Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 25/01/2021)

Paris og Nice tog er koblet sammen av et raskt og effektivt togsystem så besøk av de to provinsene på en gang har aldri ben enklere. Disse to kontraster regioner tiltrekker seg tusenvis av besøkende hvert år. Nice ligger i hjertet av den praktfulle franske rivieraen i Sør-Frankrike. Paris er hovedstaden og største byen i Frankrike, ligger ved elven Seinen, i Nord-Frankrike. Det er vanskelig å velge mellom den romantiske byen Paris og kyst skjønnhet Nice, men med tog reiser, du trenger ikke å. For å sikre at du har den mest spektakulære turen, vi har noen tips for deg som reiser med tog fra Paris til Nice.

 

Velg riktig tog for turen

Som regel, alle tog i Frankrike er på gang, komfortabel og rimelig. Reiser fra Paris til Nice kan du gå direkte på en rask hastighet toget slik som TGV eller, Du kan tregere regionale tog, med muligheten til å se noen fantastiske kobler byer. Du kan også ta en nattoget. De TGV går mellom 8 til 10 ganger om dagen fra Paris Gare du Nord stasjon til Nice Ville stasjon. Dette toget kommer til Nice om cirka fem timer. Den raskeste bussforbindelsen tar deg fra Paris til Nice på tolv timer.

Lyon til Nice Togene

Paris til Nice Togene

Avignon til Nice Togene

Marseilles til Nice Togene

 

reiser med tog fra Paris til Nice med TGV og SNCF

 

Vurder å stoppe ved byer på vei til Nice

Du kan reise direkte fra Paris til Nice med tog eller stoppe i de fantastiske byene Marseilles og Lyon i stedet. Valget er ditt! hvis du har litt fritid, vurdere å besøke en, eller to, av disse vakre franske byer på vei til Nice fra Paris. Marseilles er en kystby med en internasjonal atmosfære som tilbyr den mest vakkert landskap. Togstasjonen har oppbevaringsbokser så stopper her for et par timer kunne ikke være mer praktisk.

Zürich til Paris tog

Genève til Paris tog

Montpellier til Paris tog

Hyggelig å Paris Togene

 

din siste stopp er fint når du reiser med tog fra Paris til Nice

 

Du vil også passere gjennom Lyon på vei til Nice. Denne blomstrende og edgy byen er definitivt verdt å utforske. Denne byen er et annet knutepunkt i Frankrike for kunst og historie og er anerkjent for sin verdensklasse kjøkken.

 

Tillat litt tid på stasjonen når du reiser fra Paris til Nice med tog

togstasjoner i Paris er store og kan være ganske forvirrende hvis du ikke har vært der før. Sørg for å ankomme tidlig for å finne ut hvilken plattform toget vil dra fra.

Dijon til Paris tog

Reims til Paris tog

Lille til Paris tog

Turer til Paris tog

 

paris jernbanestasjonen når du starter din reise med tog fra Paris til Nice

 

Du trenger også litt tid for å validere billetten din før turen med mindre du kjøpte den på Save A Train. I tilfelle du kjøpte billettene dine på de gamle gule maskinene ‘compostage de billets’ som vanligvis er like før du kommer til plattformen. Hvis du har en billett som du kjøpte med Save A Train, inspektøren på toget selv vil validere og kontrollere at eticket er gyldig på toget.

 

Tenker på å reise med tog fra Paris til Nice? Gå til Lagre A Train online å sjekke ut alle våre eksklusive fares og begynne planlegger neste eventyr! Det er nok av rabatterte priser tilgjengelig over ulike jernbanenett i Frankrike. du kan også holde utkikk etter de nyeste rabatter ved å følge våre Facebook og Twitter sider også.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-train-paris-nice%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)