Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 27/08/2021)

Europa este abundent în site-urile Patrimoniului Mondial UNESCO, care atrag milioane de turiști. Există o varietate de obiective turistice de văzut - de la monumente arhitecturale și culturale la minuni naturale ale Vechiului Continent.

Cu atât de multe locuri pentru a alege, poate fi dificil pentru un călător pentru a lua o decizie în ceea ce privește destinatia. Pentru a vă ajuta să alegeți site-urile Patrimoniului Mondial UNESCO în Europa pentru a vedea mai întâi, am compilat o listă scurtă:

 

Site-uri Patrimoniului Mondial UNESCO din Franța

Unele dintre cele mai notabile site-uri Patrimoniului Mondial UNESCO în Franța includ minuni precum Versailles. Este cea mai faimoasă și strălucitoare reședință regală din Franţa. Un alt loc frumos de menționat este Biserica din Saint-Savin sur Gartempe. Este o biserică romanică din secolul al 9-lea în Poitou, noi Aquitania.

Pentru călătorii care iubesc pentru a vedea obiecte religioase, există, de asemenea, Catedrala Chartres. Acest roman Catedrala catolică datează din secolul al XIII-lea, și îl puteți găsi sud-vest de Paris. In cele din urma, există Mont Saint Michel și golful său. Este o insulă cu fortificații strategice datând din 8 ANUNȚ, cu mănăstirea ca structura principală.

Trenul de la Paris la Lyon Highspeed

Paris Trenurile Strasbourg

Luxemburg Trenurile Strasbourg

Nancy la trenuri Strasbourg

Basel la trenuri Strasbourg

 

 

Site-uri Patrimoniului Mondial UNESCO în Italia

Italia este plin de site-uri Patrimoniului Mondial UNESCO, deci vom menționa unele dintre cele mai cunoscute. Prima noastră oprire este Siturile arheologice din Pompei, Herculaneum, și Torre Annunziata. Semnificația lor constă în faptul că acestea sunt rămășițele antice ale orașelor care au fost îngropate în erupția Mt. Vesuvius în 79 ANUNȚ. Există, de asemenea, Castel del Monte, un castel datând din secolul al 13-lea. Din moment ce amesteca influențele Europcistercian si gotic ean musulman arhitectură, este o vedere fascinantă.

UNESCO World Heritage sites in Italy

 

În plus, De asemenea, Italia găzduiește Piazza del Duomo din Pisa, faimosul turn înclinat. In cele din urma, există sunt istoric centre de două orașe mari, Florența și Roma. În Florența, structuri care reprezintă arhitectura stilului renascentist sunt un must-see. Nu pierdeți Uffizi, Basilica Santa Croce, și Catedrala din Florența. În Roma, trebuie să exploreze centrul Imperiului Roman și lumea catolică, cu un număr mare de monumente și situri culturale.

Florența Trenurile Pisa

Florența la trenuri Roma

Bari Trenurile Florența

Salerno la trenuri Florența

Germania

Aachen Cathedral In Germany

 

Germania este o țară de castele, catedrale, și alte site-uri Patrimoniului Mondial UNESCO uimitoare. Catedrala din Aachen este locul de înmormântare al lui Carol și primul-a construit structura boltit inca din antichitate. The cel mai popular reper în Germania este o altă catedrală, acest unul din Köln. A fost nevoie de secole pentru a construi pornind de la 1248. În plus, frontierele Imperiului Roman merită, de asemenea, o vizită. Toată lumea ar trebui să vadă Hadrian Wall și Antonine de perete, care au fost construite în 122 AD și 142 ANUNȚ, respectiv.

Explorarea Upper Valea Rinului va fi una de neuitat experienţă. Această regiune este acasa, la un număr foarte mare de castele și orașe istorice. In cele din urma, există Wurzburg Residence cu Grădinile Curte și Piața Residence. Este una dintre cele mai mari palate din Germania, un mare exemplu de stil rococo.

Acestea sunt doar câteva dintre multele minunate site-uri Patrimoniului Mondial UNESCO în Europa. Cu sugestiile noastre, nu se poate merge prost organizarea excursiei dvs.. Puteți ajunge la aceste locații cu trenul din diferite majore orașe europene.

Berlin Trenurile Aachen

Frankfurt la Koln Trenuri

Dresda Trenurile Köln

Aachen Trenurile Koln

 

Gata pentru a explora ceea ce Europa are de oferit? Planificați vizita dumneavoastră notabile site-uri Patrimoniului Mondial UNESCO și rezervați direct biletele de tren astăzi!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici:https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funesco-world-heritage-sites-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)