Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 12/11/2021)

Tager toget er en af ​​de bedste måder at opleve Europas mest naturskønne områder. Nyd spektakulære bjerge, søer, landskaber floder og utrolige bedrifter af teknik - Det er de De fleste Scenic Train Trips i Europa.

 

Glacier Express er blandt de mest naturskønne tog ture i Europa

West Highland Line-Scenic Train Trips, Skotland

Alle ombord på Hogwarts Express! De fleste af de 264 km rejse er på et enkelt spor, der giver et indblik i den fantastiske hede, søer, nogle af de mest afsidesliggende stationer i Storbritannien og - tilføjer et strejf af Harry Potter magi - den Glenfinnanviadukten bruges af Hogwarts Express.

 

Rute: Paris til Pæn

Cue ler-flise-overdækket landsbyer, ryddelige vinmarker, og smukke blå vand!

En liste over Den mest naturskønne tog ture i Europa ville ikke være komplet uden den syd-of-France. Det er berømt for sin skønhed, så det er ingen overraskelse det gjort vores liste. Starter i Paris, du er i solsikke og lavendelmarker i Provence blot to timer senere. Sørg for at pakke dit kostume, ’Forårsage den franske riviera er ikke noget, du ønsker at gå op i sommer.

Lyon til Nice-Tog

Paris til Nice-Tog

Avignon til Nice-Tog

Marseille til Nice Tog

 

 

Rhinen Valley Scenic Train Trips, Tyskland

Følg kurverne over Rhinen, som det gør sin vej fra Koblenz til Mainz. Det er kun en fifty-minutters tur, men langs ruten, du vil se slotte og vinmarker klamrer til flodens skråninger. Det ser virkelig ud som noget ud af et eventyr!

Berlin til Koblenz Tog

Frankfurt til Koblenz Tog

Wien til Koblenz Tog

Stuttgart til Koblenz Tog

 

morgenmad på München og middag i Venedig

3 lande, 3 x visningerne. Hop på et tog fra München til Venedig og komme til at drikke i 3 lande værd af spektakulær udsigt. Denne linje løber gennem nogle af de smukkeste bjerge, floder, og alpine landsbyer i Østrig, Tyskland, og Italien. 3-in1 af Det De fleste Scenic Train Trips i Europa.

Milano til Venedig Tog

München til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

 

Norge

Hvis du leder efter noget, der er ikke så overfyldt og mere på den vilde side, så denne tur er for dig. Starter ved havets overflade, den majestætiske Fjordland viger hurtigt for stejle klippesider og frodige enge. Sørg for at pakke vandrestøvler, fordi toget stopper ved flere destination vandrestier.

 

Vores sidste for dette indlæg af Scenic Train Trips i Europa er, Boarding Glacier express!

St. Moritz Zermatt. 8 timer af ren naturskønne lyksalighed. Det er ikke kaldes Glacier Express for ingenting. Rejs gennem et landskab så helligt for europæerne, at jernbanen (sammen med Bernina) er en UNESCOs verdensarvssted; det er også hjemsted for udspring i de mægtige Rhone og Rhinen Rivers.

Zürich til Zermatt Tog

Geneve til Zermatt Tog

Bern til Zermatt Tog

Lucerne til Zermatt Tog

 

Så nu, at du er færdig med at læse, er du klar til at lave dine egne naturskønne tog ture i Europa, på Gem A Train vi har de bedste tog billetter, på de billigste priser, og mange betalingsmuligheder.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fscenic-train-trips-europe%2F%0A%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)