Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 27/08/2021)

Rooma on upea kaupunki, mutta joskus matkustava kaipaa hieman erilaisia. Jotka pysyvät Rooma tarpeeksi kauan tutkia se saattaa haluta katsoa ympäri aluetta, liian. Onneksi, sitähän päiväretkiä ovat! Ottaen huomioon kuinka hyvät yhteydet Rooman junalla useimmissa paikoissa, Suurin haaste on valita minne mennä. kuitenkin, olemme laatinut luettelon avulla voit tehdä juuri niin. Tässä ovat 5 Päiväretket Roomasta tutustumaan Italiaan kuka tahansa matkustaja nauttii!

 

1. Päiväretki Ostia

Ostia on ikivanha ratkaisu noin 30 km päässä Roomasta. Takaisin päivinä antiikin, tämä kaupunki oli tärkeä satama Rooman ja siellä on runsaasti nähdä täällä. Esimerkiksi, voit vilkaista julkisen kylpyammeet kaunis mosaiikit.

Lisäksi, on myös amfiteatteri ja pääkatu. Rauniot sisältävät jäännöksiä muutamia merkittäviä temppeleitä, kuten yhden omistettu Hercules.

Firenze Milano Junat

Firenze Venetsia Junat

Milan Florence Junat

Venetsia Milan Junat

5 Day Trips From Rome To Explore Italy, Ostia Antica

 

2. tivoli Italia

Toinen Päivämatkoja Rooma, että suosittelemme on Tivoli, suosikki kaupunki karkaamisen Rooman keisari Hadrianuksen toisella vuosisadalla. Hän rakensi Villa Adriana tässä kauniissa läheiseen, jonka hän päätyi mieleen yli asumaan Roomassa.

Lopullisena rentoutumista paikka, Villa Adriana Tivolissa on puutarhoissa ja kirjastot, ja se lopulta tuli kaupunki itsessään. Palatseja ja temppeleitä ovat kiehtova osa matkan, joka tekee päiväretken Tivoli arvoista.

Rooma Tivoli Junat

Tivoli Rooma Junat

Perugia Tivoli Junat

Orvieto Tivoli Junat

Tivoli Italy

 

3. Päiväretkiä Roomasta Bracciano

Hop junasta tunnin ajomatkan jälkeen Roomasta, ja olet perillä klo Bracciano. Tämä upea keskiaikainen kaupunki rannalla Bracciano Lake on runsaasti nähtävyyksiä tarjous. Esimerkiksi, voit kiertue Orsini Odesalchin linna, joka oli asuinpaikka monien aatelisten.

Lisäksi, Tämä asettaa kartano oli myös paikka, jossa Katie Holmes naimisiin Tom Cruise 2006. Lisäksi, voit kiertää Braccianos katedraali, joka oli rakennettu keskiajalla.

Rooma Bracciano Junat

Bracciano Rooma Junat

Bracciano on Manziana Junat

Santa Marinella Bracciano Junat

 

4. Napoli

Koska kaupunki huomattavaa historiallista merkitystä, Napoli on pakollinen vierailu kaikille, jotka haluavat kokea Italia ja tehdä päiväretki Roomasta. Näkymät Vesuvius, upeaa arkkitehtuuria, ja lämmin, ystävälliset paikalliset ovat joitakin tärkeimpiä ominaisuuksia kaupungin. kuitenkin, Napoli on myös kuuluisa syntymäpaikka Pizza Margherita. Mikä on enemmän, voit vierailla pizzeria, jossa he tekivät ensimmäinen pizza - Antica Pizzeria Portalba.

Milan Napoli Junat

Firenze Napoli Junat

Venetsia Napoli Junat

Pisa Napoli Junat

 

 

5. Firenze

Lopullinen ehdotus päiväretkiä Roomasta on Firenze, mikä saattaa näyttää hieman liian kaukana päiväretki. kuitenkin, se on helposti ja nopeasti pääsee junalla. Ja vain nähdä historiallisen, arkkitehtonisesti lumoava Firenzen keskustassa tekee matkan arvoinen. Duomo di Firence on kuuluisa Firenzen katedraali, joka täydellisesti esittelee vanhaa ulkoasua kaupunki. Firenzessä vieraillessa päivän matkan päässä Roomasta on erinomainen tapa pukeutua lomasta.

Kaikki nämä paikat Rooman lähellä ovat vierailun arvoisia. Jos etsit täydellinen päiväretken, Valitse suosikkisi ja mennä. Se on niin helppoa!

Firenze Pisa Junat

Firenze Rooma Junat

Bari Florence Junat

Salernosta Florence Junat

Florence is the main Day Trips From Rome To Explore Italy

 

Valmiina Italian seikkailu? Pakkaa laukkusi, suunnitella loma toimintaa, ja Varaa Junaliput ajallaan!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “5 Päiväretkiä Roomasta Tutustu Italia” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fday-trips-rome-explore-italy%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)