Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 27/03/2021)

Under de senaste 10 år, miljontals har listat hur nyttigt det är att ta ett tåg! Rika områden av grönska, glittrande kustlinjer, och orörda berg rev nämns aldrig i resebroschyrer eller bloggar. Att ta tåget är en rolig, bekväm, och plånboksvänligt sätt att komma från punkt A till punkt B, så tror inte två gånger, ta tåget!

Det andra fantastiska med tåg i Europa och i allmänhet är hur budgetvänliga de kan vara. Inte bara finns det så många billiga destinationer att välja ifrån, men också otaliga sätt att skära ner på allmänna resekostnader. Så om du längtan att träffa järnvägs någon gång snart, Här är några bra tips för att använda:

 

Ta dig tid att göra Forskning och planering innan du tar tåget

I de flesta fall när du tar ett tåg, du kan göra det mesta av din biljett(s) med en snabb online-sökning. Boka din biljett i förväg om möjligt. Kontrollera vilken tid på året biljettpriserna är lägst, och se till att du är på jakt efter dessa rabatter. Vanligtvis, varje land kommer att ha någon form av billigare alternativ för biljettköp. Så, gör din forskning! Läs igenom detta blogg att bli mer bekant med de olika alternativen.

Montpellier till Toulouse Tåg

Nice till Toulouse Tåg

Paris till Toulouse Tåg

Marseille till Toulouse Tåg

 

ta ett tåg i stället för ett plan, och du kan använda din mobila enhet

När du tar ett tåg, Resa på natten

Oavsett om du är en student som älskar att resa eller en vanlig resenär som tar tåget dagligen, sova på ett tåg kan potentiellt minska de pengar som spenderas på boende nästan hälften. Det är ett otroligt sätt att spara tid också som du somnar i en stad och vakna upp i en annan. Med det sagt, Det är viktigt att förstå de olika typerna av nattågs boende.

De bästa är tåg som har fack. Sätena kan dras ihop när du tar ett tåg att bilda en säng tillsammans med en gardin för privatlivet. Nästa är ligg-, den billigaste och mest utbredda alternativ. Dessa rum har fyra till sex britsar och är unisex, så du måste offra din integritet lite. Den sista och dyraste alternativet är den sovande. Detta är långt mer bekväm och privata, alla alternativ är fortfarande billigare än ett hotellrum.

Wien till Hanover Tåg

Köpenhamn till Wien Tåg

Venedig till Paris Tåg

Wien till Zurich Tåg

 

Spara på mat och dryck och ta ett tåg

Packning din egen mat är den i särklass billigaste sättet att gå till väga. Till skillnad från regelbundna resor med buss eller bil, när du tar ett tåg du kan faktiskt äta bekvämt. De flesta platser har en utdragbar bord eller ett fast bord mellan två säten. i alla fall, om du måste köpa din mat och drycker under resan, det är okej. En måltid på tåget är inte alltför dyr och man kan ofta ansöka om kort som ger rabatter.

Bordeaux till Nantes Tåg

Paris till Nantes Tåg

Lyon till Nantes Tåg

Marseille till Nantes Tåg


Planering för din resa med tåg kan hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din resa fond! Att hitta en bra anslutning kan ofta vara billigare än fånga ett plan, och bekvämare än att åka bil. Ta ett tåg för en unik upplevelse som säkert kommer att berika hela din semester!Ta ett tåg till Spara-A-Train, välj din destination, och ta tåget till praktiskt taget var som helst i Europa till de mest överkomliga priserna på marknaden! Och, gissa vad? När du får din tågbiljett med Save A Train, Bokningsprocessen sker inom 3 minuter, så packa dina väskor och njuta av allt som följer!

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftake-train-europe%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)