Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 24/04/2020)

Kaj je boljši način, da preživijo poletje kot potujejo po Evropi, prav? Prav. Nimate da bi prekinil banko, da vidim nekaj čudovitih prestolnic Evrope; verjemi ali ne, vendar je eden od ključnih vidikov vašega stroškovno učinkovito Evropo potovanja je izbira vlakov namesto letal za destinacij.

Tukaj so 5 Razlogi, zakaj se odločili za vlake namesto letal bo pomagal izkušnje Evropo na najboljši možni način.

 

Oni so super-hitro

Ne obstati bedastoča razmišljanje, da London-Pariz Eurostar in Francija TGV vlaki so edini železniških poti za visoke hitrosti v Evropi - za zadnjih nekaj desetletjih, Ti fantje so bili v razvoju hitri poti vsej celini, prispeva k povečanju železniške turizma in to, da se vlaki namesto letal se pobral kot primarni možnost potovanja. V povprečju, hitri vlaki v Evropi potovanja 125 do 200 mph, odvisno od poti in železniške postaje so pravljično med seboj povezani.

London, da Bruselj vlakih

London, da Paris vlakih

London za Lyon vlakih

London na Amsterdam vlakih

 

 

Vlaki Namesto letala kot so hitrejše možnosti

Lahko so celo hitreje kot letenje, predvsem za potovanja, daljša od približno 600 milje. Kako to? Ko izračunamo v času, ki ga porabite vožnja do letališča, potem dobili tam zgodaj (in pogosto porabi več 2 ur pred letom), in poostrene varnostne preglede, se zavedaš, da je lažje voziti do železniške postaje centra mesta in lepenke 5 minut pred vlak zapusti postajo.

Amsterdam, da Bruselj vlakih

Amsterdam, da Antwerp vlakih

Amsterdam za Lille vlakih

Amsterdam, da Paris vlakih

 

Ti Plačajte manj za vrhunsko Sleeper službe kot prvovrstne letalsko vozovnico

Tudi ko potujete najbolj luksuznih vlakov, boste dobili tak poštena cena. Spraševali se boste, zakaj bi bilo izogibanje potovanja z vlakom, preden! na primer, boste plačali okoli 880 £ na osebo za dva dni / eno noč potovanje z japonskim Seven Stars a, in uživajte bujna pokrajina južnega japonskega otoka Kyushu kot ste na poti; v nasprotju s to ceno, letalsko vozovnico iz London Tokio bo stalo skoraj 5.000 £ z British Airways. Vau! Imamo občutek, da bomo izbiri vlake namesto letal od zdaj, Ne bo vam?

Lion za Ženev Vozni časi

Zürich na ženevskih vlakih

Paris v Ženevo vlakih

Bern k ženevskim vlakih

 

Ne izgubljeno prtljago, ko boste izbrali Vlaki, namesto letala

 

Izgubljeno prtljago (praktično) Ni bil mogoč, če primerjamo Vlaki Namesto Planes

Izgubljena prtljaga je nekaj stvari že, vsaj ko gre medkrajevni letalo potovanje. V nasprotju s tem, da je, železniške postaje in vlaki ne izgubijo potnikom vrečke, kot sam so potniki tisti, ki skrbi za lastno prtljago. Prav tako lahko prinese toliko, kot jih lahko opravljajo, za razliko od letal, ki imajo jasno omejitve prtljage.

To je verjetno najboljši razlog za uporabo vlakov namesto letal.

Salzburg do Berlin vlakih

Leipzig, da Berlin vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

 

Lahko Preskoči pekel Airport Security

Ko gre za varnost, izbiri vlake namesto letal, kot se zdi logična izbira, in boste zdaj videli, zakaj. letališko varnost izkušnje je v bistvu niz neprijetnih situacij. Začnete takoj potenje, preden boste dobili v varnostno preverjanje, čeprav veš, da tega še niso storile, ali prinesel nič nezakonitega z vami. in, ne smemo pozabiti na neprijetnih zahtev odstraniti pas, sleci čevlje in drugih malenkosti, in se nato pobožal po a Krško človek. Vlaki, ki tega nimajo - in da so precej tesnila dogovora.

Nantes Bordeaux vlakih

Pariz za Bordeaux vlakih

Lyon do Bordeaux vlakih

Marseilles Bordeaux vlakih

 

Brskanje na Shrani-A-Vlak rezervirate vožnjo z vlakom svojo najljubšo destinacijo, in na najcenejši stopnjah! Pozabite vse o pristojbinah za rezervacijo in objemu preprost 3-minutni proces rezervacije na spletu.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feuropean-trip-trains-planes%2F%0A%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)