Waktos Maca: 8 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 28/03/2021)

99% paluruh satwa milih ngumbara ka Afrika pikeun perjalanan Safari epik. Sanajan, kami parantos milih 10 tujuan satwa pangalusna di dunya, ti Éropa dugi ka Cina, anu kirang ngumbara, tapi paling tempat anu berkesan sareng khusus.

 

1. Jiuzhaigou Di Cina

Bumi ka 40% tina spésiés sato liar, sareng fauna di Cina, Lebak Jiuzhaigou nyaéta 4800 méter jangkungna. Lebak Jiuzhaigou mangrupa salah sahiji 10 tujuan satwa anu pangsaéna di dunya kalayan a bentang breathtaking sareng ékosistem euyeub.

Di Lembah Jiuzhaigou, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan anu teu berharga pikeun ningali Panda Giant, panda beureum, Sichuan takin, sareng monyét irung snub. Ieu mangrupikeun sababaraha sato langka sanés anu cicing di lebak Jiuzhaigou mangabad-abad. Spésiés anu kaancam ieu hirup di daérah curug, situ, gunung kapur, sareng formasi Krast, tempat kaéndahan anu luar biasa anu bakal naékkeun sumanget sareng liburan satwa anjeun ka tingkat anu anyar.

Dimana Lebak Jiuzhaigou Di Cina?

Lembah Jiuzhaigou anu éndah aya di propinsi Sichuan di Cina sareng tiasa diaksés ti Beijing atanapi Chengdu.

 

Sasatoan dina tangkal di Lembah Jiuzhaigou, Cina

 

2. Tujuan Satwa Pangsaéna Di Dunya: Shennongjia Di Cina

Pikeun ningali Sichuan Snub-nosed Monkey anjeun henteu kedah ngumbara jauh sabab monyét langka ieu hirup di leuweung tengah Cina. éta leres, si Shennongjia Cagar Alam di propinsi hubei mangrupakeun tempat monyét bangor, biruang bodas, mendung, macan tutul umum, sareng biruang hideung Asia.

Salaku tambahan, Cagar Alam Shennongjia luar biasa éndah kalayan puncak anu luhur sareng walungan handap. Ti usum salju dugi ka usum panas, pandangan alam liar robih sapanjang taun, ngajanjikeun pangalaman anu béda iraha anjeun mutuskeun nganjang. Sanajan, wayah anu pangsaéna pikeun didatangan nyaéta Méi dugi Séptémber, sareng anjeun kedah mesen tikét anjeun.

Dimana Cagar Alam Shennongjia Di Cina?

Cadangan Shennongjia aya di pusat Cina, sareng anu pangsaéna pikeun ngajantenkeun basis satwa anjeun di kota Muyu.

 

 

3. Tujuan Satwa Pangsaéna Di Dunya: Gunung Huangshan Di Cina

Mangrupikeun inspirasi pikeun panyair sareng panulis, henteu heran yén Gunung Huangshan mangrupikeun tujuan satwa anu endah di dunya. Huangshan aya di zona iklim subtropis di propinsi Anhui. kituna, salian ti garuda nempo, sareng ucing liar Asia, pepelakan sareng kembang di dieu mangrupikeun anu paling pikaresepeun sareng paling istiméwa di sadayana Cina.

Sasatoan liar langka’ habitat nyaéta tangkal pinus kuno sareng formasi batu granit, dimana anjeun tiasa ngalangkung di luhur méga. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta milih salah sahiji 70 puncak di daérah pikeun narik ati pintonan endah tina cagar alam. Garis handap, kalayan seueur ningali, anjeun kedah mesen 2-3 dinten-dinten pikeun hilap liburan satwa di Huangshan.

Dimana Cagar Alam Gunung Huangshan Di Cina?

Gunung Huangshan nyaéta 3 jam jauh ti Shanghai ku -Speed ​​tinggi karéta, di propinsi Anhui.

 

Tujuan Satwa Pangsaéna Di Dunya: Gunung Huangshan Di Cina

 

4. Tujuan Satwa Pangsaéna Di Dunya: Liguria pikeun Lumba-lumba Di Itali

Liguria na Cinque Terre kasohor ku garis pantai anu warni sareng indah sareng kota-kota. Bisi anjeun henteu terang, Liguria ogé tujuan anu saé pikeun nonton lauk paus sareng lumba-lumba. Ti bulan Méi dugi ka Séptémber, anjeun tiasa ngalaksanakeun salah sahiji seueur wisata kapal di Liguria dina usaha saatos narik ati kahirupan laut di Itali.

Basisir sareng tebing anu saé di Cinque Terre pinuh ku coves anu disumputkeun, sareng kaajaiban handapeun laut. janten, tina parahu atanapi teuleum di, sareng snorkeling, anjeun bakal kagum ku satwa laut di Liguria. Liburan liar di Liguria pasti salah sahiji cara anu paling saé pikeun nyéépkeun usum panas.

La Spezia ka Riomaggiore Kalayan Karéta

Florence ka Riomaggiore Kalayan Karéta

Modena ka Riomaggiore Sareng hiji Kereta

Livorno ka Riomaggiore Kalayan Karéta

 

Lumba-lumba Margasatwa di Liguria Di Italia

 

5. Libur Satwa Di Pyrenees

Manuk mangsa siga emas garuda melambung luhur sirah anjeun, sareng chamois sareng ibex dina jalur, Pyrenees mangrupikeun tujuan satwa anu langkung saé di dunya. Puncak gunung anu heran, topi salju, sareng mekar alam, taman Perancis Pyrenees mangrupikeun salah sahiji tujuan liburan liar di Éropa.

janten, salian ti hiking di Pyrenees anu megah, anjeun tiasa ngalalana dina perjalanan nyukcruk biruang, atanapi wisata manuk manuk mangsa. Sanaos Pyrenees Perancis mangrupikeun tujuan pakansi anu populér di Éropa, daérah ageung yén anjeun teu kedah hariwang ngeunaan wisatawan sanés anu nyingsatkeun éta sato liar jeung geulis.

Naon Cara Pangsaéna Pikeun Candak Ka Pyrenees Perancis?

Nyandak Eurostar ti London, teras karéta TGV ti Paris atanapi Lille ka Toulouse mangrupikeun rute perjalanan anu pangsaéna ka Pyrenees.

Lyon ka Toulouse Kalayan Karéta

Paris ka Toulouse Kalayan Karéta

Saé Toulouse Kalayan Train

Bordeaux ka Toulouse Kalayan Karéta

 

Libur Satwa Di Pyrenees

 

6. Tujuan Satwa Pangsaéna Di Dunya: The Camargue di Perancis

Cagar nasional Camargue di Perancis didamel di 1972 tur mangrupakeun taman nasional lindung. masih, laguna sareng marshland mangrupikeun lahan anu paling dijagaan di Éropa, sareng didieu aya tempat kanggo 400 spésiés manuk sareng flamingo pink anu langkung ageung.

Di dieu anjeun ogé bakal gaduh kasempetan leumpang sapanjang walungan pangageungna di Éropa, Délta, sareng milarian kuda-kuda liar. Sumawona, some manuk khusus anjeun tiasa ningali didieu nyaéta Ungu Kuntul, Terns Leutik, sareng Gull sirah hideung.

Waktu anu pangsaéna pikeun indit nyaéta nalika usum panas nalika manuk sumping sareng kuda kulawu.

Naon Cara Pangsaéna Pikeun Wisata Ka Babaturan?

Anjeun tiasa naek karéta ti Paris ka Nimes, Marseille, atanapi Arles, terus beus.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Tujuan Kuda Margasatwa di Camargue, Perancis

 

7. Fisser Hofe Di Austria

517 kilométer satwa, nu Fisser Hofe di kulon Tyrol mangrupakeun salah sahiji Rahasia Austria anu paling dijaga. Henteu seueur anu terang ngeunaan tempat ieu, tapi di dieu anjeun bakal mendakan tempat anu saé pikeun fotografi satwa.

Dina cinyusu Fisser Hofe karembangan pinuh, sareng anjeun panginten cukup untung nyandak kukupu Apollo anu saé. meureun, anjeun bakal ningali garuda Hideung dina cakrawala, atanapi chamois liar anu sanés, ibex, sareng babi hutan. Sanajan, cara anu pangsaéna pikeun ningalian sato langka éta nyaéta naék gunung, ka 3000 méter, dina salah sahiji seueur jalur di Fisser Hofe.

Naon Cara Pangsaéna Pikeun Candak ka Fisser Hofe Di Austria?

Anjeun tiasa ngarambat ku karéta OBB ti kota utama di Austria ka kota Fiss di Tyrol. Salzburg, Wina, atanapi karéta Innsbruck ka Fiss ku OBB mangrupikeun rute perjalanan karéta anu populér.

Salzburg ka Wina Kalayan Karéta

Munich ka Wina Kalayan Karéta

Graz ka Wina Kalayan Karéta

Iraha ka Wina Kalayan Karéta

 

Kukupu Endah di Fisser Hofe, Austria

 

8. Tujuan Satwa Pangsaéna Di Dunya: Margasatwa Di Walungan Danube

ti Leuweung Hideung di Jérman, peuntas Éropa nepi ka Romania, Walungan Danube mangrupikeun tujuan satwa anu pangsaéna di dunya. kituna, salaku sumber anu hébat cai sareng tuangeun, teu heran yén Walungan Danube mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun ningali spésiés anu kaancam punah.

Salaku conto, kingfisher Éropa leutik mangrupikeun salah sahiji anu megah 400 spésiés manuk anu hirup di Walungan Danube. Salaku tambahan, abdin Zemplen Hills, sareng taman nasional Aggtelek, anjeun tiasa nonton 73 spésiés mamalia, siga rubah beureum sareng coklat hare.

Dusseldorf ka Munich Kalayan Karéta

Dresden ka Munich Kalayan Karéta

Nuremberg ka Munich Kalayan Karéta

Bonn ka Munich Kalayan Karéta

 

Tujuan Satwa Pangsaéna Di Dunya: Manuk Mini di Walungan Danube

 

9. Merfelder Bruch Alam Cagar Di Jérman

Bumi tempat kawanan kuda liar terakhir di Éropa sareng salah sahiji tempat wisata anu paling éndah nyaéta titingalian kuda liar anu ngalir. kituna, Taman Hohe Mark mangrupikeun tujuan favorit pikeun nonton satwa.

Salaku tambahan, ditengah leuweung sareng lahan héjo, anjeun panginten janten untung ningali Dulmen Pony anu saé. Dulmen Pony mangrupikeun jenis kuda, hirup di Merfelder Bruch, di kota kuda liar, atanapi Rhine-Westphalia. Merfelder Bruch mangrupikeun tempat suci pikeun duanana jenis kuda anu hirup sacara bébas di habitat alamna.

Naon Cara Pangsaéna Pikeun Wisata ka Merfelder Bruch?

Naék karéta ti Inggris atanapi dimana waé di Jerman ka Kolon sareng Rhine-Westphalia Kalér. Teras Anjeun tiasa ngiringan tur atanapi nyéwa mobil ka Merfelder Bruch.

Frankfurt ka Berlin Kalayan Karéta

Leipzig ka Berlin Kalayan Karéta

Hanover ka Berlin Kalayan Karéta

Hamburg ka Berlin Kalayan Karéta

 

Merfelder Bruch Alam Cagar Di Jérman

 

10. Tujuan Satwa Pangsaéna Di Dunya: Kembang Wengen di Pegunungan Alpen Swiss

Sadaya tempat anu saé di urang 10 tujuan satwa anu pangsaéna di dunya mangrupikeun sato liar langka di Éropa. Sanajan, Wengen mangrupikeun bumi liar anu endah sareng surga botani. Anu perenahna di Pegunungan Alpen Swiss, pandangan di dieu leres-leres matak pikasieuneun, kalayan gunung salju, lebak subur héjo, curug, sareng kekembangan anu paling spektakuler.

Dina Juli kukupu liar ngahias langka Lady Slipper Orchid, tukang tarompet, saxifrages, sareng kembang spektakuler anu sanés di sapanjang gunung Eiger. Kembang anu endah ieu tumuh di luhur gunung Alps Swiss, nepi ka lembah Lauterbrunnen anu éndah. janten, siap-siap leumpang nepi ka awan sareng langit biru bening ningali kaajaiban alam ieu.

Naon Cara Pangsaéna Pikeun Candak ka Wengen Bernese Oberland?

Naék karéta ka lebak Lauterbrunnen, terus karéta nepi ka kampung Wengen.

Zurich ka Wengen Kalayan Karéta

Jenéwa ka Wengen Kalayan Karéta

Bern ka Wengen Sareng Karéta

Basel ka Wengen Kalayan Karéta

 

Tujuan Satwa Indah Di Dunya: Kembang Wengen di Pegunungan Alpen Swiss

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan anu teu hilap ka hiji, atanapi sadayana 10 tujuan satwa pangalusna di dunya: meuntas Éropa atanapi Cina nganggo karéta.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 Tujuan Satwa Pangsaéna Di Dunya" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-wildlife-destinations-world%2F%3Flang%3Dsu- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)