Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 27/08/2021)

Roma este un oras superb, dar, uneori, un călător tânjește după un pic de soi. Cei care stau la Roma suficient de mult timp pentru a explora ar dori să aibă o privire în jurul zonei, de asemenea. din fericire, că este ceea ce excursii de o zi sunt pentru! Având în vedere cât de bine conectat la Roma este cu trenul, cu cele mai multe locuri, cea mai mare provocare este alegerea în cazul în care pentru a merge. in orice caz, am pregătit o listă pentru a vă ajuta să faci doar asta. Aici sunt 5 Excursii de o zi de la Roma pentru a explora Italia care orice călător se va bucura!

 

1. O excursie de o zi la Ostia Antica

Ostia Antica este o străveche așezare în jurul valorii de 30 km de Roma. Înapoi în zilele antichității, acest oras a fost un important port de la Roma și există o mulțime de a vedea aici. De exemplu, puteți arunca o privire la băile publice cu mozaicuri frumoase.

În plus, există, de asemenea, amfiteatru și strada principală. Ruinele conțin rămășițele câteva temple semnificative, cum ar fi cel dedicat lui Hercule.

Florența Trenurile Milano

Florența Trenurile Veneția

Milano Trenurile Florența

Veneția Trenurile Milano

5 Day Trips From Rome To Explore Italy, Ostia Antica

 

2. Tivoli Italia

Alte excursii de o zi de la Roma, pe care le sugerăm este Tivoli, orașul evadare favorit al imparatului roman Hadrian în secolul al doilea. El a construit Hadrians Vila în acest oraș frumos din apropiere, pe care a ajuns să placă mai mult decât reședința la Roma.

Ca ultim loc de relaxare, Hadrians Vila din Tivoli are grădini și biblioteci, și în cele din urmă a devenit un oraș în sine. Palate și temple sunt o parte interesantă a turului, care va face călătoria dvs. o zi la Tivoli merita.

Roma Trenurile Tivoli

Tivoli la trenuri Roma

Perugia Trenurile Tivoli

Orvieto la trenuri Tivoli

Tivoli Italy

 

3. Excursii de o zi de la Roma la Bracciano

Hop pe tren după o plimbare de o oră de la Roma, și vei fi ajuns la Bracciano. Acest superb oras medieval pe malul lacului Bracciano are o multime de Obiective de oferta. De exemplu, puteți tur Castelul Orsini Odesalchi, care a fost o resedinta a multor nobili.

Mai mult, acest conac impunător a fost, de asemenea, locul în care Katie Holmes sa căsătorit cu Tom Cruise 2006. În plus,, puteți vizita Braccianos catedrală, care a fost construit în timpul timpurile medievale.

Roma Trenurile Bracciano

Bracciano la trenuri Roma

Bracciano la trenuri Manziana

Santa Marinella la trenuri Bracciano

 

4. Napoli

Ca un oraș de importanță istorică considerabilă, Napoli este o vizită obligatorie pentru oricine dorește să experimenteze Italia și pentru a face o excursie de o zi de la Roma. Punctele de vedere ale Muntelui Vezuviu, arhitectura minunata, Și cald, localnici prietenoși sunt unele dintre principalele caracteristici ale orașului. in orice caz, Napoli este, de asemenea, cunoscut ca locul de nastere de pizza Margherita. Ce este mai mult, puteți vizita pizzerie unde au făcut prima pizza - Antica Pizzeria Portalba.

Milano Trenurile Napoli

Florența Trenurile Napoli

Veneția Trenurile Napoli

Pisa către trenuri Napoli

 

 

5. Florenţa

Sugestia noastră finală pentru excursii de o zi de la Roma este Florența, care ar putea părea a fi un pic prea departe pentru o excursie de o zi. in orice caz, este ușor și accesibile rapid cu trenul. Si doar văzând istoric, feeric arhitectural centrul Florenței va face călătoria merita. Duomo di Firence este faimoasa catedrala din Florența, care prezintă perfect aspectul vechi al orașului. O vizita Florența într-o excursie de o zi de la Roma, este o modalitate foarte bună de a încheia vacanta ta.

Toate aceste locuri lângă Roma merita vizitate. Dacă sunteți în căutarea pentru o excursie de o zi perfectă, alege dumneavoastră preferat și du-te. Este atât de ușor!

Florența Trenurile Pisa

Florența la trenuri Roma

Bari Trenurile Florența

Salerno la trenuri Florența

Florence is the main Day Trips From Rome To Explore Italy

 

Gata pentru aventura italiană? Fa-ti bagajele, planificați activitățile de vacanță, și Rezervați Biletele De Tren la timp!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Excursii de o zi la Roma Explorare Italia” pe site-ul dvs.? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fday-trips-rome-explore-italy%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)