Waktos Maca: 8 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 27/08/2021)

Malaikat, seger, kaca-kaca jandéla caang warni, nyaéta sababaraha unsur dina 12 katedral paling matak di Éropa. Unggal katedral langkung jangkung, langkung ageung, sareng langkung narik ati tibatan anu sanés, masing-masing nampilkeun unsur anu sanés.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Katedral Duomo, Milan

Milan narik jutaan wisatawan unggal taun. Katedral Milan urang, Katedral Milan mangrupikeun hiji tengara anu bakal ngareuwaskeun anjeun tina pandangan heula. Peryogi 600 taun ngawangun katedral panggedéna di Italia, elegan, anggun, sareng endah dina marmer pink ngora.

Jandéla kaca patri, elemen gothic, sareng patung emas Madonnina di luhur mangrupikeun sababaraha unsur anu bakal narik anjeun. janten, upami anjeun leres-leres hoyong kagum dina katedral Milan gothic anu matak, maka anjeun tiasa jalan dina atap. janten, Katedral Milan mangrupikeun hiji-hijina katedral di dunya, dimana anjeun tiasa jalan dina atap.

Florence ka Milan Kalayan Karéta

Florence ka Venice Kalayan Train

Milan ka Florence Sareng Karéta

Venice ka Milan Sareng Karéta

 

Katedral Duomo Milan nyaéta tempat wisata anu wajib

 

2. Katedral Sagrada Familia, Barcelona

Hiji-hijina katedral masih dina prosés saprak 1882, Katedral Sagrada Familia Gaudi urang, nyaéta karya seni. Katedral Sagrada mangrupikeun campuran tina Gothic Akhir Spanyol, Art Nouveau, sareng arsitektur Modernisme Catalan. Desain Gaudi urang éta tina 18 spiers, ngagambarkeun nu 12 rasul, Virgin Mary, opat penginjil, sareng Yesus Kristus jangkung.

Salaku tambahan, masing-masing tina tilu rupa éta ngagaduhan jaba anu béda pisan: fasad Passion, Kamulyan, sareng fasad kalahiran. janten, kalayan seueur ningali sareng mendakan, rencanakeun perjalanan anjeun ka Barcelona ogé, supados henteu sono ka katedral anu endah ieu.

 

Sagrada Familia tina gambar di luhur

 

3. Katedral Anu Paling Menarik Di Éropa: Katedral Kolner, Cologne

Diwangun 7 mangabad-abad, Katedral Cologne mangrupikeun simbol anu luar biasa tina arsitektur Gothic. Sumawona, Katedral Cologne mangrupikeun tempat cicing di Uskup Agung Cologne sareng garéja cinyusu jangkung di sadaya Éropa.

Lucuna, landmark anu megah ieu biasa janten kandang anu stabil sareng jarami nalika Revolusi Perancis. Dinten, anjeun moal ningali titilar naon waé dina tahap ieu dina sajarah katedral. Pedalamanna sagampang éndah jabaana kalayan jandéla kaca patri sareng harta karun. Kolner Dom khususna narik ati nalika wengi sareng lampu surup.

Berlin ka Aachen Sareng Karéta

Frankfurt ka Cologne Kalayan Train

Dresden ka Cologne Kalayan Karéta

Aachen ka Cologne Kalayan Karéta

 

Kolner Katedral Cologne dina waktos wengi

 

4. Basilika Santa Maria Del Fiore, Florence

Pink, héjo hampang, sareng fasad marmer bodas, lanté mozaik di jero, anu Basilica di Santa Maria di Florence mangrupikeun katedral Renaissance anu luar biasa. Sajaba, Frioros Giorgio Vasari ngeunaan Kiamat Akhir dina lalangit moal ditingali ku pecinta seni.

Katedral Florence langkung ti hiji tempat terkenal. Sanaos anjeun henteu resep kana seni, katedral ieu bakal narik anjeun sareng ngajantenkeun anjeun ngagumkeun karya seni anu endah pikeun sababaraha jam. Upami anjeun peryogi napas tina hawa seger, teras naék nepi ka Brunelleschi Cupola pikeun pandangan ka magis Florence.

Rimini ka Florence Kalayan Karéta

Roma ka Florence Sareng Karéta

Pisa ka Florence Sareng Karéta

Venice ka Florence Kalayan Train

 

 

5. Katedral Anu Paling Menarik Di Éropa: Charles Katedral, Wina

Lambang Wina, st. Katedral Charles ngajentul dina fasad bodas sareng kubah héjo entéh. Dirancang dina gaya Baroque, st. Katedral Charles captivates datang saprak 19th abad. Katedral ieu dirancang pikeun ngahargaan santo patron Charles Borromeo, susukan, sareng menteri penderitaan dina bala Éropa di 16th abad.

Sanajan, fitur anu paling narik tina St.. Charles Basilica nyaéta 1250 méter pasagi frescos dina kopula. Beda sareng katedral Éropa anu sanés, di dieu anjeun tiasa angkat lift panorama pikeun ngagumkeun frésos caket. janten, nyimpulkeun, st. Katedral Charles di Wina henteu matak sono ka anjeun liburan istirahat kota di Éropa.

Salzburg ka Wina Kalayan Karéta

Munich ka Wina Kalayan Karéta

Graz ka Wina Kalayan Karéta

Iraha ka Wina Kalayan Karéta

 

Katedral Scenic Charles di Wina

 

6. Katedral Le Mans, Perancis

Didedikatkeun pikeun Saint Julian, uskup munggaran Le Mans, Katedral Le Mans, mangrupikeun campuran arsitéktur anu éndah tina gaya Gothic Perancis sareng Romanesque nave. Salah sahiji fitur anu narik ati anu bakal narik perhatian anjeun nyaéta pésta anu ngadukung jaba dina desain anu megah. Maka fasad Katedral Le Mans mangrupikeun salah sahiji anu paling indah di Éropa.

Sumawona, kaca patri sareng malaikat dicét dina lalangit katedral nambihan ka Le Mans’ arsitéktur anu matak teras-terasan sareng ngantepkeun seueur harta karun pikeun mendakan di katedral umur 500 taun ieu.

Dijon ka Provence Kalayan Karéta

Paris pikeun Provence Kalayan Karéta

Lyon ka Provence Kalayan Karéta

Marseilles pikeun Provence Kalayan Karéta

 

Pelangi leuwih Katedral Le Mans

 

7. Katedral Anu Paling Menarik Di Éropa: st. Katedral Paul urang, London

Éta mendominasi cakrawala London, tapi di luarna, Katedral Saint Paul sanés mangrupikeun landmark anu paling narik ati. Kaéndahan St.. Katedral Paul bakal ngungkabkeun dirina upami anjeun nyandak waktos leumpang di. Saterusna, anjeun bakal kagum dina maén hiasan bodas sareng hideung. Sumawona, imah katedral langkung ti 300 peringatan tina pangalusna Britania urang, sapertos Wren nyalira anu ngarancang katedral anu megah.

Sanajan, salah sahiji elemen anu paling narik dina St.. Katedral Paul nyaéta galéri bisik. nuhun, upami anjeun ngabisik di hiji sisi galéri, témbokna bakal dibawa ka tungtung séjén.

Amsterdam ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

Rame di luar St.. Paul's Cathedral, London, Inggris

 

8. Katedral Berlin

Sanaos rusak parah di WWII, Katedral Berlin mangrupikeun katedral anu endah kalayan cai mancur sareng jukut héjo di payun. Katedral Berlin diwangun salaku bagian tina istana kota Berlin, tapi arsiték Julius Carl Raschdorff ngarobih éta pikeun ngagambarkeun kamulyaan sareng kaagungan St.. Katedral Paul di London. Ngan ukur asup 1993, restorasi réngsé, saatos runtuhna témbok Berlin ageung.

Unsur anu paling matak di Katedral Berlin nyaéta frésos, hiasan emas, jeung arca. Salaku tambahan, organ Saucer kalayan musik romantis sareng leleh na mangrupikeun organ romantis terakhir sareng pangageungna di Jérman anu pantes dikhususkeun kanggo linggih sareng ngan ukur daptar. kituna, angkat kana platform ningali kanggo pandangan kota Berlin pikeun ngarengsekeun wisata anjeun di salah sahiji 12 katedral paling matak di Éropa.

Frankfurt ka Berlin Kalayan Karéta

Leipzig ka Berlin Kalayan Karéta

Hanover ka Berlin Kalayan Karéta

Hamburg ka Berlin Kalayan Karéta

 

Dinten anu éndah di Katedral Berlin

 

9. Katedral Anu Paling Menarik Di Éropa: Santo Katedral Basil urang, Moscow

salah sahiji tempat anu paling narik pikeun didatangan di Rusia nyaéta Katedral Saint Basil di Moskow. Anjeun moal sono kana katedral anu luar biasa ieu sareng bakal ningali tina sagala titik di Alun-alun Beureum sareng sajabina. Nalika anjeun langkung caket, garéja pusat kalayan salapan garéja anu sanésna disakurilingna.

Fitur anu paling narik nyaéta candi-candi ieu saling pakait ku jalan-jalan khusus. Ivan the Terrible mangrupikeun dalang tukangeun katedral Saint Basil, sareng kubah warna-warni mangrupikeun misteri dugi ka ayeuna. Sedengkeun jenis desain ieu muncul dina abad ka-17, tapi pilihan warna henteu kanyahoan.

 

The Famous Saint Basil's Cathedral at the heart of Moscow

 

10. Katedral Notre Dame, Paris

Gargoyles naros sareng jandéla kaca patri nyaéta 2 fitur anu bakal narik anjeun sakumaha ogé jutaan anu datang ka katedral Notre Dame di Paris. Geulis di luarna, sareng denok di jero, perbendaharaan katedral urang bakal nyandak anjeun luhur kota paling romantis di dunya, keur pintonan panorama.

Our Lady nangtung di Ile de la Cite sareng didédikasikeun ka Virgin Virgin. Salaku tambahan, katedral mangrupikeun tempat pikeun acara-acara penting sapertos penobatan Napoleon Bonaparte, sareng beatifikasi Joan of Arc. kituna, panon anjeun bakal admiring kaéndahan arsitektur katedral urang, sareng nguping anjeun nguping dongéng kamulyaan.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Katedral Notre-Dame sareng Terusan Paris

 

11. Katedral Anu Paling Menarik Di Éropa: Basilika Santo Markus, Venice

Mangrupikeun salah sahiji basilika paling éndah di Éropa, tapi mangrupikeun barang titipan rahasia anu disimpen di Basilika Santo Markus, ngajantenkeun katedral paling narik di Éropa. Numutkeun ka legenda, Basilika Santo Markus didamel pikeun nempatkeun paninggalan Markus anu ngahutbah, salah sahiji ti opat rasul, saatos padagang nyolong ti Mesir. Carita ieu nampilkeun tanggal 13 mozaik abad ka, luhur panto kénca nalika anjeun lebet basilika.

Sajaba, Saint Mark's Basilica ngagaduhan harta anu langkung berharga tibatan permata makuta Royal Family - Pala dOro. The Pala mangrupikeun robih Byzantian, studded ku leuwih ti 2000 batu permata. dicindekkeun, upami anjeun ngarencanakeun nganjang ka hiji landmark di Venice, Saint Mark's Basilica hiji éta, pikeun panasaran, kageulisan sareng wisatawan anu resep ka sajarah.

Milan ka Venice Kalayan Train

Florence ka Venice Kalayan Train

Bologna ka Venice Kalayan Train

Treviso ka Venice Kalayan Train

 

Colorful people out Saint Mark's Basilica in Venice Italy

 

12. st. Katedral Vitus, Iraha

Peuntas walungan, sareng sasak, di Istana Prague anu legendaris, you will be enchanted by Saint Vitus cathedral. It took close to 6 mangabad-abad pikeun ngarengsekeun katedral gotik, ka tengara anu luar biasa tur paling dipikaresep di Praha. Jumlah waktos anu diperyogikeun pikeun ngawangun Katedral Saint Vitus atra dina campuran gaya arsitéktur.

Katedral Saint Vitus ngagaduhan Renaissance, Gothic, jeung unsur Barok: sapertos puncak menara kidul sareng organ ageung di beulah kalér. Jandéla kaca patri mangrupikeun ciri anu luar biasa di katedral naon waé sareng St.. Jandéla Vitus henteu murag kaendahan ti katedral anu pikaresepeun anu sanés di Éropa.

Nuremberg ka Prague Kalayan Karéta

Munich ka Prague Kalayan Train

Berlin ka Prague Kalayan Karéta

Wina ka Praha Kalayan Karéta

 

Prague's Saint Vitus Cathedral

 

We bakal bagja ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan anu teu hilap ka ieu 12 katedral matak di Éropa ku karéta, Asup ka dunya Simpen A Train.

 

 

Naha anjeun badé masang tulisan blog kami " 12 Katedral Anu Paling Menarik Di Éropa "kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fmost-fascinating-cathedrals-europe%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)