Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 24/12/2021)
Europa är känd bland annat saker för sina arkitektoniska och historiska kloster som har historisk betydelse i världen.

 

Noravank, Vayots Dzor Provinsen (Armenien)

Noravank är en av de mest historiska och legendariska kloster komplex i Vayots Dzor provinsen. Kyrkan är omgiven av vassa röda stenar, och den dramatiska landskap är en av de bästa skäl att utforska Armenien. Den historiska Noravank byggdes i de 13th talet och innebär "Nya Klostret" armeniska. Klostret blev ett kulturellt och pedagogiskt centrum i Armenien.

Noravank-i-Armenien

Tatev-Klostret, Kaukasiska Albanien-Provinsen (Armenien)

Tatev är en av juvelerna i armeniska arkitektur. Klostret byggdes på 9-13-talet var det en utbildningscentrum och har historisk betydelse för armenisk historia. Namnet på klostret har ett intressant ursprung. Det är en fin och känslig legenden om den mästare som byggde klostret. Han var ivrig att få se hans mästerverk från himlen och som vill ha vingar bad Gud att ge honom vingar.

Gud lyssnade till hans böner och gav honom önskvärt vingar. Ordet ”Tatev” översätts som "ge vingar". När du besöker klostret kommer du att känna den verkliga innebörden. Klostret är omgivet av djupa raviner från alla sidor. Den armeniska Kyrkan spelade en viktig roll i Armenier religion och kultur. Ant typ av armeniska regional tur ger dig möjlighet att utforska den äldsta landet.

Vingar-Tatev-i-Armenien

helig familj, Barcelona (Spanien)

helig familj är den mest besökta berömda kyrkan i Spanien. Byggandet av monumentet började officiellt i 1882. Arkitekten Francisco de Paula del Villar ritades i klassisk gotisk stil. Men, i 1883 Antoni Gaudi bytte projekt och byggde en modern arkitektur som är känd i världen. Byggandet kan fyllas i 2026, till hundraårsminnet av Antoni Gaudis död.

Arkitekten hade planerat att bygga 12 torn, dedikerad till Jesus Kristus och Lärjungarna, en till Jesu mor, fyra för att fira Evangelister. För närvarande, har fyllt åtta torn. Inne i kyrkan, Gaudi designade pelarna i form av smala trädstammar som gör skogsstil. Från toppen av templet, du kan se imponerande utsikt stadens.

Sagrada-Familjen-Barcelona

Borgund Stavkyrka, Borgund (Norge)

Stavkyrka är det mest fantastiska landmärket i Norge. Den är uppbyggd i 1180 och är dedikerade till att Aposteln Andrew. Dessa typer av kyrkor är de viktigaste ikoniska monumenten för norsk arkitektur. Några av sina fina egenskaper är den extravagant ristade portaler och kors och sniderier av dragon ' s huvuden på tak. Denna stil var spridningen i Skandinavien och som används i Storbritannien för.

Området är omgivet av ett rikt historiskt arv. Vindhellavegen har beläget nära kyrkan, och föreslår vackra vandrings-möjligheter. Detta historiska vägen tilldelades "Norges vackraste väg" av statens vegvesen i 2014.

Borgund-Stav

Duomo, Milano (Italien)

Duomo ligger i den norra delen av Milano, det största katedralen är en av de mest fantastiska och vackra strukturer i världen. Herren och ärkebiskopen i Milano önskar att bygga en unik katedral som skulle få nationen att känna Guds härlighet och stadsanslutning. Konstruktionen av Duomo involverade konstruktörer, hantverkare, och hantverkare från hela Europa. Varje arbetstagare är erfarenhet och omsorg har bidragit till att skapa Internationella Gotiska katedralen Duomo.

Denna stil kännetecknas av höjd och dramatiska dekoration. Hela strukturen är över 3400 statyer, 135 gargoyler, och 700 marmor siffror som kännetecknar Duomo. Från högsta topp, där kan du klättra i trappor eller ta hissen, du kommer att se stilig Madonnia, golden representation staty av Maria och på klara dagar kan njuta av fantastisk utsikt i Milano.

Genua till Milano Tåg

Rom till Milano Tåg

Bologna till Milano Tåg

Verona till Milan Tåg

 

Duomo-Milano

Hallgrimskyrka, Reykjavik (island)

Hallgrimskirkja kyrka är den högsta och största byggnaden i Reykjavik och är synlig i hela staden. Kyrkan har 74,5 meter hög och turister kan gå in i kyrkan och njuta av den storslagna utsikten. Byggnaden började uppföras 1945 och slutfördes i 1986. Den modernistiska kyrkan liknade basalt lavaströmmar när lava svalnade i berget.

Hallgrímskirkja-Reykjavik

Rören är avlägsen från fyra manualer och pedal. Det finns 102 leden, 72 stannar, och 5275 rör och är 15 meter hög, väga över 25 toner. Byggnaden är en kraftfull och klarar av att fylla den heliga och stora utrymme. Byggandet av orgeln stod färdig 1992 och har använts för en mängd inspelningar.

 

Är du redo att se några Berömda Kyrkor Och Kloster I Europa? Du kan komma till alla dessa platser lätt med hjälp av Rädda ett tåg ! Med inga dolda avgifter, du har mer att spendera på fantastisk åkning och goda tider!

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ficonic-churches-and-monasteries-in-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)