Lukuaika: 8 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 21/04/2023)

Enkelit, tuoreena, lasimaalatut värikkäät kirkkaat ikkunat, ovat muutamia elementtejä 12 Euroopan kiehtovimpia katedraaleja. Jokainen katedraali on korkeampi, suurempi, ja kiehtovampi kuin toinen, jokaisessa on toisen elementtejä.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Duomon katedraali, Milano

Milano houkuttelee vuosittain miljoonia turisteja. Milanon katedraali, Milanon katedraali on yksi maamerkki, joka hämmästyttää sinut ensi silmäyksellä. Se otti 600 vuotta rakentaakseen Italian suurimman katedraalin, tyylikäs, siro, ja upea vaaleanpunaisessa marmorissa.

Lasimaalaukset, goottilaisia ​​elementtejä, ja Madonninan kultainen patsas yläosassa ovat vain muutamia elementtejä, jotka kiehtovat sinua. Niin, jos todella haluat ihailla kiehtovaa goottilaista Milanon katedraalia, sitten voit kävellä katolla. Niin, Milanon katedraali on maailman ainoa katedraali, jossa voit kävellä katolla.

Firenzestä Milanoon junalla

Firenzestä Venetsiaan junalla

Milano Firenzeen junalla

Venetsia - Milano junalla

 

Duomo Milan Cathedral is a must sightseeing

 

2. Sagrada Familian katedraali, Barcelona

Ainoa katedraali, joka on edelleen käynnissä sen jälkeen 1882, Gaudin Sagrada Familian katedraali, on taideteos. Sagradan katedraali on sekoitus espanjalaista myöhäisgotiikkaa, Art nouveau, ja Katalonian modernismin arkkitehtuuri. Gaudin suunnittelu oli 18 torni, edustamaan 12 apostolit, Neitsyt Maria, neljä evankelista, ja korkein Jeesus Kristus.

Lisäksi, kaikilla kolmella julkisivulla on täysin erilainen ulkoasu: Passion -julkisivu, Kunnia, ja syntymäjulkisivu. Niin, niin paljon nähtävää ja löydettävää, Suunnittele matkasi Barcelonaan hyvin, jotta et menetä tätä hämmästyttävää katedraalia.

 

Sagrada Familia from above picture

 

3. Euroopan kiehtovimmat katedraalit: Kolnerin katedraali, Köln

Rakennettu yli 7 vuosisadat, Kölnin tuomiokirkko on henkeäsalpaava goottilaisen arkkitehtuurin symboli. Lisäksi, Kölnin tuomiokirkko on Kölnin arkkipiispan istuin ja korkein kevätkirkko koko Euroopassa.

Mielenkiintoista, tämä upea maamerkki oli aiemmin vakaa ja heinälato Ranskan vallankumouksen aikana. Tänään, et näe mitään muistomerkkejä tästä vaiheesta katedraalin historiassa. Sisustus on yhtä kaunis kuin ulkopuoli, jossa on lasimaalauksia ja aarteita. Kolner Dom on erityisen henkeäsalpaava yöllä ja auringonlaskun valoissa.

Berliinistä Aacheniin junalla

Frankfurtista Kölniin junalla

Dresden Kölniin junalla

Aachen - Köln junalla

 

Kolner Cathedral Cologne at night time

 

4. Santa Maria Del Fioren basilika, Firenze

Vaaleanpunainen, vaaleanvihreä, ja valkoinen marmorinen julkisivu, ja sisällä mosaiikkilattiat, Firenzen Basilica di Santa Maria on merkittävä renessanssin katedraali. Lisäksi, Taiteen ystävät eivät saa unohtaa Giorgio Vasarin kattoa myöhäisen tuomion freskoja.

Firenzen katedraali on enemmän kuin maamerkki. Vaikka et ole kiinnostunut taiteesta, tämä katedraali kiehtoo sinua ja pitää sinut ihailemaan upeita taideteoksia tuntikausia. Jos tarvitset raikasta ilmaa, kiipeä sitten Brunelleschin kupolille ja ihaile maagista Firenzeä.

Rimini - Firenze junalla

Rooma Firenzeen junalla

Pisa - Firenze junalla

Venetsiasta Firenzeen junalla

 

 

5. Euroopan kiehtovimmat katedraalit: Charless katedraali, Wien

Wienin symboli, st. Kaarlen katedraali on upea valkoinen julkisivu ja vaaleanvihreät kupolit. Suunniteltu barokkityyliin, st. Kaarlen katedraali kiehtoo kävijöitä vuodesta 19th vuosisadalla. Katedraali on suunniteltu kunnioittamaan pyhimystä Charles Borromeoa, syöttölaite, ja ministeri kärsimyksistä Euroopan vitsauksissa 16th vuosisadalla.

kuitenkin, kiehtovin piirre St.. Kaarlen basilika on 1250 neliömetriä freskoja kopulassa. Toisin kuin muut eurooppalaiset katedraalit, täällä voit nousta panoraamahissillä ihailemaan freskoja läheltä. Niin, päätellä, st. Wienin Kaarlen katedraalia ei kannata missata kaupunkiloman loma Euroopassa.

Salzburgista Wieniin junalla

Münchenistä Wieniin junalla

Graz Wieniin junalla

Prahasta Wieniin junalla

 

Scenic Charles Cathedral in Vienna

 

6. Le Mansin katedraali, Ranska

Omistettu Saint Julianille, Le Mansin ensimmäinen piispa, Le Mansin katedraali, on upea arkkitehtoninen sekoitus ranskalaista goottilaista tyyliä ja romaanista. Yksi kiehtovista ominaisuuksista, jotka kiinnittävät huomionne, ovat tukipilarit, jotka tukevat ulkoasua upealla muotoilulla. Le Mansin katedraalin julkisivu on siten yksi Euroopan kauneimmista.

Lisäksi, katedraalin kattoon maalatut lasimaalaukset ja enkelit lisäävät Le Mansia’ henkeäsalpaava arkkitehtuuri ja jätä paljon aarteita löydettäväksi tämän 500-vuotiaan katedraalin sisään.

Dijon - Provence junalla

Pariisista Provenceen junalla

Lyonista Provenceen junalla

Marseille Provenceen junalla

 

A Rainbow over Le Mans Cathedral

 

7. Euroopan kiehtovimmat katedraalit: st. Paulin katedraali, Lontoo

Se hallitsee Lontoon siluettia, mutta ulkopuolelta, Pyhän Paavalin katedraali ei ole yksi henkeäsalpaavimmista maamerkeistä. Kauneus St.. Paavalin katedraali paljastaa itsensä, jos käytät aikaa kävellä sisään. Sitten, tulet hämmästymään valkoisen ja mustan sisustuksen pelistä. Lisäksi, katedraalissa on enemmän kuin 300 muistomerkkejä Britannian hienoimmista, kuten Wren itse, joka suunnitteli upean katedraalin.

kuitenkin, yksi kiehtovimmista elementeistä St.. Paavalin katedraali on kuiskausgalleria. Joo, jos kuiskaat gallerian toisella puolella, seinät kantavat sen toiseen päähän.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

Crowds outside St. Paul's Cathedral, London, UK

 

8. Berliinin katedraali

Vaikka se vaurioitui vakavasti toisen maailmansodan aikana, Berliinin katedraali on upea katedraali, jonka edessä on suihkulähde ja vihreä ruoho. Berliinin katedraali rakennettiin osana Berliinin kaupunkipalatsia, mutta arkkitehti Julius Carl Raschdorff muutti sen heijastamaan St.. Paavalin katedraalissa Lontoossa. Vain sisään 1993, restaurointi valmistui, suuren Berliinin muurin murtumisen jälkeen.

Berliinin katedraalin kiehtovimpia elementtejä ovat freskot, kultaisia ​​koristeita, ja patsaita. Lisäksi, Saucer-urut romanttisen ja sydäntä sulavan musiikin kanssa ovat Saksan viimeiset ja suurimmat romanttiset urut, ja niihin kannattaa varata aikaa istumiseen ja vain listaamiseen. Täten, mene Berliinin kaupunkinäkymien katselualustalle ja suorita kiertue yhdessä 12 Euroopan kiehtovimpia katedraaleja.

Frankfurtista Berliiniin junalla

Leipzig Berliiniin junalla

Hannover Berliiniin junalla

Hampurista Berliiniin junalla

 

Beautiful day in Berlin Cathedral

 

9. Euroopan kiehtovimmat katedraalit: Pyhimys Basil's Cathedral, Moskova

Yksi Venäjän kiehtovimmat vierailukohteet on Pyhän Vasilin katedraali Moskovassa. Et voi missata tätä hämmästyttävää katedraalia ja näet sen mistä tahansa punaisen aukion kohdasta ja sen jälkeen. Kun astut lähemmäs, keskuskirkko, jonka ympärillä on yhdeksän muuta kirkkoa.

Mielenkiintoisin piirre on, että nämä temppelit on yhdistetty toisiinsa erityisillä holvikäytävillä. Ivan Julma oli Pyhän Vasilin katedraalin suunnittelija, ja moniväriset kupolit ovat mysteeri tähän päivään asti. Tämäntyyppinen muotoilu ilmestyi 1600 -luvulla, mutta värin valinta on tuntematon.

 

The Famous Saint Basil's Cathedral at the heart of Moscow

 

10. Notre Damen katedraali, Pariisi

Irvivaaleat ruusut ja lasimaalaukset ovat 2 ominaisuuksia, jotka houkuttelevat sinua, kuten miljoonat muut Pariisin Notre Damen katedraalin kävijät. Upea ulkoa, ja ihana sisältä, tuomiokirkon kassa vie sinut maailman romanttisimman kaupungin yläpuolelle, varten panoraamanäkymät.

Our Lady seisoo Ile de la Citessa ja on omistettu Siunatulle Neitsyelle. Lisäksi, Tuomiokirkko oli paikka suurille tapahtumille, kuten Napoleon Bonaparten kruunaamiselle, ja Joan of Arcin beatifikaatio. Täten, silmäsi ihailevat katedraalin arkkitehtuurin kauneutta, ja korvanne ihailevat tarinoita kirkkaudesta.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

Notre-Dame Cathedral and the Paris Canal

 

11. Euroopan kiehtovimmat katedraalit: Pyhän Markuksen basilika, Venetsia

Se on yksi Euroopan kauneimmista basilikoista, mutta Pyhän Markuksen basilikassa on salaisia ​​pyhäinjäännöksiä, tekee siitä Euroopan kiehtovimman katedraalin. Legendojen mukaan, Pyhän Markuksen basilika rakennettiin tallentamaan evankelista Markuksen pyhäinjäännöksiä, yksi neljästä apostolista, sen jälkeen kun kauppiaat varastivat Egyptistä. Tämä tarina sisältää 13 vuosisadan mosaiikki, vasemman oven yläpuolella, kun astut basilikaan.

Lisäksi, Pyhän Markuksen basilikassa on arvokkaampi aarre kuin kuninkaallisen perheen kruununjalokivi - Pala dOro. Pala on Bysantin alter, täynnä enemmän kuin 2000 jalokiviä. lopuksi, jos aiot vierailla yhdessä Venetsian maamerkissä, Pyhän Markuksen basilika on yksi, uteliaille, kauneutta ja historiaa rakastavia matkailijoita.

Milano - Venetsia junalla

Firenzestä Venetsiaan junalla

Bolognasta Venetsiaan junalla

Treviso Venetsiaan junalla

 

Colorful people out Saint Mark's Basilica in Venice Italy

 

12. st. Vituksen katedraali, Praha

Poikki jokia, ja sillat, legendaarisessa Prahan linnassa, sinut lumoaa Pyhän Vituksen katedraali. Se kesti lähelle 6 vuosisatojen ajan täydentää goottilaista katedraalia, Prahan huomattavimpaan ja huomattavimpaan maamerkkiin. Pyhän Vituksen katedraalin rakentamiseen kulunut aika näkyy tyylien arkkitehtonisessa sekoituksessa.

Pyhän Vituksen katedraalissa on renessanssia, gotiikka, ja barokin elementtejä: kuin etelätornin torni ja suuret urut pohjoisosassa. Lasimaalaukset ovat merkittävä ominaisuus missä tahansa katedraalissa ja St.. Vituksen ikkunat eivät ole kauniita muista Euroopan kiehtovista katedraaleista.

Nürnbergistä Prahaan junalla

Münchenistä Prahaan junalla

Berliinistä Prahaan junalla

Wienistä Prahaan junalla

 

Prague's Saint Vitus Cathedral

 

We auttaa sinua mielellään suunnittelemaan unohtumattoman matkan näihin 12 Euroopan kiehtovia katedraaleja junalla, Astu maailmaan Tallenna juna.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme “ 12 Euroopan kiehtovimmat katedraalit ”sivustollesi? Voit joko ottaa valokuvamme ja tekstin tai antaa meille tunnustusta linkin kautta tähän blogikirjoitukseen. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fmost-fascinating-cathedrals-europe%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)