Bestel een treinkaartje NU

Goedkope ICE treinkaartjes en reisroutes prijzen

Hier vindt u alle informatie over Duitsland Goedkope ICE-treinkaartjes en ICE-reisprijzen en voordelen.

 

Onderwerpen: 1. Hoogtepunten van ICE by Train
2. Over ICE Train 3. Topinzichten om een ​​goedkoop ICE-treinkaartje te krijgen
4. Hoeveel kosten ICE-tickets 5. Reisroutes: Waarom is het beter to neem de ICE-trein, en niet met het vliegtuig reizen
6. Wat zijn de verschillen tussen Standard Class en First Class op ICE 7. Is er een ICE-abonnement
8. Hoe lang voor het vertrek van de ICE-trein arriveert 9. Wat zijn de ICE-treintijden
10. Welke stations worden bediend door ICE 11. ICE Trains Veelgestelde vragen

 

Hoogtepunten van ICE by Train

 • De snelste trein van Duitsland is de ICE-trein met een snelheid van 300 km / u.
 • tDe vlaggenschip ICE-trein van het Duitse spoorwegsysteem verbindt elke stad in Duitsland.
 • Van alle treinen die rijden op de Duits spoorwegsysteem, ICE behoort tot categorie A.
 • ICE-treinen zijn ontworpen om te concurreren met vliegtuigen in termen van comfort en tijd tot bestemming.
 • De internationale routes van ICE zijn onder meer Frankrijk, België, Denemarken, Oostenrijk, Nederland, en Zwitserland.

 

Over ICE Train

Intercity-Express of in de afkorting ICE is een systeem van hogesnelheidstreinen eigendom van de Deutsche Bahn, De nationale treinaanbieder van Duitsland. De ICE-treinen staan ​​bekend om luxe, snelheid, en comfort omdat ze elke stad in Duitsland met elkaar verbinden.

Met snelheden tot wel 300 km per uur, reizen met een ICE-trein is de snelste manier om tussen verre steden als Keulen en Hamburg te reizen.

ICE-reisroutes zijn niet beperkt tot Duitsland. De trein rijdt op internationale routes naar Oostenrijk, Frankrijk, België, Zwitserland, Denemarken, en Nederland.

ICE Trains in a train station

Ga naar Save A Train Homepagina of gebruik deze widget om te zoeken treinkaartjes voor ijstreinen

Bewaar een Train iPhone-app

Bewaar een trein Android-app

 

Red een trein

Oorsprong

Bestemming

Vertrekdatum

Retourdatum (Optioneel)

Volwassen (26-59):

Jeugd (0-25):

Senior (60+):


 

Topinzichten om een ​​goedkoop ICE-treinkaartje te krijgen

Aantal 1: Boek uw ICE-tickets zoveel mogelijk van tevoren

Als je wilt krijgen goedkope ICE-tickets, hoe eerder u ze koopt, hoe groter uw kansen om ze goedkoop te krijgen. Er zijn 3 soorten goedkope ICE-tarieven en alle drie soorten tickets zijn beschikbaar op de eerste verkooptijd, maar de spaarder tarieven, Voordelige prijs, en Super sparpreis zijn mogelijk niet beschikbaar naarmate de vertrekdag nadert. U kunt al in een voordelig tarief tickets boeken 6 maanden voor vertrek.

Aantal 2: Bestel uw ICE-treinkaartjes als u zeker bent van uw reisschema

Als u zeker bent van uw reis en vertrekdatum, bespaart u geld op terugbetalingskosten. Het restitutietarief en de mogelijkheid om ongebruikte ICE-tickets te retourneren, is afhankelijk van het type ticket dat je koopt. Ook, de restitutievergoeding is lager voor tickets met een voordelig tarief dan voor tickets met een standaard tarief. Houd er rekening mee dat DB u niet contant terugbetaalt wanneer u uw ticket inlevert. DB-terugbetalingen worden gedaan via DB-vouchers, die u kunt gebruiken om te betalen voor elke service die zij aanbieden. U kunt ook uw ICE treinkaartjes online op internetfora als u het geld terug wilt krijgen.

Aantal 3: Reis tijdens daluren met de ICE-trein

ICE-tickets zijn goedkoper in de daluren (dinsdag, Woensdag, Donderdagen, en zaterdagen). Tijdens piekdagen, de goedkope tickets zijn snel uitverkocht, er blijven alleen de Flexpreis-tickets over. Om te reizen op piekdagen, boek van tevoren om de kaartjes met korting te krijgen. Als u de kaartjes met korting niet kunt krijgen, zorg ervoor dat u reist tussen de late ochtend en de vroege namiddag (vanwege zakenreizigers) aangezien Flexpreis-tickets dan goedkoper zouden zijn. tenslotte, vermijd verder reizen openbaar en schoolvakanties aangezien ICE-ticketprijzen ook zouden stijgen.

Aantal 4: Koop uw ICE-tickets op Save A Train

Op onze website vindt u het beste aanbod ICE-treinkaartjes in Europa, Red een trein. We hebben het grootste aanbod van treinkaartjes in Europa en de wereld. Met onze connectie met talloze spoorwegmaatschappijen en de juiste algoritmen, we bieden je de goedkoopste ICE tickets die je ooit kunt vinden. Ook, we vinden goedkope alternatieven voor andere treinen dan ICE.

Frankfurt naar Berlijn Treinen

Leipzig naar Berlijn Treinen

Hannover naar Berlijn Treinen

Hamburg naar Berlijn Treinen

 

Arriving ICE Train

 

Hoeveel kosten ICE-tickets?

De prijs van een ICE-ticket hangt af van het type ticket en de stoelklasse die je wilt. Over het algemeen, Duitse spoorwegen is beroemd om zijn lage ICE-ticketprijzen. Er zijn drie soorten tickets voor de ICE-trein: het standaard- of Flexpreis-ticket, de Supersaver-tarieftickets of Supersparpreis, en het voordelige tarief of Sparpreis ICE-tickets. De voordeligste tickets zijn goedkoper dan de standaardtickets, maar beschikbare tickets nemen af ​​naarmate de vertrekdag dichterbij komt. ICE-ticketprijzen hangt af van de klasse die u kiest en hier is een overzichtstabel van de gemiddelde prijzen per klasse:

Enkele reis Rondvaart
Standaard 17 € – 50 € 30 € – 120 €
Premie 21 € – 70 € 58 € – 152 €
Bedrijf 40 € – 87 € 80 € – 180 €

 

Dusseldorf naar München Treinen

Dresden naar München Treinen

Neurenberg naar München Treinen

Bonn naar München Treinen

 

Reisroutes: Waarom is het beter om de ICE-trein te nemen?, en niet met het vliegtuig reizen?

1) Vermijd procedures voor het aan boord gaan. Als je een vlucht voorbij hebt 9 ben, je kunt in ieder geval beter op de luchthaven zijn 7 daarom moet u tegen de tijd dat u de pre-boardingprocedures en veiligheidscontroles heeft doorlopen, het is bijna tijd om aan boord te gaan.

Met ICE-treinen, u kunt op elk moment voor vertrek aankomen, zolang u de trein inrijdt voordat u vertrekt. Dit is mogelijk omdat er geen pre-boarding-procedures of langdurige beveiligingscontroles zijn. Kom gewoon naar het station, Lokaliseer uw trein op de indicator, en board!

In totaal reistijd, ICE wint van vliegtuigen in Duitsland, net als tegen de prijs. Afgezien van de tijd die verspild is aan pre-boarding-procedures, vliegtuigen verliezen in het algemeen meer reistijd in woon-werkverkeer (van de luchthaven naar de precieze locatie).

2) Bagage kosten. Je kunt er zeker van zijn dat je extra betaalt voor koffers als je met het vliegtuig reist. Echter, Als u met ICE Trains reist, is het betalen van bagagekosten een extra uitgave die u niet maakt als u koopt goedkope ICE-treinkaartjes. Verduidelijken, met goedkope ICE-prijzen, u hoeft niet te betalen voor een koffer waarmee u reist. Dat maakt ICE een goedkopere en betere reismogelijkheid.

3) Treinen zijn milieuvriendelijker. De ICE-trein is ook milieuvriendelijker dan vliegtuigen, wat bijdraagt ​​aan luchtverontreiniging. Reizen met de trein is 20 × minder CO2-uitstoot vervuilend dan reizen per vliegtuig.

Berlijn naar Hamburg Treinen

Bremen naar Hamburg Treinen

Hannover naar Hamburg Treinen

Keulen naar Hamburg Treinen

 

new ICE train come out of siemens factory

 

Wat zijn de verschillen tussen de Standard Class en First Class op ICE?

In tegenstelling tot andere treinen met kaartjes voor verschillende coupés (standaard-, bedrijf, uitvoerend, enz.) zoals in Trenitalia, De ICE in Duitsland is een beetje anders. Er zijn twee klassen in elke ICE-trein: de eerste klas en de tweede klas. De belangrijkste verschillen tussen beide categorieën zijn de prijs, flexibiliteit, en aangeboden diensten.

Zoals het gaat om kaartjes en de klassencompartimenten in de ICE-trein, elk type ticket kan in de eerste klasse zijn. Dit betekent dat zelfs de goedkope ICE-treinkaartjes, de voordeligste prijs, en Super sparpreis kunnen eersteklas stoelen veroorloven. Echter, de prijs varieert voor beide klassen, zoals hierboven te zien.

First Class ICE-tickets:

De eersteklas kwaliteit van ICE zet de standaard voor luxe, comfort, en uitstekende service in het Duitse spoorwegsysteem. Ontworpen om vliegtuigen te evenaren, ICE-treinen bieden comfort voor lange afstanden. aanvullend, de eersteklas coupés vormen ongeveer een derde van de trein en kunnen, afhankelijk van de ingenomen ICE-trein, uit drie coupés bestaan.

De eersteklas coupéstoelen zijn groter en anders gerangschikt in een 2-1 regeling in plaats van een 2-2 in de tweede klas. En dit maakt meer gangpadruimte vrij voor passagiers. Bovendien, de stoelen in de eerste klas van ICE zijn ook bekleed met kunstleer en zijn groter dan die in de tweede klas. Omdat zakenmensen normaal gesproken de eerste klas gebruiken, er zijn stevige tafels beschikbaar voor passagiers die onderweg willen werken.

De extra services die de eerste klas onderscheiden van de tweede klas op ICE-treinen zijn inclusief gratis, dagbladen, gratis onbeperkt WI-FI, en speciale versterkers om onderbrekingen in de ontvangst van mobiele telefoons te voorkomen. First Class-passagiers kunnen hun maaltijden ook vanaf hun stoel bestellen als ze aan boord van de trein niet naar het restaurant willen.

Een ander voordeel dat beperkt is tot eersteklas ICE-reizigers is Stoel reservering. Alle tickets voor eersteklas, inclusief de goedkope ICE-tickets, geniet van dit voordeel. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u willekeurig een stoel bij het raam krijgt; u kunt tijdens het boeken kiezen welke stoel u wilt en deze laten reserveren.

Offenburg naar Freiburg treinprijzen

Treinprijzen van Stuttgart naar Freiburg

Treinprijzen van Leipzig naar Freiburg

Treinprijzen van Neurenberg naar Freiburg

 

 

Tweede klas ICE-tickets:

De compartimenten van de tweede klasse zijn qua comfort niet zo ver verwijderd van de eerste klasse. In aanvulling op, de stoelen in de tweede klas zijn beter dan de gemiddelde vliegtuigstoelen. Plus, ze zijn ergonomisch, komen met een hoofdsteun, en zijn bedekt met patroonstof. Dit zorgt voor een comfortabele reis over lange afstanden.

Er zijn meer tweedeklas coupés per ICE-trein dan eersteklas coupés. Bijzonder, de zitgroep in de tweede klas is iets strakker dan die van de eersteklas coupé. Er zijn vier stoelen per rij (2-2 stoelindeling), waarbij elke twee stoelen de middelste handsteun delen.

Verder, passagiers in de tweede klas hebben toegang tot enkele diensten in de eerste klas, maar met beperkingen. Neem bijvoorbeeld de WI-FI. In de tweede klas, Wi-Fi is niet onbeperkt zoals het is voor First class passagiers. Passagiers van tweedeklas hebben ook geen gratis toegang tot dagbladen, dus als u een krant in de tweede klas wilt krijgen, je moet er een kopen.

Passagiers van tweederangs moeten naar het restaurant als ze eten willen bestellen. Ze kunnen niet bestellen vanaf hun stoel, want dat is in de eersteklas ICE-coupé. Ook, ICE tweedeklas tickets in zowel Flexpreis- als voordelige tarieven dekken niet automatisch stoelreserveringen. Als je een zitplaats in de tweede klas wilt reserveren, moet je € 6 extra betalen. Evenzo hebben zowel First Class- als Second Class-passagiers een stopcontact bij elke stoel.

Neurenberg naar Bamberg Treinen

Frankfurt naar Bamberg Treinen

Stuttgart naar Bamberg Treinen

Dresden naar Bamberg Treinen

 

Is er een ICE-abonnement?ion?

ICE biedt treinpassen aan bij goedkope ICE-treinprijzen voor onbeperkt reizen door heel Duitsland of Europa. Er zijn drie soorten treinpassen:

Duitse treinpas

De Duitse treinpas is voor onbeperkt reizen binnen Duitsland. Ook, het is voor reizigers die niet in Europa wonen, kalkoen, en Rusland. Enkele voordelen van de Duitse treinpas zijn::

 • Houders van een treinpas kunnen bepaalde bonuslocaties buiten Duitsland bezoeken (Salzburg, Venetië, en Brussel)
 • ICE-treinkaartjes met korting voor iedereen onder 28 jaar
 • Onbeperkt reizen door heel Duitsland
 • Twee personen kunnen meer geld besparen door de Twin Pas te gebruiken wanneer ze samen reizen
 • Dankzij de flexibiliteit kunnen houders van de Duitse treinpas altijd en overal reizen

Houders van de Duitse pas kunnen kiezen 3 naar 15 opeenvolgende reisdagen binnen een maand bij aankoop van een pas.

Interrail Pass

De Eurail-pas staat niet-Europeanen toe die buiten Rusland wonen, Europa, en Turkije om onbeperkt door Europa te reizen. Enkele voordelen zijn onder meer:

 • Vouchers en kortingen voor toeristische attracties.
 • Verschillende categorieën om uit te kiezen - Volwassenen, Senior, en jeugd.
 • Onbeperkt doorreizen 31 Europese landen, inclusief Turkije.

InterRail Pass

De InterRail-pas is bedoeld voor mensen die in Rusland wonen, kalkoen, of Europa onbeperkt reizen door heel Europa. Voordelen van deze pas zijn onder meer:

 • Kortingen op ICE treinkaartjes voor zowel jongere als oudere mensen.
 • Onbeperkt reizen naar 33 landen in Europa
 • Gratis treinritten voor pashouders die met maximaal twee kinderen reizen 11 jaar.
 • Reisperiode voor 3 dagen tot 3 maanden per persoon.

Elke pas is beschikbaar en moet binnen worden geactiveerd 11 maanden van aankoop.

München naar Salzburg Treinen

Salzburg naar Passau

Wenen naar Salzburg Treinen

Salzburg naar Wenen Treinen

 

Hoe lang voor het vertrek van de ICE-trein arriveert?

Om ervoor te zorgen dat u op tijd aan boord komt, rustig aan, en zelfs blader door de winkels, je wordt aangeraden om tenminste aan te komen 30 minuten voor uw vertrektijd.

 

Wat zijn de ICE-treintijden?

De treinschema's staan ​​niet vast, wat het moeilijk maakt om te antwoorden. Echter, u kunt in realtime toegang krijgen tot de dienstregeling van ICE-treinen op de startpagina van Save A Train. Voer uw vertrekpunt en bestemming in en krijg direct toegang tot alle ICE-treinschema's. De vroegste ICE-trein vertrekt 6 ben, met treinen die allemaal vertrekken 30 minuten naar de belangrijkste bestemmingen.

 

Welke stations worden bediend door ICE?

ICE internationale routes vertrekken vanaf verschillende internationale stations, onder hen zijn Brussel Midi Zuid (Station Brussel Zuid Zuid in het Engels), Arnhem Centraal, and Amsterdam Centraal, en nog veel meer.

Voor aankomst, ICE-treinen aankomen bij 11 Duitse stations en één station in Zwitserland. Ook, De belangrijkste aankomststations zijn Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf, Keulen, Luchthaven Frankfurt (Luchthaven Frankfurt Main), Manheim, Siegburg, en anderen.

Verder, Düsseldorf is een prachtige stad gelegen aan de Rijn met een rijke culturele geschiedenis en sfeer. Er zijn veel opmerkelijke culturele en historische bezienswaardigheden te zien en toeristische routes voor wandelingen en een geweldig winkelgebied. Het is een perfecte locatie voor een weekendje weg met vrienden of familie.

From the Amsterdam Centraal (Centraal is in het Nederlands en het betekent Centraal Station), u kunt aankomen in Frankfurt, de stad die bekend staat als de financiële hoofdstad van Europa. Wat nog meer, er zijn mooie stranden, musea, en restaurants om te bezoeken.

Keulen is het kunstcentrum, architectuur, en rijke geschiedenis. Met een ICE-trein vanaf Amsterdam Centraal, je kunt in Keulen aankomen om jezelf onder te dompelen in de schoonheid van deze stad.

Inderdaad, er zijn ongelooflijk mooie botanische tuinen, restaurants met een breed scala aan culinaire hoogstandjes, dierentuinen, musea, en pubs om van te genieten. Ook, als u niet zeker weet welk station u moet kiezen, ons algoritme helpt u bij uw keuze.

Frankfurt naar Heidelberg Treinen

Stuttgart naar Heidelberg Treinen

Neurenberg naar Heidelberg Treinen

Bonn naar Heidelberg Treinen

 

ICE Trains Veelgestelde vragen

Wat moet ik meenemen naar de ICE?

Behalve jezelf? Neem je reisdocument mee, een geldig paspoort, en een reisverzekering is niet verplicht, maar dit document is goed voor uw gezondheid.

Welk bedrijf bezit ICE?

De Intercity-Express (IJS) is eigendom van de nationale treinaanbieder van Duitsland, de Deutsche Bahn, en DB is eigendom van de Duitse federale overheid.

Waar kan ik heen met ICE?

ICE rijdt voornamelijk door alle steden in Duitsland. Er zijn een aantal internationale ICE-reisroutes naar sommige landen die grenzen aan Duitsland.

Wat zijn de instapprocedures voor ICE-treinen?

Er zijn geen luxe instapprocedures. Bij aankomst op het station, kijk op de indicatorborden om uw trein te vinden. aanvullend, u kunt dan op elk gewenst moment aan boord van de trein stappen voordat deze vertrekt.

Welke diensten zijn er op de ICE-trein?

ICE Train biedt op doorreis diners aan waar het menu maaltijden bevat, lichte tussendoortjes, en dranken van alle soorten. verder, er zijn oplaadpoorten naast elke stoel, gratis wifi (onbeperkt in First Class), en versterkers voor ononderbroken ontvangst van mobiele telefoons (alleen voor First Class).

Meest gevraagde ICE-veelgestelde vragen – Moet ik vooraf een zitplaats reserveren op ICE?

Je hoeft niet van tevoren een stoel te reserveren, maar u kunt wel een stoel reserveren als u dat wilt. Als u een eersteklas ticket koopt, u bent automatisch gekwalificeerd voor een gratis gereserveerde stoel.

Is er WiFi-internet in de ICE?

Ja, er bestaat. In het tweede klas compartiment, WI-FI internet is gratis, maar niet onbeperkt zoals in First Class.

Konstanz Lindau Treinen

Memmingen naar Lindau Treinen

Biberach naar Lindau Treinen

Ulm naar Lindau Treinen

 

DB ICE Train First class Seat type

 

Tenslotte, Als je zo ver bent gekomen, u weet alles wat u moet weten over ICE-treinen en bent klaar om uw ICE-treinticket aan te schaffen SaveAtrain.com.

 

We hebben treinkaartjes voor deze spoorwegmaatschappijen:

DSB Denmark

Deense DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

NMBS België

intercity trains

Intercity-treinen

SJ Sweden Trains

SJ Zweden

NS International Cross border trains

NS International Nederland

OBB Austria logo

OBB Oostenrijk

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Noorwegen

Switzerland Sbb railway

SBB Zwitserland

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

verdiept

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Duitsland

European night trains by city night line

nachttreinen

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Duitsland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Tsjechisch

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail-logo

Eurail

 

Wilt u deze pagina insluiten op uw site? Klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-ice%2F%0A%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien), Of u kunt gewoon rechtstreeks naar deze pagina linken.

Auteursrecht © 2021 - Red een trein, Amsterdam, Nederland
Vertrek niet zonder een cadeau - Get Coupons en nieuws !