Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 14/05/2020)

Paris och Rom är på toppen av nästan varje resenärens bucket list. Dessa spektakulära städer är populära för deras kultur, mat i världsklass, utsökt arkitektur och så mycket mer. Medan Rom och Paris är långt ifrån varandra, De är mycket väl ansluten med tåg. Detta innebär att du inte måste välja mellan dessa magnifika städer, du kan besöka dem båda! För att hjälpa dig att göra detta resa så trevlig som möjligt vi delar med dig hur man kommer från Rom till Paris med Highspeed Train.

 

Resa med höghastighetståg

Du kan snabba genom Frankrike och Italien med enbart höghastighetsanslutningar. Ett av de snabbaste och mest bekväma sätt att resa från Rom till Paris är genom att ta Thello höghastighetståg. Detta moderna tåg kommer att ta till Paris på nolltid. Först, du tar ett höghastighetståg till Rom till Milano och Milan till Paris på Thello höghastighetståg. Restiden för denna resa varierar, beroende på vilken träna dig välja. Vi rekommenderar att du boka platser i förväg som du måste göra bokningar på dessa tåg att säkra ett säte.

Lyon till Nice tåg tider

Paris til Nice tåg

Avignon Fina Tåg

Marseille Fina Tåg

 

Rom till Paris med tåg

 

Ta den natursköna vägen – Rom till Paris med höghastighetståg

Beroende på vilken rutt du bestämmer dig för när du reser från Rom till Paris med höghastighetståg, kanske du vill njuta av att utforska en av de vackraste städerna i Frankrike på vägen. Trevlig suger upp den magnifika Provence och aktier den genom sin vackra stränder, expansiva promenaden och utomhus marknader. Stannar i Nice gör att du kan se en annan fantastisk del av Frankrike och fint bryta upp din resa från Rom till Paris.

Dijon till Provence Tåg

Paris till Provence Tåg

Lyon till Provence Tåg

Marseille Provence Tåg

 

 

Besök andra europeiska städer på vägen

Gör det mesta av din frihet med regionaltåg och stoppa i andra europeiska städer. Res från Rom till Milano, på Geneva innan du når ditt mål – Paris.

Paris till Lille Tåg

Rom till Milano Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

Genève Paris Tåg

 

Rom till Paris med tåg

 

Nej tågresor är över fyra timmar lång. Detta gör detta den perfekta vägen för alla äventyrare som ogillar långa tåg rider. Det är bra att komma ihåg att vissa städer är dyrare att besöka än andra, så beroende på din budget kan du föredrar en resväg som inte innehåller alla städer som vi har listat. Ta en titt på vår hemsida så kan du göra din egen personliga resväg för att få dig från Rom till Paris med höghastighetståg men också från Paris till Rom med samma järnväg. Du kan också hålla dig uppdaterad med de senaste kampanjer på vår Facebook, Twitter och Instagram sidor.

 

Funderar på att göra denna väg från Rom till dig själv Paris? Gå till SaveATrain Online att kontrollera alla våra exklusiva priser och börja planera ditt nästa äventyr!

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-get-from-rome-to-paris-by-train%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)