Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 21/02/2021)

Billiga europeiska resmål är ett hett ämne. För det första, turister i Europa kan se allt från stora kaféer till vackra stränder. Som ett resultat av städer som Venedig, Rom, och Paris miljontals turister till Europa varje år. Vi har skapat en lista över de billigaste europeiska destinationer för våra läsare. Denna lista innehåller hur man kommer dit med tåg.

 

Billigaste europeiska destinationer

 

Porto, Portugal är vår första billiga europeiska resmål

Mest anmärkningsvärda om Porto är dess’ otroliga viner. Denna billiga europeiska destinationer vid havet är en europeisk mini metropol. Porto är bra för kultur och likaså är bra för människor som älskar naturen. museerna och arkitekturen i denna billiga europeiska destination är gudomliga. Säkert, en plats att besöka.

För anvisningar om hur du tar dig till Porto's São Bento station med tåg träda Save A Train.

 

 

sevilla, Spanien

Sevilla är ett tillbakalutat stad. Njut av en eftermiddag siesta. judisk, Christian, och islamisk kultur. Besöka gamla kyrkor och getton under dagen. Maten är utsökt, särskilt tapas. Den improviserad gitarrmusik på gator fångar den avkopplande atmosfären i Sevilla. Denna billiga europeiska destinationer stad har förmodligen den bästa charm i Europa och en rik historia.

För vägbeskrivning och priser om hur man får till Sevilla santa Justa tågstationen se Spara A Train site.

 

 

Valencia, Spanien

Valencia har 3 underbara stränder. Som ett resultat, den har fantastiska utomhusaktiviteter. En billig Europeiska nationalpark är en bra ställe för vandring. Nära La Albufera National Park är ett bra ställe för vandring. Foodies älskar också Valencia för sin färskvaror.

För anvisningar om hur du tar dig till Valencias Station av norr tågstation går in på webbplatsen Save A Train.

 

 

istanbul, Turkiet är vår sista billiga europeiska destinationer

En annan fantastisk och billig stad är Istanbul. Eftersom den turkiska huvudstaden sammanför Europa och Asien. Rik på arv, vacker arkitektur, och exotiska landskap. Höjdpunkter för kupoler och en härlig blå sjösträcka längs Istanbul. Denna stad är bra för alla sinnen med fantastisk utsikt, luktar, och ljud i hela huvudstaden. Den populära maten här är donerkebab och turkiska sötsaker som kan vara köpt på gatorna. Alla ovanstående kan upplevas till mycket rimliga priser

För anvisningar om hur du kommer till Istanbuls Sirkeci-station, gå till Save A Train-webbplatsen.

 

 

Boka din nästa tågresa med oss

Planerar du en resa till billiga europeiska destinationer? Varför inte ta 3 minuter att hitta billigaste tågresor. Logga in på vår hemsida nu och få de bästa erbjudandena, snabbt och enkelt. Vi accepterar alla större former av betalningar.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcheap-european-destinations%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)