Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 14/05/2020)

Paris og Rom er i toppen af ​​næsten alle rejsende bucket liste. Disse spektakulære byer er populære for deres kultur, verdensklasse køkken, udsøgt arkitektur og så meget mere. Mens Rom og Paris er langt fra hinanden, de er meget godt forbundet med tog. Det betyder, at du ikke behøver at vælge mellem disse storslåede byer, du kan besøge dem begge! For at hjælpe dig til at gøre dette rejse så behageligt som muligt, vi deler med dig hvordan man kommer fra Rom til Paris med Highspeed Train.

 

Rejse med højhastighedstog

Du kan fremskynde gennem Frankrig og Italien kun bruger højhastighedsforbindelser. En af de hurtigste og mest komfortable måder at rejse fra Rom til Paris er ved at tage Thello lyntog. Dette moderne tog vil tage til Paris på ingen tid. Først, du tager et højhastighedstog til Rom til Milan og Milan til Paris på Thello-højhastighedstogene. Rejsetiden for denne tur varierer, afhængigt af hvilken træner du vælger. Vi anbefaler, at du bestille dine pladser i forvejen som du skal tage forbehold for disse tog for at sikre en plads.

Lyon til Nice tog tider

Paris til Nice-Tog

Avignon til Nice-Tog

Marseille til Nice Tog

 

Rom til Paris med tog

 

Tag den naturskønne rute – Rom til Paris med Højhastighedstog

Afhængig af den rute, du beslutter at tage, når du rejser fra Rom til Paris med højhastighedstog, du måske ønsker at nyde at udforske en af ​​de smukke byer Frankrig undervejs. Pæn opsuger storheden af Provence og deler det gennem sin smukke strande, ekspansiv promenade og udendørs markeder. Standsning off i Nice vil give dig mulighed for at se en anden fantastisk del af Frankrig og vil pænt bryde op din rejse fra Rom til Paris.

Dijon til Provence Tog

Paris til Provence Tog

Lyon til Provence Tog

Marseille til Provence Tog

 

 

Besøg andre europæiske byer undervejs

Få mest ud af din frihed ved hjælp af regionaltog og standsning i andre europæiske byer. Rejser fra Rom til Milano, på Geneve før du når frem til destinationen – Paris.

Paris til Lille Tog

Rom til Milano Tog

Hamburg til Berlin Tog

Geneve til Paris Tog

 

Rom til Paris med tog

 

Ingen togrejser er over fire timer lang. Dette gør dette det perfekte rute for enhver eventyrer, der ikke kan lide lange togture. Det er godt at huske på, at nogle byer er dyrere at besøge end andre, så afhængigt af dit budget du måske foretrække en rute der ikke inkluderer alle de byer, vi har angivet. Se på vores hjemmeside, så kan du lave din egen personlige rejseplan for at komme dig fra Rom til Paris med højhastighedstog, men også Fra Paris til Rom med den samme jernbane. Du kan også holde dig ajour med de seneste kampagner på vores Facebook, Twitter og Instagram-sider.

 

Tænker om at gøre denne rute fra Rom til selv Paris? Gå til SaveATrain Online for at tjekke alle vores eksklusive priser og begynde at planlægge dit næste eventyr!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-get-from-rome-to-paris-by-train%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)