Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 28/08/2021)

Salvați un tren este aducându-vă 5 Cel mai Fermecător Pietre Ascunse În Belgia pentru a vizita! Există mai mult în Belgia decât bere. Descoperiți castele excentrice, sculpturi secrete, și orașe care nu au fost încă pe radar, dar totul ar trebui să fie! Belgia are nici o penurie de pietre ascunse în curând veți cădea în dragoste cu.

 

1. Subestimate Orașul Mechelen

Mechelen este la jumătatea distanței dintre Bruxelles și Anvers. Centrul orașului este caracterizat prin casele în stil renascentist frontoane, atent restaurat, în timp ce piața este dominat de catedrala gotică pe o parte și primăria, De asemenea, gotic, pe de altă parte. Mechelen este adesea trecute cu vederea în favoarea mai populare destinatii. in orice caz, zero sub suprafață și veți descoperi în curând un frumos Belgia decontare, care este mai mult decât în valoare de timpul dumneavoastră în timp ce în țară și cu siguranță una dintre Pietre Ascunse În Belgia pentru a vizita!

Bruxelles-la-Mechlen Trenuri

Antwerp spre Mechlen Trenuri

Asta-Mechlen Trenuri

Minți Mechlen Trenuri

Mechelen Most Charming Hidden Gems In Belgium

 

2. Orașul de zahăr al Tienen

Micul oras care ar putea (Cu zahar!) Dacă ați bucurat vreodată un cub de zahăr alături proaspete de cafea sau cana de ceai, atunci fără îndoială va fi, probabil, au fost prelucrate în orașul mici de Tienen. Acest oraș mic este nu departe de Leuven. Ieșit din comun și chiar în inima Brabantului flamand din Flandra, această așezare a fost o dată în inima de Roman ceramică și sticlă face! Acesta este unul dintre motivele principale este una dintre pietre ascunse în Belgia pentru a vizita!

Tienen are mai mult decât pare. Uită-te dincolo de evidente biserici principale. Bucurați-vă de ambianța și preparate din bucătăria locală (bucătăria tradițională flamandă include mai multe capse din carne de grele, cum ar fi tocane, chiftelutele, și midii).

O caracteristică mai vizibilă a orașului este Sint Germanuskerk, o biserică romanic remarcabilă în vârf o UNESCO clopotnița și datând din secolul al 13-lea. În lunile iulie și august, concerte carillon au loc în fiecare miercuri. Adăugați-l în calendar!

Minciuna la Zece Trenuri

Bruxelles la ora Zece Trenuri

Antwerp spre Tienen Trenuri

Namur spre Tienen Trenuri

Tienen Most Charming Hidden Gems In Belgium

 

3. Hoeilaart, Brabantul flamand

Puteți cu ușurință prinde un tren cu ajutorul Salva Un Tren pentru Bruxelles. Apoi ea este un mod rapid de treizeci de minute de mers cu mașina de sud a orașului Hoeilaart. Aici veți găsi poarta de acces la Sonian Pădure și unul dintre 5 Cel Mai Fermecător Pietre Ascunse În Belgia a vizita!

Dacă vă place explorarea naturii, acesta este baza perfectă, în afara Bruxelles-ului ocupat. Vizitați Forest Museum Jan van Ruusbroec, pentru a afla despre pădure înainte de a explora una dintre numeroasele trasee de mers pe jos.

Hoeilaart are o altă bijuterie ascunsă; acesta este acasa, la cele mai bune struguri în Belgia. Hoeilaart a fost odată cunoscut ca sticla oraș pentru că dintre toate de struguri umplute sere. În timp ce producția sa diminuat de-a lungul anilor, strugurii Hoeilaart sunt încă apreciate în întreaga țară, și ei vând atât de repede, cel mai bine este să mergi direct la sursă pentru a pune mâna pe ele.

Lille a Hoeilaart Trenuri

Brussels-să-Hoeilaart Trenuri

Antwerp spre Hoeilaart Trenuri

Liege spre Hoeilaart Trenuri

Hoeilaart, Flemish Brabant, Belgium

 

4. Fermecător Bijuterie Ascunse – Tongeren, Limburg

Viziteaza cel mai vechi oraș din Belgia. O poreclă a fost dat datorita continutului bogat Gallo-Romană. Semne ale acestei istorii sunt vizibile în tot orașul, dar cel mai bun punct de plecare este premiatul Muzeul Gallo Roman. Odată ce te-ai cufundat-vă în exponate interactive, ieșiți pe stradă pe unul dintre autoguidați tururi de mers pe jos pentru a descoperi straturile istoriei din Tongeren.

Acest mic oraș are două listat de UNESCO, monumente, clopotnița Bazilica Fecioarei și Beguinage. Aflați mai multe despre viața Beguines, femeile care se dedicate bisericii, la Beguinage Muzeul Beghina. Duminica, Tongeren gazde Beneluxs mai mare piață antic, cu mai mult 350 deținătorii de vânzări de antichități din toate perioadele istoriei.

Dacă încă nu ați avut umple de trecut 5 Cel Mai Fermecător Pietre Ascunse În Belgia, opri la apropiere Alden Beisen Castelul pentru o plimbare prin grădină formală pitorească.

Maastricht spre Tongeren Trenuri

Liege spre Tongeren Trenuri

Aachen spre Tongeren Trenuri

Bonn spre Tongeren Trenuri

Tongeren, Limburg, Belgium

 

5. Fermecător Bijuterie Ascunse – Binche, Hainaut

Orașul Binche în regiunea Belgiană Hainaut arata ca multe alte orașe mici din Valonia. Este un somnoros fel de loc cu doar unul major atractie turistica, excelent Muzeul Internațional de carnaval și măști, sau MAMA.

În zilele care au dus la Ash miercuri, Binche este nimic, dar somnoros. Carnavalul de la Binche este unic în lume și, desigur, o bijuterie ascunsă! Celebrarea implică costume elaborate, muzică, dans, și un pic echitabil de băut și de distracție! Este atât de special, de fapt,, este înscris ca o capodoperă a patrimoniului oral și imaterial al umanității de către UNESCO.

Tradițiile și ceremoniile pot părea complet inexplicabil din afară, din fericire, MAMA este acolo pentru a explica totul în detaliu. Participa la Carnavalul din Binche este un adevărat o experienta de neuitat.

Bruxelles la Binche Trenuri

Antwerp spre Binche Trenuri

Lille a Binche Trenuri

Reims a Binche Trenuri

 

 

Gata pentru a descoperi 5 Cel Mai Fermecător Pietre Ascunse În Belgia? Apoi, la peste cap la Salvați un tren acum. Rezervați în câteva minute, fără costuri ascunse, pietre doar ascunse!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Cel Mai Fermecător Pietre Ascunse În Belgia” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhidden-gems-belgium%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)