Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 25/01/2021)

Paris- og Nice-tog er forbundet med et hurtigt og effektivt togsystem, så at besøg i de to provinser på én gang aldrig har ben lettere. Disse to modsatrettede regioner tiltrække tusindvis af besøgende hvert år. Nice-løgne i hjertet af den smukke franske Riviera i det sydlige Frankrig. Paris er hovedstaden og største by i Frankrig, beliggende ved floden Seinen, i det nordlige Frankrig. Det er svært at vælge mellem den romantiske by Paris og de kystnære skønhed i Nice, men med togrejser, du behøver ikke at. For at sikre, at du har den mest spektakulære tur, Vi har et par tips til rejser med tog fra Paris til Nice.

 

Vælg det rigtige tog til din rejse

Generelt, alle tog i Frankrig er på tid, komfortable og rimeligt prissat. Rejser fra Paris til Nice du kan gå direkte på en hurtig hastighed toget såsom TGV tog eller, Du kan de langsommere regionaltog, med mulighed for at se nogle fantastiske forbinder byer. Du kan også tage en overnatning tog. Det TGV kører mellem 8 til 10 gange om dagen fra Paris Gare du Nord station til Nice Ville station. Dette tog når Nice på cirka fem timer. Den hurtigste busforbindelse får dig fra Paris til Nice på tolv timer.

Lyon til Nice-Tog

Paris til Nice-Tog

Avignon til Nice-Tog

Marseille til Nice Tog

 

rejser med tog fra Paris til Nice med TGV og SNCF

 

Overvej at stoppe i byer på vej til Nice

Du kan rejse direkte fra Paris til Nice med tog eller stoppe i de vidunderlige byer Marseille og Lyon i stedet. Det er dit valg! hvis du har nogle fritid, overveje at besøge en, eller endda to, af disse smukke franske byer på vej til Nice fra Paris. Marseille er en kystby med en international atmosfære, der tilbyder den mest smukt landskab. Togstationen har bagagebokse så stopper off her for et par timer kunne ikke være mere praktisk.

Zürich til Paris Tog

Geneve til Paris Tog

Montpellier til Paris Tog

Rart at Paris Tog

 

din sidste stop er rart, når de rejser med tog fra Paris til Nice

 

Du vil også passere gennem Lyon på vej til Nice. Denne blomstrende og edgy byen er absolut værd at udforske. Denne by er en anden hub i Frankrig for kunst og historie og er anerkendt for sin verdensklasse køkken.

 

Tillad et stykke tid på stationen, når du rejser fra Paris til Nice med tog

togstationer i Paris er store og kan være ret forvirrende, hvis du ikke har været der før. Sørg for at ankomme tidligt at finde ud af, hvilken platform din toget vil efterlade fra.

Dijon til Paris Tog

Reims til Paris Tog

Lille til Paris Tog

Ture til Paris Tog

 

paris togstation, når du starter din rejse med tog fra Paris til Nice

 

Du har også brug for lidt tid til at validere din billet inden din rejse medmindre du købte det på Save A Train. Hvis du købte dine billetter på de gamle gule maskiner 'compostage de billets', der normalt er lige før du når platformen. Hvis du har en billet, som du har købt med Save A Train, inspektøren på selve toget vil validere og kontrollere, at din eticket er gyldig i toget.

 

Tænker på rejser med tog fra Paris til Nice? Gå til Gem A Train online at tjekke alle vores eksklusive billetpriser og start planlægning din næste eventyr! Der er masser af nedsatte billetpriser til rådighed i hele forskellige jernbanenet i Frankrig. du kan også holde udkig efter de nyeste rabatter ved at følge vores Facebook og Twitter sider også.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-train-paris-nice%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)