Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 27/08/2021)

Roma er en nydelig by, men noen ganger en reisende craves litt variasjon. De som bor i Roma lenge nok til å utforske det kanskje ønsker å ta en titt rundt området, også. Heldigvis, det er det dagsturer er for! Med tanke på hvor godt koblet Roma er med tog med de fleste steder, den største utfordringen er å velge hvor du skal dra. derimot, Vi har utarbeidet en liste for å hjelpe deg å gjøre akkurat det. Her er 5 Dagsturer fra Roma for å utforske Italia det enhver reisende vil ha glede av!

 

1. En dagstur til Ostia Antica

Ostia Antica er en gammel bosetning rundt 30 km unna Roma. Tilbake i dagene av antikken, denne byen var en stor port i Roma, og det er mye å se her. For eksempel, kan du ta en titt på den offentlige bad med vakre mosaikker.

Dessuten, det er også amfiet og hovedgaten. Ruinene inneholder restene av noen viktige templer, slik som en dedikert til Hercules.

Firenze til Milano Togene

Firenze til Venezia Togene

Milano til Firenze Togene

Venezia til Milano Togene

5 Day Trips From Rome To Explore Italy, Ostia Antica

 

2. Tivoli Italia

En annen Dagsturer fra Roma som vi foreslår er Tivoli, favoritten byen rømning av den romerske keiser Hadrian i det andre århundre e.Kr.. Han bygde Villa Adriana i denne vakre nærliggende byen, som han endte opp med forkjærlighet mer enn hans residens i Roma.

Som den ultimate avslapping sted, Villa Adriana i Tivoli har hager og biblioteker, og det ble til slutt en by i seg selv. Palasser og templer er en spennende del av turen, som vil gjøre dagen din tur til Tivoli verdt det.

Roma til Tivoli Togene

Tivoli til Roma Togene

Perugia til Tivoli Togene

Orvieto til Tivoli Togene

Tivoli Italy

 

3. Dagsturer fra Roma til Bracciano

Hoppe av toget etter en times kjøretur fra Roma, og du er framme ved Bracciano. denne nydelige middelalderbyen ved bredden av Bracciano Lake har nok av severdigheter å tilby. For eksempel, du kan ta Orsini Odesalchi slott, som var en bolig for mange adelsmenn.

Hva mer, Denne staselige herskapshuset var også stedet hvor Katie Holmes giftet seg med Tom Cruise i 2006. I tillegg, du kan besøke Braccianos katedral, som ble bygget i middelalderen.

Roma til Bracciano Togene

Bracciano til Roma Togene

Bracciano til Manziana Togene

Santa Marinella til Bracciano Togene

 

4. Napoli

Som en by av stor historisk betydning, Napoli er et must-besøk for alle som ønsker å oppleve Italia og for å ta en dagstur fra Roma. Utsikt over Vesuv, fantastisk arkitektur, og varm, vennlige lokalbefolkningen er noen av de viktigste funksjonene i byen. derimot, Napoli er også kjent som fødestedet til pizza Margherita. Hva er mer, du kan besøke pizzeria hvor de laget den første pizza - Antica Pizzeria Port.

Milano til Napoli Togene

Florence til Napoli Togene

Venezia til Napoli Togene

Pisa til Napoli Togene

 

 

5. Firenze

Vår endelige forslag for dagsturer fra Roma er Firenze, som kan synes å være litt for langt unna for en dagstur. derimot, det er enkelt og raskt tilgjengelig via tog. Og bare å se den historiske, arkitektonisk fortryllende sentrum av Firenze vil gjøre turen verdt det. Duomo di Firence er den berømte katedralen i Firenze, som perfekt viser den gamle utseendet på byen. Besøker Florence på en dagstur fra Roma er en fin måte å bryte opp ferien.

Alle disse stedene i nærheten av Roma er verdt et besøk. Hvis du er ute etter en perfekt dagstur, velg din favoritt og gå. Så enkelt er det!

Firenze til Pisa Togene

Firenze til Roma Togene

Bari til Firenze Togene

Salerno til Firenze Togene

Florence is the main Day Trips From Rome To Explore Italy

 

Klar for italienske eventyr? Pakk kofferten, planlegge ferie aktiviteter, og Bestill Togbilletter på tide!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Dagsturer fra Roma til å utforske Italia” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fday-trips-rome-explore-italy%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)