Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 24/04/2020)

Hvilken bedre måte å tilbringe sommeren enn reise rundt i Europa, Ikke sant? Ikke sant. Du trenger ikke å bryte banken for å se noen av de flotte Europas hovedsteder; tro det eller ei, men en av de kritiske aspekter av din kostnadseffektiv reise Europa er å velge tog i stedet for fly for ditt reisemål.

Her er 5 grunner som velger tog i stedet for fly vil hjelpe deg å oppleve Europa på best mulig måte.

 

De er super-rask

Ikke la deg lure tenkning som London-Paris Eurostar og Frankrike TGV tog er de eneste høyhastighetstog ruter i Europa - for de siste tiårene, disse gutta har vært å utvikle høyhastighetsruter over hele kontinentet, bidrar til økningen av jernbanen turisme og gjør at tog i stedet for fly bli plukket ut som den primære kjøre alternativ. Gjennomsnittlig, høyhastighetstog i Europa reiser 125 til 200 mph, avhengig av ruten og togstasjoner er usannsynlig sammenvevd.

London til Brussel Togene

London til Paris tog

London til Lyon Togene

London til Amsterdam Tog

 

 

Tog i stedet for fly som raskere alternativ

De kan også være raskere enn å fly, spesielt for turer lengre enn om 600 miles. Hvordan det? Når du beregne på den tiden du bruker kjøring til flyplassen, så får det tidlig (og ofte bruker over 2 timer før flyturen), og økt sikkerhetskontroller, du skjønner at det er lettere å kjøre til sentrum jernbanestasjonen og bord 5 minutter før toget forlater stasjonen.

Amsterdam til Brussel Togene

Amsterdam til Antwerpen Togene

Amsterdam til Lille Tog

Amsterdam til Paris tog

 

Du betaler mindre for en topp-hakk Sleeper service enn en First-Class Plane Ticket

Selv når du reiser på de mest luksuriøse tog, du får en slik rettferdig pris. Du vil lure på hvorfor du ville vært å unngå togreiser før! For eksempel, du må betale rundt £ 880 per person for en todagers / en natt tur med Japans Seven Stars, og nyt det frodige landskapet i den sørlige japanske øya Kyushu som du reiser; i motsetning til den prisen, et fly billett fra London til Tokyo vil koste deg nesten £ 5000 med British Airways. woah! Vi har en følelse du skal velge tog i stedet for fly fra nå, vil du ikke?

Lyon til Genève Togtider

Zürich til Genève Togene

Paris til Genève Togene

Bern til Genève Togene

 

Ingen mistet bagasje når du plukker Trains I stedet for Planes

 

Mistet bagasjen er (Så og si) Uhørt når man sammenligner tog i stedet for fly

Tapt bagasje er noe av en ting allerede, minst når det gjelder langdistanse plan reising. I motsetning til det, togstasjoner og tog ikke miste passasjerer poser som passasjerer alene er de som bekymrer seg om sin egen bagasje. Du kan også ta med så mye som du kan bære, i motsetning til fly som har klart begrensninger bagasje.

Dette er sannsynligvis den beste grunnen til å bruke tog i stedet for fly.

Salzburg til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Du kan hoppe over Hell av Airport Security

Når det gjelder sikkerhet, velge tog i stedet for fly virker som et logisk valg, og du vil nå se hvorfor. Flyplassen sikkerhet erfaring er i utgangspunktet en rekke ubehagelige situasjoner. Du begynner å svette rett før du kommer inn i sikkerhetskontrollen, selv om du vet at du ikke har gjort eller tatt noe ulovlig med deg. Og, la oss ikke glemme den ubehagelige forespørsler om å fjerne beltet, ta av deg skoene og whatnot, og deretter bli klappet ned av en brautende mann. Togene har ikke dette - og at ganske mye forsegler avtale.

Nantes til Bordeaux Togene

Paris til Bordeaux Togene

Lyon til Bordeaux Togene

Marseilles til Bordeaux Togene

 

Bla til Save-A-Train å bestille en togtur til din favoritt reisemål, og på billigste priser! Glem alt om bestilling avgifter og omfavne den enkle 3-minutters bestillingsprosess online.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feuropean-trip-trains-planes%2F%0A%3Flang%3Dno– (Bla ned for å se inn kode)