Bestil en togbillet NU

Billige ICE-togbilletter og rejseruter priser

Her kan du finde alle oplysninger om Tysklands Billige ICE togbilletter og ICE rejsepriser og fordele.

 

Emner: 1. ICE by Train Highlights
2. Om ICE Train 3. Bedste indsigt for at få en billig ICE-togbillet
4. Hvor meget koster ICE-billetter 5. Rejseruter: Hvorfor er det bedre ttage ICE-toget, og ikke rejse med fly
6. Hvad er forskellene mellem Standard Class og First Class på ICE 7. Er der et ICE-abonnement
8. Hvor længe før ICE-toget afgår for at ankomme 9. Hvad er ICE-togplanerne
10. Hvilke stationer betjenes af ICE 11. Ofte stillede spørgsmål om ICE-tog

 

ICE by Train Highlights

 • Det hurtigste tog i Tyskland er ICE-toget med en hastighed på 300 km / t.
 • TICE-toget fra det tyske jernbanesystem forbinder alle byer i Tyskland.
 • Af alle de tog, der kører på Tysk jernbanesystem, ICE tilhører kategori A.
 • ICE-tog er designet til at konkurrere med fly med hensyn til komfort og tid til destinationen.
 • De internationale ICE-ruter inkluderer Frankrig, Belgien, Danmark, Østrig, Holland, og Schweiz.

 

Om ICE Train

Intercity-Express eller i dets genvejsnavn ICE er et system af tog højhastighedstog ejet af Deutsche Bahn, Tysklands nationale togudbyder. Det ICE-tog er kendt for luksus, hastighed, og komfort, når de forbinder hver by i Tyskland.

Med hastigheder så høje som 300 km i timen, rejser med et ICE-tog er den hurtigste måde at rejse mellem fjerne byer som Köln og Hamborg.

ICE-rejseruter er ikke begrænset til Tyskland. Toget kører på internationale ruter til Østrig, Frankrig, Belgien, Schweiz, Danmark, og Nederlandene.

ICE Trains in a train station

Gå til Gem et toghjemmeside eller brug denne widget til at søge efter togbilletter til istog

Gem et tog iPhone-app

Gem et tog Android-app

 

Gem et tog

Oprindelse

Bestemmelsessted

Afgangsdato

Retur dato (Valgfri)

Voksen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

Bedste indsigt for at få en billig ICE-togbillet

Nummer 1: Book dine ICE-billetter på forhånd så meget som du kan

Hvis du gerne vil have billige ICE-billetter, jo tidligere du køber dem, jo større er dine chancer for at få dem billigt. Der er 3 typer af billige ICE-priser og alle tre billettyper er tilgængelige ved den første salgstid, men sparer billetpriser, Sparepris, og Super sparpreis er muligvis ikke tilgængelig, da afrejsedagen nærmer sig. Du kan booke billetter til sparer billetpriser så tidligt som 6 måneder før afrejse.

Nummer 2: Bestil dine ICE-togbilletter, når du er sikker på din rejseplan

At være sikker på din rejse- og afrejsedato sparer dig penge i refusionsgebyrer. Restitutionssatsen og muligheden for at returnere ubrugte ICE-billetter afhænger af den type billet, du køber. Også, refusionsgebyret er lavere for sparebilletter end for standardbilletter. Bemærk, at DB ikke refunderer dig kontant, når du returnerer din billet. DB-refusion sker via DB-kuponer, som du kan bruge til at betale for enhver service, de tilbyder. Du kan også sælge din ICE togbilletter online på internetfora, hvis du ønsker at få pengene tilbage.

Nummer 3: Rejs med ICE-tog i perioder uden for spidsbelastning

ICE-billetter er billigere i perioder uden for spidsbelastningen (tirsdag, onsdage, torsdage, og lørdage). I løbet af spidsdage, de billige billetter sælger meget hurtigt, kun efterlader Flexpreis-billetter. At rejse på højdage, bestil på forhånd for at få billetter til sparer billetpris. Hvis du ikke kan få sparebilletterne, Sørg for at rejse mellem sen morgen og tidlig eftermiddag (på grund af forretningsrejsende) da billetter til Flexpreis ville være billigere da. Endelig, undgå at rejse videre offentlig og skoleferier da ICE-billetpriser også ville stige.

Nummer 4: Køb dine ICE billetter på Save A Train

Du finder det bedste tilbud på ICE-togbilletter i Europa på vores hjemmeside, Gem et tog. Vi har de største tilbud på togbilletter i Europa og verden. Med vores forbindelse til utallige jernbaneoperatører og de rigtige algoritmer, Vi tilbyder dig de billigste ICE billetter, du nogensinde kan finde. Også, vi finder billige alternativer til andre tog end ICE.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Arriving ICE Train

 

Hvor meget koster ICE-billetter?

Prisen på en ICE-billet afhænger af typen af ​​billet og den plads, du ønsker. Generelt, tysk jernbane er berømt for sin lave ICE-billetpriser. Der er tre billettyper til ICE-toget - standard- eller Flexpreis-billet, Supersaver billetbilletter eller Supersparpreis, og spareprisen eller Sparpreis ICE-billetter. Billetterne til sparer billetter er billigere end standardbilletter, men tilgængelige billetter reduceres, når afrejsedagen nærmer sig. ICE-billetpriser afhænger af den klasse, du vælger, og her er en oversigtstabel over gennemsnitspriserne pr. klasse:

Enkeltbillet Rundtur
Standard 17 € – 50 € 30 € – 120 €
Præmie 21 € – 70 € 58 € – 152 €
Forretning 40 € – 87 € 80 € – 180 €

 

Düsseldorf til Munich Tog

Dresden til München Tog

Nürnberg til München Tog

Bonn til München Tog

 

Rejseruter: Hvorfor er det bedre at tage ICE-toget, og ikke rejse med fly?

1) Undgå procedurer inden boarding. Hvis du har en flyvning forbi 9 er, det er bedre for dig at være i lufthavnen i det mindste ved 7 derfor på det tidspunkt, hvor du skal have gennemgået proceduren for ombordstigning og sikkerhedskontrol, det vil næsten være tid for dig at gå ombord på flyet.

Med ICE-tog, du kan ankomme når som helst før afgang, så længe du kører ind i toget, før du flytter. Dette er muligt, fordi der ikke er procedurer før boarding eller langvarig sikkerhedskontrol. Bare dukke op til stationen, Find dit tog på indikatoren, og bord!

I samlet rejsetid, ICE vinder over fly i Tyskland ligesom det gør det også til pris. Bortset fra tid, der er spildt i procedurer inden boarding, fly mister generelt mere rejsetid i pendling (fra lufthavnen til den nøjagtige placering).

2) Bagagegebyrer. Du kan være sikker på, at du betaler ekstra for kufferter, hvis du rejser med et fly. Imidlertid, Hvis du rejser med ICE-tog, er det en ekstra udgift at betale bagageafgift, hvis du køber billige ICE-togbilletter. For at afklare, med billige ICE-priser, behøver du ikke betale for nogen kuffert, du rejser med. Det gør ICE til en billigere og bedre rejseindstilling.

3) Tog er mere miljøvenlige. Det ICE-tog er også mere miljøvenlig end fly, hvilket bidrager til luftforurening. At rejse med tog er 20 × mindre forurenende med kulstofemission end at rejse med fly.

Berlin til Hamburg Tog

Bremen til Hamburg Tog

Hannover til Hamborg Tog

Köln til Hamburg Tog

 

new ICE train come out of siemens factory

 

Hvad er forskellene mellem standardklassen og første klasse på ICE?

I modsætning til andre tog med billetter til forskellige rum (standard, forretning, udøvende, etc.) som i Trenitalia, Tysklands ICE er lidt anderledes. Der er to klasser i hvert ICE-tog - den første klasse og den anden klasse. De vigtigste forskelle mellem begge kategorier er prisen, fleksibilitet, og tilbudte tjenester.

Da det drejer sig om billetter og klassekamrene i ICE-toget, enhver billetype kan være i første klasse. Dette betyder, at selv billige ICE-togbilletter, spareprisen, og Super sparpreis har råd til førsteklasses sæder. Imidlertid, prisen varierer for begge klasser, som set ovenfor.

First Class ICE billetter:

ICEs første klasse sætter standarden for luksus, komfort, og fremragende service i det tyske jernbanesystem. Designet til konkurrerende fly, ICE-tog giver komfort til langdistancerejser. Derudover, det første klasses rum udgør ca. en tredjedel af toget og kan være så mange som tre rum afhængigt af ICE-toget taget.

Første klasses sæder er større og arrangeret forskelligt i a 2-1 arrangement snarere end en 2-2 i anden klasse. Og dette frigør mere gangplads for passagerer. i øvrigt, sæderne i første klasse af ICE er også dækket af kunstlæder og er større end dem i anden klasse. Som forretningsfolk bruger normalt første klasse, der er faste borde til rådighed for passagerer, der ønsker at udføre noget arbejde undervejs.

De ekstra tjenester, der adskiller første klasse fra anden klasse på ICE-tog, inkluderer gratis, daglige aviser, gratis ubegrænset WI-FI, og specielle forstærkere til at forhindre afbrydelser i mobiltelefonmodtagelse. Førsteklassepassagerer kan også bestille deres måltider fra deres pladser, hvis de ikke ønsker at gå til restauranten ombord på toget.

En anden fordel begrænset til ICE-førsteklasses rejsende er pladsreservation. Alle billetter til første klasse, herunder billige ICE-billetter, nyd denne fordel. Du behøver ikke bekymre dig om tilfældigt at få et vinduesplads; Du kan vælge, hvilket sæde du ønsker, mens du booker, og få det reserveret.

Offenburg til Freiburg togpriser

Stuttgart til Freiburg togpriser

Leipzig til Freiburg togpriser

Nürnberg til Freiburg togpriser

 

 

Anden klasse ICE billetter:

Andenklasses rum er ikke så langt væk fra First Class i komfort. Desuden, sæderne i andet klasses rum er bedre end gennemsnitlige flysæder. Plus, de er ergonomiske, kommer med en nakkestøtte, og er dækket i mønsterstof. Dette giver en behagelig langdistancerejse.

Der er flere andenklasses rum pr. ICE-tog end første klasse. Især, siddepladsen i anden klasse er lidt strammere end i førsteklasses rum. Der er fire pladser pr. Række (2-2 sæde arrangement), med hver to sæder, der deler det midterste håndstøtte.

Yderligere, passagerer i anden klasse har adgang til nogle af tjenesterne i første klasse, men med begrænsninger. Tag WI-FI for eksempel. I anden klasse, Wi-Fi er ikke ubegrænset, som det er for førsteklasses passagerer. Andenklassepassagerer har heller ikke gratis adgang til daglige aviser, så hvis du gerne vil have en avis i anden klasse, skal du købe en.

Andenklasses passagerer skal til restauranten, hvis de vil bestille mad. De kan ikke bestille fra deres pladser, som det er i ICE-førsteklasses rum. Også, ICE-klasses billetter til både Flexpreis og sparepriser dækker ikke automatisk pladsreservationer. Hvis du gerne vil reservere plads i anden klasse, skal du betale et ekstra beløb på € 6. På samme måde har både første- og andenklassepassagerere en stikkontakt ved hvert sæde.

Nürnberg til Bamberg Tog

Frankfurt til Bamberg Tog

Stuttgart til Bamberg Tog

Dresden til Bamberg Tog

 

Er der en ICE-underskrifttion?

ICE tilbyder jernbanekort kl billige priser på ICE-tog til ubegrænset rejse gennem Tyskland eller Europa. Der er tre typer jernbanepasser:

Tysk togpass

Det tyske togpass er til ubegrænset rejse inden for Tyskland. Også, det er for rejsende, der ikke bor i Europa, Kalkun, og Rusland. Et par fordele ved det tyske jernbanepass inkluderer:

 • Indehavere af jernbanepasset kan besøge visse bonusplaceringer uden for Tyskland (Salzburg, Venedig, og Bruxelles)
 • ICE-togbilletter med rabat for alle under 28 flere år
 • Ubegrænset rejse i hele Tyskland
 • To personer kan spare flere penge ved at bruge Twin Pas, når de rejser sammen
 • Fleksibilitet gør det muligt for indehavere af det tyske togpass at rejse hvor som helst når som helst

Indehavere af det tyske pas kan vælge imellem 3 til 15 på hinanden følgende rejsedage inden for en måned, når du køber et pass.

Eurail Pass

Eurail-passet tillader ikke-europæere, der bor uden for Rusland, Europa, og Tyrkiet til at rejse ubegrænset rundt i Europa. Nogle frynsegoder inkluderer:

 • Kuponer og rabatter for turistattraktioner.
 • Forskellige kategorier at vælge imellem - Voksen, Senior, og ungdom.
 • Ubegrænset rejse igennem 31 europæiske lande, inklusive Tyrkiet.

InterRail Pass

InterRail-passet giver personer, der bor i Rusland, Kalkun, eller Europa ubegrænset rejse gennem Europa. Fordelene ved dette pas inkluderer:

 • Rabatter på ICE togbilletter for både yngre og ældre mennesker.
 • Ubegrænset rejse til 33 lande i Europa
 • Gratis togture for pasindehavere, der rejser med op til to børn under 11 flere år.
 • Rejsetid for 3 dage til 3 måneder pr. individ.

Hvert pas er tilgængeligt og bør aktiveres inden 11 måneders køb.

München til Salzburg Tog

Salzburg til Passau

Wien til Salzburg Tog

Salzburg til Wien Tog

 

Hvor længe før ICE-toget afgår for at ankomme?

For at sikre, at du ankommer til tiden om bord, slå sig ned, og endda gennemse butikkerne, du rådes til mindst at ankomme 30 minutter før din afgangstid.

 

Hvad er ICE-togplanerne?

Togplanerne er ikke faste, hvilket gør det vanskeligt at svare. Imidlertid, du kan få adgang til ICE-togplaner i realtid på Save A Train-hjemmesiden. Indtast din oprindelse og destination, og få øjeblikkelig adgang til alle ICE-togplaner. Det tidligste ICE-tog kører forbi 6 er, med tog, der forlader alle 30 minutter til større destinationer.

 

Hvilke stationer betjenes af ICE?

ICE internationale ruter afgår fra flere internationale stationer, blandt dem er Bruxelles Midi Zuid (Bruxelles Midi South Station på engelsk), Arnhem Central, og Amsterdam Central, og mange flere.

Til ankomst, ICE-tog ankomme ved 11 Tyske stationer og en Schweizstation. Også, store ankomststationer inkluderer Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf, Köln, Frankfurt Lufthavn (Frankfurt Main Lufthavn), Manheim, Siegburg, og andre.

Yderligere, Düsseldorf er en smuk by beliggende langs Rhinen med en rig kulturhistorie og følelse. Der er mange bemærkelsesværdige kulturelle og historiske attraktioner at se og naturskønne ruter til gåture og et godt shoppingområde. Det er et perfekt sted for en weekend flugt med venner eller familie.

Fra Amsterdam Central (Centraal er på hollandsk, og det betyder Central Station), du kan ankomme til Frankfurt, byen kendt som Europas finansielle kapital. Hvad mere, der er smukke strande, museer, og restauranter at besøge.

Köln er kunstens centrum, arkitektur, og rig historie. Med et ICE-tog fra Amsterdam Centraal, du kan ankomme til Köln for at fordybe dig i den skønhed, der er i denne by.

Ja, der er utroligt smukke botaniske haver, restauranter med mange kulinariske mesterværker, zoologiske haver, museer, og pubber at nyde. Også, hvis du ikke er sikker på, hvilken station du skal vælge, vores algoritme hjælper dig med at vælge.

Frankfurt til Heidelberg Tog

Stuttgart til Heidelberg Tog

Nürnberg til Heidelberg Tog

Bonn til Heidelberg Tog

 

Ofte stillede spørgsmål om ICE-tog

Hvad skal jeg have med mig til ICE?

Bortset fra dig selv? Medbring dit rejsedokument, et gyldigt pas, og rejseforsikring er ikke obligatorisk, men dette dokument er godt for dit helbred.

Hvilket firma ejer ICE?

Intercity-Express (IS) ejes af Tysklands nationale togudbyder, Deutsche Bahn, og DB ejes af den tyske forbundsregering.

Hvor kan jeg gå med ICE?

ICE løber primært gennem alle byer i Tyskland. Der er nogle internationale ICE-rejseruter til nogle lande, der grænser op til Tyskland.

Hvad er boardingprocedurerne for ICE-tog?

Der er ikke nogen smarte boardingprocedurer. Når du ankommer til stationen, Kontroller indikatortavlene for at finde dit tog. Derudover, Du kan derefter gå ombord på toget når som helst, før det er planlagt til at rejse.

Hvilke tjenester er der på ICE-toget?

ICE Train tilbyder undervejs spisning, hvor menuen indeholder måltider, lette snacks, og drikkevarer af alle typer. desuden, der er opladningsporte ved siden af ​​hvert sæde, gratis WiFi (ubegrænset i første klasse), og forstærkere til uafbrudt mobiltelefonmodtagelse (kun til første klasse).

Ofte stillede spørgsmål om ICE – Skal jeg booke plads på forhånd i ICE?

Du behøver ikke at reservere plads på forhånd, men du kan foretage en pladsreservation, hvis du vil. Hvis du køber en førsteklasses billet, du er automatisk kvalificeret til et gratis reserveret sæde.

Er der WiFi-internet inde i ICE?

Ja, der er. I anden klasse rum, WI-FI internet er gratis, men ikke ubegrænset, da det er i første klasse.

Konstanz til Lindau Tog

Memmingen til Lindau Tog

Biberach til Lindau Tog

Ulm til Lindau Tog

 

DB ICE Train First class Seat type

 

Endelig, Hvis du nåede så langt, du ved alt hvad du har brug for at vide om ICE-tog og er klar til at købe din ICE-togbillet på SaveATrain.com.

 

Vi har togbilletter til disse jernbanevirksomheder:

DSB Denmark

Dansk DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgien

intercity trains

Intercity-tog

SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Holland

OBB Austria logo

OBB Østrig

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railway

SBB Schweiz

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

tydeligere viser

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattog

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tjekkisk

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

erail logo

eurail

 

Vil du integrere denne side på dit websted? Klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-ice%2F%0A%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden), Eller du kan bare linke direkte til denne side.

Copyright © 2021 - Gem et tog, Amsterdam, Holland
Efterlad ikke uden en gave - Få Kuponer og nyheder !