Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 28/01/2022)

Eurooppaan matkustaminen matkustaa ajassa taaksepäin lumottuun palatsien maahan, metsät, ja kaunein luonto ja vesiputoukset. Oletko matkalla Italiaan tai Sveitsiin, suunnittelu a 2 kuukauden euromatka, tai vain viikko yhdelle Euroopan maalle, sinun on varattava aikaa tutkia 1 kauniista vesiputouksista Euroopassa, listattu meidän 7 kauneimpia vesiputouksia Euroopassa.

 

1. Euroopan kauneimpia vesiputouksia: Marmore-vesiputoukset, Italia

Marmore-vesiputous saavuttaa 165 m korkein ulos 3 korkeudessa 85 m. Siksi, Euroopan korkein ihmisen tekemä vesiputous on Marmore-vesiputous. Tämä henkeäsalpaava vesiputous sijaitsee Umbrian alueen sydämessä, ja sen ovat luoneet muinaiset roomalaiset.

Valkoisiin kiviin ja monitasoisiin vesiputouksiin pääsee helposti junalla Rooman Terministä Ternin kaupunkiin. Junat Terniin ovat erittäin usein ja juna lähtee joka tunti. Kun saavut Ternin rautatieasemalle, siellä on linja-autoja, jotka voivat viedä sinut vesiputoukselle. Vesiputouksiin sisältyy pääsymaksu.

kuitenkin, Trenitalia-junalipulla, saat alennuksen ja se on toinen etu matkustaessasi junalla Marmoren vesiputouksiin:)

Pieni sisäpiiriläisten vinkki meiltä sinulle, on upeita ravintoloita Marmore-vesiputouksien juurella, mutta suosittelemme, että tartuat paniniin Da Panzerottoon. Ottaa piknik rauhallisessa paikassa vesiputous on paljon parempi kuin turistikokemus.

Rooma – Terni liput

Lippuja Firenzestä Roomaan

Pisa – Rooma liput

Napoli – Rooma liput

 

Marmore, Italy

 

2. Geotermiset vesiputoukset, Italia

Italian tunnetuin ja valokuvattu vesiputous on geoterminen vesiputous Di Saturnian kylässä. Sijaitsee Toscanassa, Saturnian kuumat lähteet ovat kauneimpia luonnolliset kuumat lähteet Euroopassa. Tämä pieni kaupunki asuu Rooman ajoista lähtien kuuluisille kuumille lähteille. Toscanan loma ei ole täydellinen ilman päivää Saturnian kuumissa vesiputouksissa. Jouset ovat hyviä rentoutumiseen käydessään lähellä olevia kauniita vesiputouksia, Mill, ja Gorellon putoukset.

Upeat Saturnian vesiputoukset ovat a junamatka pois Roomasta. Ensimmäinen, otat junan Orbetello-Monte Argille. ja sieltä pääset kauniille vesiputouksille autolla tai taksilla, kaikki vähemmän kuin 3 tunnin päässä Roomasta.

Rooma – Orbetello Monte Argentario liput

Genova Firenze Junat

Sestri Levante Roomaan Junat

Parma Florence Junat

 

Most beautiful waterfalls in Italy

 

3. Euroopan kauneimpia vesiputouksia: Reinin vesiputoukset, Sveitsi

Näkymä Worth-linnaan ja Schloss Laufen -linnaan, Reinin vesiputoukset ovat yksi laajimmista vesiputouksista Euroopassa. Ensi silmäyksellä, Reinin vesiputoukset vaikuttavat olevan hyvin lyhyitä, mutta ne ovat erittäin leveitä. Voit löytää nämä kauniit vesiputoukset kaikessa kunniassaan a venematka joessa.

Reinin vesiputouksia on parasta käydä kesällä, kun jää on sulanut ja kaikki ympärillä on vehreää. Reinin vesiputoukset ovat a 50 minuutin junamatkan päässä Zürichistä, ja vesiputousten molemmin puolin on kaksi rautatieasemaa. Siksi, se on erittäin helppo matkustaa uskomattomiin vesiputouksiin sekä perheille että Yksin matkustavat.

München – Zürich liput

Berliini – Zürich junaliput

Basel – Zürich-junaliput

Wien – Zürich junaliput

 

Rhine, Switzerland one of the most beautiful waterfalls in Europe

 

4. Staubbachin vesiputous, Sveitsi

Näköala söpölle alppikylälle, Staubbachin vesiputous Lauterbrunnenin laaksossa Sveitsissä on upea. Tätä korkeaa vesiputoa ympäröivät maisemat muistuttavat romanttista maalausta. Tosiasiallisesti on 72 vesiputouksia Lauterbrunnenin laaksossa, mutta ilman epäilystäkään, Staubbachin vesiputous on luonnonkaunein ja romanttisin niistä kaikista. Keväällä, laakso herää eloon upeilla väreillä ja mukava lämpötila mahdollistaa vaelluksen ja alueen tutkimiseen.

Jotkut sanovat, että tämä Sveitsin laakso on inspiroinut J.R.R Tolkeinin romaania Rivendell, joka ehkä asui pienessä kylässä ja ihaili vesiputousnäkymiä sen jaloissa sijaitsevasta kahvilasta.

Staubbachin vesiputoukset ovat lähellä Bern-kaupunkia, ja Lauterbrunnenin laaksoon pääsee vähemmän kuin 3 - tunnin ajomatkan päässä Luzernista tai vähemmän kuin 4 tunnin päässä Genevestä. Rautatieasemalta, vesiputoukset ovat kävelymatkan päässä ja sinun täytyy vain ylittää kaupungin keskusta.

Liput Lazerbrunnen - Luzern

Geneve – Lauterbrunnen liput

Intercern-lutsern liput

Interraken – Zürich liput

 

Staubbach Falls, Switzerland

 

5. Euroopan kauneimpia vesiputouksia: Stuibenfall, tyrol, Itävalta

Jos rakastat äärimmäistä ja etsit erityisen kauniita näkymiä, rakastat ehdottomasti Stuibenfall-vesiputoa Tirolissa. Rippusillat ja kierretornit tekevät vaelluksesta tähän hämmästyttävään vesiputoukseen jännittävää ja jännittävää. Tirolin korkein ja suurin vesiputous on 2,4 km, joten voit tutustua siihen edestakaisin päiväretkellä. The vaellusreitti alkaa ja päättyy Umhausenin kaupungin pysäköintialueella.

Olet varmasti tavata monia retkeilijöitä ja turisteja matkan varrella, joten älä ole huolissasi yksinäisyydestä tai eksymisestä.

München on vain 3 Tunnin päässä junalla Stuibenfallista. Niin, Tämä tarkoittaa, että pääset helposti viikonloppuna kiireisestä kaupungista yhdelle Euroopan kauneimmista vesiputouksista. Niin, nautit sekä maaseudulta että Münchenistä keväällä lomallasi Euroopassa.

Salzburg – Wien liput

München – Wien liput

Graz – Wien liput

Lentoliput Praha - Wien

 

Most Beautiful Waterfalls In Europe

 

6. Krimmlin putoukset, Itävalta

Sijaitsee Itävallassa suurin kansallispuisto, Korkean Tauernin kansallispuisto, Krimmlin vesiputous on kolmikerroksinen vesiputous, päästäisiin 1490 m korkeudessa ja 380 m korkea. Muinaiset metsät, eläimistö, saksanhirvi, ja kultakotkat ovat vain muutamia puiston asukkaista, jotka saattavat kulkea polkuja kanssasi matkalla kohti toista upeaa vesiputousta Euroopassa. Jos olet retkeilyn harrastaja ja kokenut retkeilijä, tämä puisto ja Krimml-vesiputoukset ovat melkoisia unohtumaton seikkailu Itävallan ylängöillä.

Maisemat vesiputouksien ympärillä ovat erityisen merkittäviä keväällä lumen sulamisen jälkeen, kun Krimmlin vesiputoukset katoavat, linnunlaulua ja upea eläimistö heräämässä pitkän talven jälkeen.

Voit joko ajaa tai mennä bussilla & bussi Krimmlin vesiputouksiin. Matka on alle 3 Tunnin päässä Salzburgista, ja sinun ei tarvitse kävellä Itävallan paratiisissa.

München – Innsbruck liput

Liput Salzburg - Innsbruck

Oberstdorf – Innsbruck liput

Graz – Innsbruck liput

 

 

7. Vesiputouksia Gavarnie, Ranska

Sijaitsee vehreässä laaksossa, korkeat Gavarnie-vesiputoukset Ranskassa ovat 422 metriä korkea ja erittäin suosittu turistien keskuudessa. Näkymä Haute Pyreneille, Gavarnie-vesiputous on romanttinen ja täydellinen vakaville retkeilijöille, jotka haluavat tutkia ja valloittaa Ranskan Pyreneet. Gavarnie-vesiputous on vain 40 minuutin ajomatkan päässä Gavarnie kylästä.

Kauniit vesiputoukset sijaitsevat Ranskan ja Espanjan välisellä rajalla vain upeissa Pyreneissä 4 tunnin päässä Toulousesta junalla.

Eurooppa on unelmakohde yksin matkustaville ja perheille. On erittäin helppo matkustaa ympäri Eurooppaa, ja kaikkiin luetteloomme kauniisiin vesiputouksiin pääsee helposti junalla tai bussilla, varten päiväretket tai retkeily, kokeneille matkustajille tai aloittelijoille, jotka kokevat seikkailunhalua ja haaveilevat tutkimaan Euroopan luonnon parasta.

Amsterdam – Pariisi liput

Lontoo – Pariisi liput

Rotterdam – Pariisi liput

Bryssel – Pariisi liput

 

Gavarnie, France waterfall

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme löytämään halvimmat junaliput ja matkareitit mihin tahansa luetteloomme kauniista vesiputouksista.

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “7 Euroopan kauneimpia vesiputouksia” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luottoa kanssa linkki tähän blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-waterfalls-europe/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)