Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 02/07/2021)

Vill du se några av de mest fantastiska arkitekturerna på din nästa semester? Om så är fallet, Det är förmodligen ingen bättre plats än Europa för dig. Oavsett om du är intresserad av klassisk arkitektur stilar eller hopp om att hitta vissa mindre kända juveler, Europeiska städer har du omfattas. Låt oss ta en titt på några exempel på storslagna arkitektur och där för att se det hela:

 

Magnifik arkitektur: Italien

Italien är full av städer och små städer där man kan gå vilse observera vackra byggnader. Oavsett om du är i Rom eller Florens, nästan varje hörn är värt en bild. För turister letar efter vackra små städer, Vicenza är rätt destination. Det är nära om du är ta ett tåg till eller från Venedig, som också är värt ett besök. Medan Vincenza är känd för sin Renaissance arkitektur stil tänkt i huvudet på Andrea Palladio, Venetiansk arkitektur är ofta gotiska, utveckla, och vacker.

Bland andra italienska städer kan du inte missa, Rom och Florens står också som favoriter. Rom är huvudsakligen full av landmärken alla borde se en gång under sin livstid. Colosseum, St. Kyrkan, panteon, och vid fontänen Trevi är alla värda ett besök. Å andra sidan, Florens har en blandning av olika stilar, främst antika grekiska och romerska arkitektur, Gotisk och renässans.

Rimini till Florens Tåg

Rom till Florens Tåg

Florens till Rom Tåg

Venedig till Florens Tåg

 

 

Magnifik arkitektur: Frankrike

Strasbourg Magnificent Architecture

 

Frankrike hem till ett fåtal städer med en mängd olika stilar som kommer att lämna någon magnifika arkitektur älskare breath. Bland de främsta kandidaterna för ett besök, Strasbourg, bordeaux, och Paris sannolikt erbjuda den mest.

Det finns mycket att se och göra i Strasbourg, inklusive väsentliga exempel på gotisk arkitektur, sammanflätad med moderna och postmoderna distrikt och Alsace arkitektur. Bordeaux är också unik. Den största staden i regionen Aquitaine har en fantastisk 18th century stadsområde, Palace of Bourse, och katedralen Saint Andre. Till sist, Paris är känd som en av de födelse av gotisk arkitektur, men det är också rikt på olika exempel på Belle Epoque och Konst ny.

Paris till Strasbourg Tåg

Luxemburg till Strasbourg Tåg

Nancy till Strasbourg Tåg

Basel till Strasbourg Tåg

 

Tyskland

Rothenburg germany city image

 

Det finns gott om arkitektoniska pärlor som finns i Tyskland. i alla fall, två av de mest imponerande av dessa är Berlin och Rothenburg. Arkitektur går oftast hand i hand med historia, och du kan se detta sammanhang klart i Berlin. Staden har delats en gång, och det är tydligt på vissa ställen. Det gör det ett bra ställe att erfarenhet olika element av arkitektur och dyka djupt in det historiska influenser av konst.

Å andra sidan, Rothenburg är en plats ser ut som det kom rakt ut ur en saga. detta sömnig, medeltida utseende staden är en turist favorit-. Det är ett utmärkt exempel på elegant europeisk medeltida arkitektur med sina stadsmuren och gavelförsedda tak.

Stuttgart till Rothenburg Tåg

Nürnberg till Rothenburg Tåg

Hannover till Berlin Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

 

Europa är värt att resa genom, och det finns många andra vackra platser som du bör sträva efter att besöka. Magnifika arkitektur är rikligt förekommande i england, Belgien, Österrike, Sverige, och den nederländerna också.

 

Om du är redo att boka tågbiljetter för arkitekturen sightseeing expedition av dina drömmar, leta upp dina destinationer med Spara ett tåg.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmagnificent-architecture%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)