Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 30/04/2021)

Enhver sand vinelsker ved, at vin byer i Europa tilbyder overkommelige og fantastisk vin. Fra Frankrig til Italien, og yderligere, disse lande er identificeret af mange for at have de bedste vine i verden.

Delvis, dette skyldes de ideelle klima vækstbetingelser, men det er stadig en kunst. Ikke alle ved hvordan man laver de mest lækre vine.

Vin elskere ved, at nogle steder er lidt svært at nå med tog, som de er forankret i landskabet. Heldigvis, Vesteuropa har flere byer, der stadig kan tilbyde dig de bedste vine i Europa. Plus, du behøver ikke at besvære dig med at finde en måde at komme til dem, som alle disse er tilgængelige med tog. Hvis dit udgangspunkt er nogen af ​​de store lande i Europa, har du en nem tid at komme der.

Med alt dette i tankerne, Lad os tage et kig på den ultimative liste over de bedste vin byer i Europa, og hvordan til at besøge dem med tog.

 

Koblenz, Tyskland

Koblenz Vin Byer i Europa

 

Desværre ikke kendt af alle, Rhinen River Valley i Tyskland er fyldt med kvalitet vinmarker. De producerer de bedste vine i hele Tyskland, og de fleste af dem med at nå Koblenz.

Denne lille by ligger på floden Rhinen og tilbyder nogle af de bedste vin barer og restauranter i området. Det er særligt smukke, ikke som nogle andre større byer i området.

Vinmarker i regionen berømt for at have verdens bedste Riesling vin. Hvis du beslutter dig for at besøge den naturskønne by Koblenz, du bliver nødt til at prøve et glas eller to af kold hvidvin.

Introduktion til Koblenz er ganske nemt, da det har en af ​​de bedste placeringer af alle Rhindalen vin byer. Det er halvvejs mellem to store tyske byer - Köln og Frankfurt, og hurtige tog vil Koblenz fra både. Hvad mere, Byen ligger på den frekventerede Rhindalen naturskønne tog rute.

Til sidst, Byen er relativt tæt på grænsen til Holland, Belgien, Luxembourg, og Frankrig. Det betyder at du får ingen problemer med at finde et tog fra disse lande samt.

Berlin til Koblenz Tog

Frankfurt til Koblenz Tog

Luxembourg til Koblenz Tog

Stuttgart til Koblenz Tog

 

Wien, Østrig

Wien er ikke kun blandt de bedste byer at leve i; Det er også blandt de bedste vin byer i Europa. Landet producerer en masse vin i almindelighed, hvoraf de fleste er fra vinmarker langs Donaudalen. Wien selv er en af ​​de få verdens hovedstæder, der producerer vin i byen.

Alt dette betyder, at du vil have mulighed for at prøve de bedste vine i landet har at byde på, ret i Wien. desuden, du skal vide, at en flaske vin til at nyde er Weissburgunder.

Wien er hovedstaden i Østrig og en af ​​de større byer i Europa, betyder, at du hurtigt komme dertil med tog. Det er den centrale jernbane hub, der har forbindelser til flere nabolande.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

Vores indlysende valg for Top 5 vin byer i Europa er Bordeaux, Frankrig

Bordeaux Wine Byer i Europa

 

Dem af jer bekendt med vine, ved, at Bordeaux i Frankrig er en af ​​de mest kendte vin hovedstæder i verden. Det er derfor, det er på listen over de bedste vin byer i Europa. Al den vin fremstillet i denne berømte region løber ud i byen for at blive nydt.

Bordeaux-vine er berømte for deres mineral og frugt noter, fra tærte frugt til sødere moden frugt. Disse vine har også forbløffende evne til at alder godt. Skaberne lader dem ofte til alder i flere årtier.

Naturligt, du behøver ikke at prøve gamle vine, der koster en formue at opleve regionens bedste vine. Der er masser af overkommelige vine med en enestående pris-værdi forholdet. Den øverste vin, du skal prøve her er Red Bordeaux.

Nå byen vil ikke være et problem, uanset hvor du befinder dig i Vesteuropa. Hvad mere, de fleste af de toglinjer går til Bordeaux tilbud tog højhastighedstog. Du behøver kun et par timer at nå byen fra hvor som helst i Frankrig. Toget fra Paris når Bordeaux i mindre end 3 timer!

Toulouse til Bordeaux Tog

Paris til Bordeaux Tog

Lyon til Bordeaux Tog

Marseille til Bordeaux Tog

 

Firenze, Italien er vores sidste Vin byer i Europa

Juvelen i Toscana, hvis ikke alle af Italien, Firenze er den perfekte by med de bedste vine i landet. Der er flere landsbyer rundt omkring i byen, der producerer den vidunderlige Sangiovese vin og alle af dem at fortjener at være på listen over vin byer i Europa. Disse smukke landsbyer og den fantastiske italienske interiør er svære at nå, men byen Firenze er ikke.

Du kan nå byen med tog fra overalt i Italien, eller yderligere, synes godt om Schweiz og Frankrig. Der er regelmæssig, højhastighedstog, der går flere gange hver dag fra Milano og Rom, men også fra Venedig. Disse ture tager mindre end to timer, og du får chancen for at se smukke bakker og felter i Italien.

Rimini til Florence Tog

Rom til Firenze Tog

Pisa til Firenze Tog

Venedig til Firenze Tog

 

 

Så er du klar til at nyde vin byer i Europa? SaveATrain.com vil hjælpe dig med at få til enhver by i Europa, hurtig, billig, og med et smil!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwine-cities-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)