Lukuaika: 8 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 18/11/2022)

99% villieläinten hakijoista päättää matkustaa Afrikkaan eeppiselle safarimatkalle. kuitenkin, olemme valinneet 10 parhaat villieläinten kohteet maailmassa, Euroopasta Kiinaan, vähemmän matkustaneet, mutta mieleenpainuvimmat ja erikoisimmat paikat.

 

1. Jiuzhaigou Kiinassa

Kotiin 40% luonnonvaraisten eläinlajien, Kiinassa, Jiuzhaigoun laakso on 4800 metriä korkea. Jiuzhaigoun laakso on yksi 10 parhaat villieläinten kohteet maailmassa a henkeäsalpaava maisema ja rikas ekosysteemi.

Jiuzhaigoun laaksossa, sinulla on korvaamaton mahdollisuus nähdä jättiläinen panda, punainen panda, Sichuanin takin, ja nokkainen apina. Nämä ovat vain muutamia harvoista eläimistä, jotka asuvat Jiuzhaigoun laaksossa vuosisatojen ajan. Nämä uhanalaiset lajit elävät vesiputousten alueella, järvet, kalkkikivivuoria, ja Krast-kokoonpanot, upean kauneuden paikka, joka nostaa henkesi ja villilomaasi aivan uudelle tasolle.

Missä on Jiuzhaigoun laakso Kiinassa?

Kaunis Jiuzhaigou-laakso sijaitsee Sichuanin maakunnassa Kiinassa, ja sinne pääsee Pekingistä tai Chengdusta.

 

Animal on a tree in Jiuzhaigou Valley, China

 

2. Parhaat villieläinkohteet maailmassa: Shennongjia Kiinassa

Sinun ei tarvitse matkustaa kauas, jos haluat nähdä Sichuanin pilkkaisen apinan, koska tämä harvinainen apina asuu Keski-Kiinan metsissä. oikein, Shennongjia Luonnonsuojelualue Hubein maakunnassa asuu tuhma apina, valkoinen karhu, pilvinen, tavalliset leopardit, ja aasialainen mustakarhu.

Lisäksi, Shennongjian luonnonsuojelualue on erittäin kaunis, ja siinä on korkeat huiput ja matalat joet. Talvesta kesään, luonnonvaraisen luonnon näkemykset muuttuvat ympäri vuoden, lupaava erilainen kokemus aina, kun päätät käydä. kuitenkin, paras aika vierailla on toukokuusta syyskuuhun, ja sinun tulee varata lippusi.

Missä on Shennongjian luonnonsuojelualue Kiinassa?

Shennongjia-varaus on Kiinan keskustassa, ja on parasta tehdä villapaikkasi Muyun kaupunkiin.

 

 

3. Parhaat villieläinkohteet maailmassa: Huangshan-vuori Kiinassa

Inspiraatio runoilijoille ja kirjailijoille, ei ole yllättävää, että Huangshan-vuori on hämmästyttävä villieläinten määränpää maailmassa. Huangshan löytyy subtrooppisesta ilmastovyöhykkeestä Anhuin maakunnassa. Siksi, täplikotkan lisäksi, ja aasialainen villikissa, täällä olevat kasvit ja kukat ovat kauneimpia ja erikoisimpia koko Kiinassa.

Harvinaiset villieläimet’ elinympäristö on muinaisia ​​mäntyjä ja graniittisia kalliomuodostelmia, missä voit nousta pilvien yläpuolella. Sinun tarvitsee vain valita yksi 70 huiput alueella henkeäsalpaavia luonnonkaunis näkymä luonnonsuojelualueelta. Bottom line, niin paljon nähtävää, sinun tulisi varata 2-3 päivää unohtumattomalle villiloma Huangshanissa.

Missä on Huangshan-vuoren luonnonsuojelualue Kiinassa?

Huangshan-vuori on 3 tunnin matkan päässä Shanghaista pikajuna, Anhuin maakunnassa.

 

Best Wildlife Destinations In The World: Mount Huangshan In China

 

4. Parhaat villieläinkohteet maailmassa: Liguria delfiineille Italiassa

Liguria ja Viisi maata ovat kuuluisia värikkäästä ja luonnonkauniista rantaviivastaan ​​ja kaupungeistaan. Jos et tiennyt, Liguria on myös upea kohde valaiden ja delfiinien katseluun. Toukokuusta syyskuuhun, voit mennä yhdelle monista veneretkistä Liguriassa etsimään kiehtovaa meren elämää Italiassa.

Cinque Terren viehättävät rannikot ja kalliot ovat täynnä piilotettuja lahtia, ja merenalaisia ​​ihmeitä. Niin, veneestä tai sukeltaminen sisään, ja snorklaus, sinut hämmästymään Ligurian meren villieläimistä. Luontoloma Liguriassa on epäilemättä yksi parhaista tavoista viettää kesää.

La Spezia - Riomaggiore junalla

Firenze Riomaggioreen junalla

Modena - Riomaggiore junalla

Livorno - Riomaggiore junalla

 

Wildlife Dolphin in Liguria In Italy

 

5. Villieläinten loma Pyreneillä

Pesän yläpuolella kohoavat petolinnut kuin kultainen kotka, ja säämiskät poluilla, Pyreneet ovat toinen upea villieläinten määränpää maailmassa. Hämmästyttävät vuorenhuiput, lumiset korkit, ja kukkiva luonto, Ranskan Pyreneiden puisto on yksi suosituimmista villieläinten lomakohteista Euroopassa.

Niin, vaelluksen lisäksi upeissa Pyreneillä, voit mennä karhunseurantamatkalle, tai saalista lintujen valokuvakierros. Vaikka Ranskan Pyreneet ovat suosittu lomakohde Euroopassa, alue on laaja, eikä sinun pitäisi huolehtia muiden matkustajien pelottamisesta villit ja kauniit eläimet.

Mikä on paras tapa päästä Ranskan Pyreneille?

Otetaan Eurostar Lontoosta, ja sitten TGV-juna Pariisista tai Lillestä Toulouseen on paras matkareitti Pyreneille.

Lyon Toulouseen junalla

Pariisista Toulouseen junalla

Mukava Toulouse junalla

Bordeaux Toulouseen junalla

 

Wildlife Holiday In The Pyrenees

 

6. Parhaat villieläinkohteet maailmassa: Camargue Ranskassa

Ranskan Camarguen kansallinen varanto perustettiin vuonna 2003 1972 ja on suojattu kansallispuisto. Edelleen, laguunit ja suot ovat Euroopan suojelluimpia maita, ja tässä on koti 400 lintulajit ja suurempi vaaleanpunainen flamingo.

Täällä sinulla on myös mahdollisuus kävellä Euroopan suurinta jokea pitkin, Delta, ja etsi villihevosia. Lisäksi, sJotkut erityisistä linnuista, joita näet täällä, ovat Purppurahaikara, Pienet tiirit, ja mustapäinen lokki.

Paras aika lähteä on kesällä, kun linnut saapuvat ja harmaat hevoset.

Mikä on paras tapa matkustaa Camarguelle?

Voit ottaa junan Pariisista Nimesiin, Marseille, tai Arles, ja sitten bussi.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

Wildlife Horse Destination In The Camargue, France

 

7. Fisser Hofe Itävallassa

517 kilometriä villieläimiä, Fisser Hofe Länsi-Tirolissa on yksi Itävallan parhaiten varjeltuja salaisuuksia. Monet eivät tiedä tätä paikkaa, mutta täältä löydät kauniita paikkoja villieläinten valokuvaukseen.

Keväällä Fisser Hofe on täydessä kukassa, ja saatat olla onni vangita hieno Apollo-perhonen. Ehkä, huomaat mustan kotkan horisontissa, tai muut villit säämiskät, metsäkurkku, ja villisikoja. kuitenkin, paras tapa nähdä nuo harvinaiset eläimet on vaeltaa vuorelle, kohtaan 3000 metriä, yhdellä Fisser Hofen monista poluista.

Mikä on paras tapa päästä Fisser Hofeen Itävallassa?

Voit matkustaa OBB-junilla suurkaupungit Itävallasta Fissin kaupunkiin Tiroliin. Salzburg, Wien, tai Innsbruck - Fiss OBB-junalla ovat suosittuja junareittireittejä.

Salzburgista Wieniin junalla

Münchenistä Wieniin junalla

Graz Wieniin junalla

Prahasta Wieniin junalla

 

Amazing Butterfly in Fisser Hofe, Austria

 

8. Parhaat villieläinkohteet maailmassa: Villieläimet Tonavalla

Vuodesta Schwarzwald Saksassa, kaikkialla Euroopassa Romaniaan, Tonava on yksi parhaista villieläinten kohteista maailmassa. Siksi, suurena veden ja ruoan lähteenä, ei ole yllättävää, että Tonava on yksi parhaista paikoista uhanalaisten lajien havaitsemiseksi.

Esimerkiksi, pieni eurooppalainen kuningaskalastaja on yksi upeista 400 Tonavalla elävät lintulajit. Lisäksi, minän Zemplenin kukkulat, ja Aggtelekin kansallispuisto, voisit katsella 73 nisäkäslajit, kuten punainen kettu ja ruskea jänis.

Düsseldorfista Müncheniin junalla

Dresden Müncheniin junalla

Nürnbergistä Müncheniin junalla

Bonn Müncheniin junalla

 

Best Wildlife Destinations In The World: Mini Birds on The Danube River

 

9. Merfelder Bruchin luonnonsuojelualue Saksassa

Koti viimeiselle villihevoslaumalle Euroopassa ja yksi kaikkien aikojen kauneimmista nähtävyyksistä on juoksevien villihevosten näky. Siksi, Hohe Mark -puisto on suosikki kohde villieläinten katseluun.

Lisäksi, keskellä metsiä ja vihermaita, saatat olla onnekas havaita kaunis Dulmen Pony. Dulmen Pony on hevosrotu, asuu Merfelder Bruchissa, villihevosten kaupungissa, tai Rein-Westfalenissa. Merfelder Bruch on pyhäkkö molemmille hevosrotuille, jotka elävät vapaasti luonnollisessa elinympäristössään.

Mikä on paras tapa matkustaa Merfelder Bruchiin?

Junalla Iso-Britanniasta tai mistä tahansa Saksasta Koloniin ja Nordrhein-Westfaleniin. Sitten voit liittyä kiertueelle tai vuokrata auton Merfelder Bruchille.

Frankfurtista Berliiniin junalla

Leipzig Berliiniin junalla

Hannover Berliiniin junalla

Hampurista Berliiniin junalla

 

Merfelder Bruch Nature Reserve In Germany

 

10. Parhaat villieläinkohteet maailmassa: Wengenin kukat Sveitsin Alpeilla

Kaikki upeat paikat meidän 10 maailman parhaimmissa villieläinten kohteissa asuu harvinaisimmat villieläimet Euroopassa. kuitenkin, Wengen on hämmästyttävän villin eläimistön koti ja kasvitieteellinen taivas. sijaitsevat Sveitsin Alpeilla, näkemykset täällä ovat aivan kunnioitusta herättäviä, lumisilla vuorilla, vihreät rehevät laaksot, vesiputouksia, ja upein kukka.

Heinäkuussa villit perhoset koristavat harvinaista Lady Slipper Orchidea, trumpetti gentians, saksifrageja, ja muita upeita kukkia Eiger-jäätikön varrella. Nämä upeat kukat kasvavat Sveitsin Alppien korkeilla korkeuksilla, ylös upeaan Lauterbrunnen-laaksoon. Niin, ole valmis nousemaan pilvien ja kirkkaan sinisen taivaan luo nähdäksesi nämä luonnon ihmeet.

Mikä on paras tapa päästä Wengenin Berner Oberlandiin?

Ota juna Lauterbrunnenin laaksoon, ja sitten juna Wengenin kylään.

Zürichistä Wengeniin junalla

Geneve Wengeniin junalla

Bernistä Wengeniin junalla

Baselista Wengeniin junalla

 

Scenic Wildlife Destinations In The World: Wengen Flowers of the Swiss Alps

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme suunnittelemaan unohtumattoman matkan yhdelle, tai kaikki 10 parhaat villieläinten kohteet maailmassa: ympäri Eurooppaa tai Kiinaa junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogikirjoituksemme “10 parasta villieläinten määränpäätä maailmassa” sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-wildlife-destinations-world%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)