Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 27/03/2021)

Menneisyyden yli 10 vuotta, miljoonat tajunnut kuinka hyödyllistä on ottaa juna! Rikas kentät sivistys, helmeilevät rantaviivat, ja koskematon vuori riuttoja ei koskaan mainita matkaesitteissä tai blogeissa. Junalla on hauska, kätevä, ja lompakkoystävällinen tapa päästä pisteestä A pisteeseen B, joten en usko kahdesti, mene junalla!

Toinen suuri asia junissa Euroopassa ja yleensä on se, kuinka budjettiystävällisiä ne voivat olla. Ei vain on niin paljon halpa kohteet mistä valita, mutta myös lukemattomia tapoja vähentää yleistä matkakulut. Joten jos olet kaipuu lyödä rautatien joskus pian, tässä on muutamia hyviä vinkkejä käyttää:

 

Kestää jonkin aikaa tehdä Tutkimus ja suunnittelu Ennen kuin junalla

Useimmissa tapauksissa, kun junalla, voit tehdä irti lipun(s) nopealla online-haku. Varaa lippusi etukäteen, jos mahdollista. Tarkista, mihin aikaan vuodesta lippujen hinnat ovat alhaisimmat, ja varmista, että olet etsimässä niille alennukset. Yleensä, Jokaisessa maassa on jonkinlainen halvempi vaihtoehto käytettävissä lippujen ostaminen. Niin, tee tutkimusta! Lue tämä blogi entistä perehtynyt eri vaihtoehtoja.

Montpellier Toulouse Junat

Kiva Toulouse Junat

Pariisi Toulouse Junat

Marseille Toulouse Junat

 

junalla sijaan lentokoneessa, ja voit käyttää matkapuhelinta

Kun junalla, Matkustaminen yöllä

Olitpa opiskelija, joka rakastaa matkustaa tai säännöllinen matkustaja, joka ottaa junan päivittäin, nukkuu junassa voi mahdollisesti vähentää rahoista majoituksesta lähes puoli. Se on uskomaton tapa säästää aikaa liian kuin nukahdat yhdessä kaupungissa ja herätä toiseen. Sanottuani, on tärkeää ymmärtää erilaisia ​​yöjunalla majoitukset.

Parasta ovat junia, joissa on osastoja. Istuimet voidaan vetää yhteen kun junalla muodostaa vuode verho yksityisyyden. Seuraava ovat lepopaikkoja, halvin ja yleisin vaihtoehto. Näissä huoneissa on viisikymmentäkuusi yli viisi vuodetta ja ovat unisex, joten sinun täytyy uhrata tietosuoja hieman. Viimeisen ja kallein vaihtoehto on nukkuja. Tämä on paljon mukavampaa ja yksityiset, kaikki vaihtoehdot ovat vielä halvempia kuin hotellihuoneessa.

Wienistä Hannoveriin junat

Kööpenhamina Wien Junat

Venetsia Pariisiin Junat

Wien Zürich Junat

 

Säästä Ruoka ja juomat ja junalla

Pakkaus oma ruoka on ylivoimaisesti halvin tapa edetä asiassa. Toisin kuin säännölliset matkat bussilla tai autolla, kun otat junan voit itse syödä mukavasti. Eniten paikkoja on ulosvedettävä pöytä tai kiinteä pöytä kahden paikkaa. kuitenkin, Jos joudut ostaa ruokaa ja juomia matkan aikana, ei se mitään. Ateria junassa ei ole liian tyyris ja voit usein hakea kortteja, jotka antavat alennuksia.

Bordeaux Nantes Junat

Paris Nantes Junat

Lyon Nantes Junat

Marseillessa Nantes Junat


Suunnittelu matkasi junalla voi auttaa sinua tekemään kaiken irti matka rahasto! Löytää hyvä yhteys voi usein olla halvempaa kuin kiinni taso, ja mukavampaa kuin autolla. Junalla ainutlaatuinen kokemus, joka varmasti rikastuttaa koko loma!Junalla Save-A-Train, valitse määränpää, ja mene junalla käytännössä kaikkialle Eurooppaan markkinoiden edullisimpiin hintoihin! Ja, arvaa mitä? Kun saat junalippu Save A Train, Varaus prosessi tapahtuu sisällä 3 minuutit, niin pakkaa laukkusi ja nauttia kaikesta, joka seuraa!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftake-train-europe%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)