolomiții În Italia

Când poți alege 7 puncte de vizionare, locul este cu adevărat spectaculos în peisaj. Munții Dolomiți se întind în sudul Italiei, sunt una dintre cele mai frumoase rezervații naturale din Europa. în plus, este una dintre cele mai populare destinații de drumeții din lume.

Puteți alege să admirați Dolomiții într-o excursie de o zi de la Bolzano, sau pe o călătorie circulară de 20 de kilometri. Activitatile, locuri de picnic și imagine, și trasee montane, sunt nesfârșite. Pentru a încheia totul, priveliștile sunt absolut uluitoare, în orice moment al călătoriei tale.

Pentru toate motivele enumerate mai sus, Dolomiții sunt destinația ideală pentru o vacanță în munții italieni.

Milano către Veneția cu trenul

Florența către Veneția cu trenul

Bologna către Veneția cu trenul

Treviso la Veneția cu un tren

 

Bicycles going uphill in the The Dolomites In Italy

9. Cei mai pitoresti munți din Europa: Muntele Snowdon În Țara Galilor

Muntele Snowdon este atât de frumos încât nu este de mirare că are propria aplicație pentru plimbări. Snowdon este amplasată în Țara Galilor, iar după o 6-8 ore de excursie, puteți admira priveliștile uimitoare ale Snowdonia, Anglesey, Pembrokeshire, și Irlanda.

în plus, de la înălțimea de 1085 metri, vei putea și tu vezi toate lacurile frumoase. De exemplu, lacul Cwellyn și Mynydd Mawr oferă vederi spectaculoase la capătul traseului lacului Cwellyn.

 

Most Picturesque Mountains In Europe: Mount Snowdon In Wales

10. Adrspach-Teplice În Republica Cehă

Republica Cehă este cunoscută mai ales pentru frumoasa Praga. Foarte puțini știu despre minunatul sat Bohemia și rock, Adrspach-Teplice. Adrspach este situat lângă granița poloneză și merită cu totul un loc pe Minunile naturale uimitoare ale Europei.

Adrspach-Teplice este un sat construit în centrul formațiunilor stâncoase, ridicând înalt, cu labirinturi, un șuvoi portocaliu, și trasee. Acest loc fascinant a fost descoperit doar în 1824. De atunci a fost o destinație specială pentru călătorii care caută extraordinarul.

Aici, poți merge pe traseul de buclă, prin poarta gotică și pasaje secrete. Nu există altceva ca să admiri formațiunile stâncoase uimitoare din interior și să ajungi la lacul albastru. De vreme ce veți merge în inima acestor stânci uriașe, cel mai bine este să vizitați vara, când zilele sunt mai lungi și este multă lumină.

Nürnberg la Praga cu un tren

München la Praga cu un tren

Berlinul către Praga cu un tren

Viena la Praga cu un tren

 

 

11. Regiunea Mullerthal din Luxemburg

Cu unele dintre cele mai frumoase puncte de vedere din Europa, munții Mullerthal din Luxemburg oferă poteci pitorești și locuri misterioase ascunse. Pe măsură ce mergi în păduri, pe lângă lacuri și izvoare, dealuri stâncoase verzi, vei descoperi că ai pășit într-un basm pentru copii.

Regiunea Mullerthal are unele dintre cele mai speciale peisaje și priveliști din Europa. Castele, peșteri, poduri, și cascade, există priveliști superbe oriunde te uiți. Prin urmare, drumeții sau ciclism, asigurați-vă că faceți cel puțin câteva zile, pentru a admira priveliștile pitorești ale muntelui Mullerthal.

Luxemburg la Colmar cu un tren

Luxemburg la Bruxelles cu trenul

Anvers către Luxemburg cu un tren

Metz la Luxemburg cu un tren

 

The Green Path of Mullerthal Region In Luxembourg

12. Cei mai pitoresti munți din Europa: Stanserhorn, Elveţia

Vârfuri înzăpezite, dealuri verzi strălucitoare, și mici căsuțe fermecătoare la vale, priveliștile de la Stanserhorn sunt cele mai frumoase. Magnificul munte Stanserhorn este doar 20 la câteva minute distanță de Lucern cu trenul și face o excursie minunată de o zi superba Elvetia.

Aici puteți lua telecabina până la vârful muntelui pentru a admira priveliștile minunate ale Alpilor Elvețieni și ale lacurilor. Un alt mod minunat de a admira priveliștile pitorești ale muntelui Stanserhorn este alegerea unui loc de picnic. În acest fel, veți petrece ziua relaxându-vă și respirând frumusețea și Alpii’ aer proaspat.

Zurich la Lucerna cu trenul

Berna către Lucerna cu un tren

Geneva la Lucerna cu trenul

Konstanz la Lucerna cu un tren

 

Peak of Stanserhorn, Switzerland

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă planificați vacanța la 12 cele mai pitorești munți din Europa cu trenul.

 

 

Vrei să încorporezi pe site-ul tău postarea de pe blogul nostru „12 cele mai pitorești munți din Europa”? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fmost-picturesque-mountains-europe%2F(...)– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)