Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 24/04/2020)

Er is geen betere manier om je zomer door te brengen dan rondreis door Europa, rechts? Rechts. Je hoeft niet naar de bank te breken om een ​​aantal van de prachtige Europese hoofdsteden zien; geloof het of niet, maar een van de kritische aspecten van uw reis kosteneffectieve Europa is het kiezen van treinen in plaats van vliegtuigen voor uw bestemmingen.

Hier zijn 5 redenen waarom kiezen voor treinen in plaats van vliegtuigen zal u helpen om Europa te ervaren in de best mogelijke manier.

 

Ze zijn super-Fast

Laat u niet misleiden denken dat Londen-Parijs Eurostar en Frankrijk TGV treinen zijn de enige high-speed rail routes in Europa - in de afgelopen decennia, deze jongens hebben ontwikkeld high-speed routes in heel het continent, die bijdragen tot de verhoging van de spoorweg toerisme en ervoor zorgen dat treinen in plaats van vliegtuigen opgehaald als de reizende optie primaire. Gemiddeld, hogesnelheidstreinen in Europa reizen 125 naar 200 mph, afhankelijk van de route en treinstations zijn fabelachtig met elkaar verbonden.

Londen naar Brussel Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Londen naar Lyon Trains

Londen naar Amsterdam Trains

 

 

Treinen In plaats van Planes als Faster Option

Ze kunnen zelfs sneller dan vliegen zijn, vooral voor reizen langer dan ongeveer 600 mijlen. Hoe komt het? Wanneer u berekenen in de tijd die je besteedt het rijden naar het vliegveld, dan is er vroeg (en vaak de uitgaven meer dan 2 uur voor uw vlucht), en verhoogde veiligheidscontroles, je je realiseert dat het makkelijker is om te rijden naar het centrum van de stad treinstation en karton 5 minuten voordat de trein verlaat het station.

Amsterdam naar Brussel Treinen

Amsterdam naar Antwerpen Treinen

Amsterdam naar Lille Treinen

Amsterdam naar Parijs Treinen

 

U betaalt minder voor een Top-Notch Sleeper dienstverlening dan een eerste klas vliegticket

Zelfs wanneer je op reis bent op de meest luxueuze treinen, je zo'n krijgen eerlijke prijs. U zult zich afvragen waarom je dat zou het vermijden van reizen per trein voor! Bijvoorbeeld, u betaalt ongeveer £ 880 per persoon voor een twee dagen / één nacht reis met het Japanse Seven Stars, en geniet de weelderige landschap van het zuidelijke Japanse eiland Kyushu als u op reis; in tegenstelling tot die prijs, een vliegticket van Londen naar Tokio kost je bijna £ 5.000 met British Airways. Woah! We hebben wel een gevoel dat je zult het kiezen van treinen in plaats van vliegtuigen van nu, doe je niet?

Treintijden van Lyon naar Genève

Zürich naar Genève Treinen

Parijs naar Genève Treinen

Bern naar Genève Treinen

 

Geen Verloren bagage wanneer je Treinen In plaats van Planes pick

 

Verloren bagage Is (virtueel) Ongehoord bij het vergelijken van Treinen In plaats van Planes

Verloren bagage is iets van een ding reeds, tenminste als het gaat langeafstandsvliegtuig reizen. In tegenstelling tot dat, stations en treinen niet verliezen passagiers zakken als passagiers alleen zijn mensen die zich zorgen maken over hun eigen bagage. Je kunt ook zoveel als je kunt dragen, anders vliegtuigen die duidelijk zijn bagage beperkingen.

Dit is waarschijnlijk de beste reden om treinen in plaats van vliegtuigen te gebruiken.

Salzburg naar Berlijn Treinen

Leipzig naar Berlijn Treinen

Hannover naar Berlijn Treinen

Hamburg naar Berlijn Treinen

 

U kunt naar de Hel van Airport Security

Als het gaat om veiligheid, kiezen treinen plaats van vliegtuigen lijkt een logische keuze, en je zult nu zien waarom. De beveiliging van de luchthaven ervaring is in feite een reeks vervelende situaties. Je begint onmiddellijk zweten voordat je in de security check, ook al weet je dat je niet hebt gedaan of bracht iets illegaals met u. En, laten we de onaangename verzoeken niet vergeten om uw riem te verwijderen, neem je schoenen uit en wat al niet, en dan naar beneden worden getikt door een potige man. Treinen hebben dit niet - en dat vrij veel zeehonden de deal.

Nantes naar Bordeaux Treinen

Parijs naar Bordeaux Treinen

Lyon naar Bordeaux Treinen

Marseille naar Bordeaux Treinen

 

Blader naar Save-A-Train een trein te boeken naar uw favoriete bestemming, en aan de beste prijs! Vergeet alles over reserveringskosten en omarmen de gemakkelijke 3 minuten boekingsproces online.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feuropean-trip-trains-planes%2F%0A%3Flang%3Dnl– (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)