Waktos Maca: 8 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 29/06/2021)

Sakuliah taiga Siberia, danau Baikal paling kuno, liar Kamchatka ka Moskow, ieu 12 tempat anu endah pikeun didatangan di Rusia bakal narik napas anjeun. Ngan pilih jalan perjalanan anjeun, pék sarung haneut atanapi jas hujan pikeun cuaca anu rumit, sareng tuturkeun kami ka Rusia.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Pagunungan Altai

Antara Rusia, Mongolia, Cina, sareng wilayah Kazakhstan Altai mangrupikeun bumi 700 situ, leuweung, sareng puncak Siberia pangluhurna Gunung Belushka, di 4506 m. Altai bieu pendudukna, janten anjeun bakal mendakan éta henteu keuna ku peradaban modéren, sareng ngan alam liar sareng satwa anu bakal salam anjeun.

Salaku tambahan, upami anjeun ngumbara petualangan, teras perjalanan ka salah sahiji 1499 glasier di Altai bakal ngareuwaskeun anjeun. Sumawona, arung jeram di Katun pangageungna sareng walungan Biya mangrupikeun pangalaman anu épik. Di sisi anu sanésna, safari satwa tiasa janten pilihan anu langkung santai. Anjeun tiasa kéngingkeun kasempetan langka pikeun nohonan macan tutul salju, ibex, lynx, sareng langkung ti 300 spésiés manuk. Henteu asa-asa, Altai mangrupikeun anu pangsaéna tujuan satwa di Éropa sareng tempat anu endah pikeun didatangan di Rusia.

 

Pegunungan Altai Scenic di Rusia

 

2. Kazan

Kazan mangrupikeun surga arsitéktur di Républik Tatarstan, Rusia kulon. Pusat dunya Tatar ayana di sisi Volga, sareng walungan Kazanka, sareng dianggap kota kalima panggedéna di Rusia.

Sakumaha didadarkeun di luhur, arsitéktur situs utama Kazan bakal narik pandangan anjeun sareng warna sareng desain bodas sareng biru na. Salaku conto, Kazan Kremlin, situs warisan dunya, Masjid Kul Sharif, Katedral Epiphany, ngan ukur sababaraha tempat anu anjeun tiasa kunjungi pikeun diajar langkung seueur ngeunaan budaya Tatar Sunda.

 

Kazan Russia View

 

3. Tempat Anu Luar Biasa Pikeun Didatangan Di Rusia: Lake Baikal

Danau pangkolotna dina sajarah dunya, Situ Baikal parantos kabentuk 25 juta taun ka pengker. Permukaanna anu tiris sareng lega ngajantenkeun Danau Baikal mangrupikeun daya tarik usum salju di Siberia, sareng dina usum panas, anjeun tiasa luncat kana perairan anu paling jelas di Éropa, atanapi ngajalajah satwa langka di dunya.

Kapal pesiar, admiring ti Baikal jalan satapak dina leumpang, atanapi gaduh bakar bakar di pasisian danau anu paling endah di Rusia, anjeun bakal ngagaduhan petualangan anu ngagelebug akal. Tangkal pinus di sakuriling, Taiga sareng padang mangrupakeun a lalampahan karéta ti kota Irkutsk anu caket, tempat anu sanés anu matak pikeun didatangan di Rusia. Ka luhur sadayana, anjeun tiasa ngamimitian petualangan Baikal anjeun ti Cina atanapi Rusia, ngalangkungan karéta Trans-Siberia, usum panas atanapi usum salju.

 

Tempat Anu Endah Beku Pikeun Didatangan Di Rusia: Lake Baikal

 

4. Saint Petersburg

Kota Tsars sareng istana legendaris, Saint Petersburg parantos ngailhaman panyair sareng panulis. Upami anjeun teu acan ka Saint Petersburg, anjeun henteu acan leres-leres ningali Rusia, sabab kota ieu mangrupikeun ikon Rusia anu paling kawéntar sareng berkesan.

Padepokan, Istana Catherine, Istana Usum Mangsa, sareng kebon Peterhof, ngan ukur narik ati. Unggal léngkah anu anjeun lakukeun bakal narik anjeun langkung caket kana dongéng Rusia sareng bakal memikat anjeun. Sejarah sareng arsitéktur Saint-Petersburg ngajantenkeun tempat anu mustahak pikeun didatangan di Rusia sareng tangtosna mangrupikeun salah sahiji luhur 12 tempat paling endah di Rusia.

 

Neva River in Saint Petersburg Is one of Russia's Amazing Places to Visit

 

5. Kamchatka

Liar, luas, geulis, jeung héran, Kamchatka ngantosan anjeun ampir di akhir dunya. Samenanjung Kamchatka aya di wétan jauh Rusia, imah ampir 300 gunung seuneuan, seuseueurna aktip, sareng pandangan anu paling pikasieuneun tina Samudera Pasipik sareng padang gurun Rusia. Saeutik pisan anu terang kana kaajaiban Kamchatka, janten Kamchatka mangrupikeun tempat anu paling endah sareng luar biasa pikeun didatangan di Rusia.

Anjeun bakal ningali yén éta henteu gampang pikeun ngahontal kaajaiban Kamchatka, kusabab tempatna anu jauh. Sanajan, nalika anjeun ngalakukeun, anjeun bakal katangkep ku alam primal, kaajaiban alam: éta cinyusu panas, walungan, satwa, sareng tangtosna gunung seuneuan. A ékspédisi gunungapi mangrupikeun salah sahiji hal anu paling ekstrim sareng pikagumbiraeun pikeun dilakukeun di Kamchatka. Salaku conto, Klyuchevskaya Sopka mangrupikeun puncak paling luhur sareng gunungapi aktip, tujuan anu dipikahoyong pikeun seueur pelancong di Kamchatka.

 

 

6. Tempat Anu Luar Biasa Pikeun Didatangan Di Rusia: Sochi

Di basisir Laut Hideung, dikurilingan ku gunung héjo sareng resort, Sochi mangrupikeun tujuan liburan usum panas pamungkas di Rusia. Sochi populér pisan anu matak kota 4 juta jalma unggal taun, pikeun aranjeunna pakansi usum panas ku laut.

Salian ti berjemur, The Sochi Arboretum, atanapi Itali alit, sampurna pikeun panorama Laut Hideung sareng Sochi, sareng ngulampreng di kebon ngagem merak.

dicindekkeun, teu aya tempat anu langkung saé pikeun liburan anu santai, dina gaya Rusia, Rusia tibatan di Sochi. kituna, teu héran anjeun tiasa angkat ka Sochi ti Moskow sareng naon waé titik di Rusia, ogé ti Asia Tengah sareng Éropa Wétan, ku karéta.

 

panorama laut ti Sochi

 

7. Veliky Novgorod

Veliky Novgorod ngagaduhan tempat anu terhormat di urang 12 tempat anu paling endah pikeun didatangan di Rusia. Anjeun tiasa nyarios yén Novogrod anu hébat nyaéta tempat Rusia janten nagara anu saé ayeuna. Deui dina 9 abad, Veliky Novogrod aya dimana Pangeran Rurik, di 862 ngumumkeun nagara bagian Rusia modéren sareng ngajantenkeun Novogrod janten pusat perdagangan, démokrasi, sareng literasi antara Rusia sareng Balkan.

janten, lamun anjeun kana sajarah Rusia, Veliky Novogrod kedah aya dina daptar émbér anjeun. Bénténg Novogrod Kremlin, Katedral St.. Sophia adil 2 tina situs anu wajib ditingali di Veliky Novogrod anu bakal ngareuwaskeun anjeun. Nangtung pikeun 800 taun, ngan ukur mikirkeun carita sareng kajadian anu kajantenan di dieu.

 

Sasak di Veliky Novgorod Rusia

 

8. Tempat Anu Luar Biasa Pikeun Didatangan Di Rusia: Pulo Olkhon

Situ Baikal ageung pisan, yén urang kedah nambihan tempat anu luar biasa anu kedah didatangan nalika di Rusia. Pulo Olkhon mangrupikeun pulau panggedéna di Tasik Baikal, ukuranana sami sareng New York City. Pulo ieu mangrupikeun bumi panginten leuweung, bentang taringgul, sareng hungkul 150000 warga, henteu sapertos New York City.

Sanajan, Pulo Olkhon mangrupikeun titik anu populér pikeun anu angkat ka Danau Baikal. Ieu ngandung harti yén dina usum panas anjeun tiasa sumping ngojay dina cai situ anu jelas sareng teuleum di danau anu paling jero di dunya. Dina usum salju, di sisi anu sanésna, anjeun tiasa ngadangukeun situ anu pangkolotna di dunya, dina baju usum na, beku sareng éndah bodas.

Pulo ieu mangrupikeun féri anu jauh ti Sakhuyurta sareng ku urang Buryat dipercaya janten 1 tina lima kutub global énergi Shamanic. Kanyataanna, anjeun tiasa mendakan batu dukun di tengah pulau.

 

Tempat Anu Luar Biasa di Pulo Olkhon, Rusia

 

9. Irkutsk

Upami anjeun dina perjalanan Trans-Siberia, maka anjeun panginten bakal lirén di Irkutsk, ibukota resmi Siberia Wétan. 19Garéja Rusia abad ka-th, imah kai coklat sareng warna biru, Siberian Taiga, Irkutsk mangrupakeun kota bersejarah anu indah.

Sumawona, Irkutsk pernah janten tempat pengasingan seueur bangsawan sareng inteléktual Rusia di Siberia, upami pamaréntah pamaréntahan mutuskeun aranjeunna ngalawan kakuatan. janten, Irkutsk sareng taiga Siberia nampilkeun seueur karya puisi sareng sastra Rusia. Mangkaning, dinten ayeuna Irkutsk mangrupakeun kota anu saé: Blok 13 tina imah abad ka-18 kai, Garéja Jurusalamet urang, sareng Galeri Bronshteyn mangrupikeun sababaraha tempat anu anjeun kedah kunjungi.

 

Imah baheula di Irkutsk Rusia

 

10. Tempat Anu Luar Biasa Pikeun Didatangan Di Rusia: Cagar Alam Stolby

Di sisi Walungan Yenisei, Cagar alam Stolby ayana di beulah kidul kota Krasnoyarsk. Cadangan henteu tumiba kaindahan ti puncak 5 cadangan alam anu paling indah di Éropa. Saatos perjalanan panjang dina karéta Trans-Siberia ngalangkungan Rusia, anjeun bakal mendakan yén ngumbara di sekitar cadangan ngagugahkeun sumanget anjeun hudang awak saré sareng jiwa.

Stolby gaduh 5 jalur warna-kode utama, janten anjeun moal musna dina seueur jalan leuweung alit. Sakali anjeun dugi ka jero leuweung, anjeun bakal mendakan asal nami cadangan. Nyaéta 100 stolby - tihang batu taringgul, Klaster stolby anu mengesankan sareng jangkung di tengah tangkal.

Nganjang ka taman alam anu saé ieu nyaéta ngeunaan ngarasakeun alam indung anu pangsaéna. Teu aya anu mirip bau sareng pandangan leuweung Rusia, dina usum panas atanapi usum salju. Sanajan, upami anjeun ngarencanakeun perjalanan usum salju panginget gancang pikeun ngagem seueur lapisan, sabab Siberia janten tiis pisan sareng salju.

 

Tempat Anu Luar Biasa Pikeun Didatangan Di Rusia: Cagar Alam Stolby

 

11. Moscow

Arbat warna-warni, Kremlin sareng Alun-alun Beureum, st. Katedral Basil urang, sareng walungan Moskva, fitur dina unggal kartu pos, gambar, sareng sapotong ngeunaan Moskow. Sanajan, ngan dugi ka anjeun napak dina situs anu luar biasa ieu, yén anjeun leres-leres ngahargaan kaagungan sareng kaindahannana. Teu aya patarosan perkawis pesona éndah Moskow. janten, éta henteu héran ibukota mangrupikeun salah sahiji 12 tempat anu paling endah pikeun didatangan di Rusia.

Sedengkeun Moskow narik ati, kota jero taneuh stasiun metro sami megah. Kota wisata leumpang di jero taneuh Moskow mangrupikeun hal anu paling saé dilakukeun di Moskow. Ieuh, anjeun bakal kéngingkeun seueur inpormasi ngeunaan seni, rarancang, sareng sajarah unggal stasiun, ogé kota, ti patempatan.

 

Waktos wengi di Moskow Beureum Moskow

 

12. Tempat Anu Luar Biasa Pikeun Didatangan Di Rusia: Pulo Kizhi

Garéja kai, hiji menara jam segi wolu sadayana kai, mangrupikeun Kizhi Pogost anu unik. Komplek konstruksi kai anu luar biasa ieu didamel ku tukang kayu, di salah sahiji pulau di Danau Onega. Anjeun bakal kagum nalika terang yén jinis modél ieu populér di jaman kuno. Rohangan kai ieu mangrupikeun ruang paroki anu populér di abad ka-16, sareng panginten langkung tiheula.

Sedengkeun gereja-gereja henteu katingali jarang di Rusia, garéja kai nyaéta. Pulo Kizhi mangrupikeun conto anu saé pikeun pengrajin Rusia. Pulo Kizhi mangrupikeun UNESCO situs warisan dunya, sareng salah sahiji kaajaiban dunya, salaku sakabeh kompléks, pas megah di bentang alam.

 

Garéja kai di Pulo Kizhi

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan anu teu hilap ka ieu 12 tempat endah di Rusia ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé masang tulisan blog kami " 12 Tempat Anu Luar Biasa Pikeun Didatangan Di Rusia "kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Famazing-places-visit-russia%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)