Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 28/08/2021)

Det er svært kun at vælge 5 Nem dagsture fra Milano med tog til dele med dig. Italiens modehovedstad er strålende med muligheder for at besøge turister. Ikke alene er det fyldt med mode, men det har en utrolig historie, arkitektur, og smukt landskab at skrive hjem om.

 

1. 5 Dagsture fra Milano Med Tog: Comosøen

Vores første Nem heldagstur fra Milano er Italiens tredjestørste sø for dagen med tog, og opleve en luksuriøs cruise rundt sine farvande. Hvilken bedre måde at opleve den fantastiske alpine landskab fra stævnen af ​​båden, samt at få mulighed for at tage et smugkig på den smukke vandet ejendomme på landets kyster.

Det centrale område af Comosøen er den mest besøgte del af søen, og selv om de nord og syd områder af søen også har deres interessante steder disse er generelt mindre imponerende: selvfølgelig, have alle de vigtigste attraktioner helt tæt sammen er også praktisk for besøgende med begrænset tid.

Bemærk, at nogle gange byer er tæt på hinanden, men adskilt ved søen! Intet problem, der er regelmæssige færger på tværs af søen så rejser rundt er let (bilfærger er mindre hyppige og operere fra færre færge terminaler end passagerfærger).

Firenze til Como Tog

Milano til Como Tog

Torino til Como Tog

Genova Sådan Tog

Lake Como is the best Day Trips From Milan By Train

 

2. St. moritz, Schweiz

Du vil måske blive overrasket over at erfare, at Schweiz er bare en dagstur væk fra Italiens hovedstad. Hop på Sempione Express fra Tirano, og du vil være der i blot to og en halv time.

Rejsen i sig selv er det værd: dette er den stejleste jernbane rejse i verden, stigende fra 429 meter op til over 1800 i de schweiziske bjerge. Det fantastiske alpine landskab set fra togvinduet betyder, at du ikke vil forlade toget.

Du vil ende op i den schweiziske by St.. moritz, en af ​​Schweiz 'mest berømte bjerg resorts. Det er her de rige og berømte tilbringer deres ferie eller ejer en hytte.

St. Moritz er ikke den typiske naturskønne alpine by. Vi føler, at luksuriøs er en mere passende beskrivelse end smuk. Det omkringliggende område er smuk, selvom, og kombineret med den særlige atmosfære i byen, en dejlig ferie er absolut garanteret.

St. Moritz gør en perfekt base for at udforske den sydlige del af kantonen Graubünden. Det er ikke en god base for dagsture til andre dele af Schweiz, som det ville tage for meget rejsetid. det er, imidlertid, en af ​​vores top 5 Dagsture fra Milano Med tog selv! Bortset fra nattelivet i byen, hovedaktiviteterne her er udendørs. Hvis du kan lide vandreture, cykling, eller vinter sport, du kan nyde dig selv i ugevis i denne fantastiske region.

Zürich til St Moritz Tog

Zermatt til St. Moritz Tog

Basel til St Moritz Tog

Bergamo til Tirano Tog

 

 

3. 5 Dagsture fra Milano Med Tog: Bergamo

Et besøg i Bergamo er ofte kombineret med en tur til Comosøen, men det er værd sin egen plads på vores 5 Dagsture fra Milano Med Tog liste!

Med historiske mure strækker fem kilometer at omringe den gamle bydel, og rigelig middelalderlige arkitektur til at se på, det besidder betydelig intriger for turister, der ønsker et smukt sted at tilbringe dagen.

Ride kabelbanen fra bunden til toppen af ​​byen, og tage et kig på Bergamo betydelige monumenter, såsom St. Maria Maggiore katedralen og Colleoni Kapel.

Sidst, men ikke mindst, glem ikke at tage et øjeblik til at værdsætte Bergamos utrolige omgivelser, med bakker strækker sig i miles, hele vejen ned til fjernt Comosøen.

Milano til Bergamo Tog

Mantova til Bergamo Tog

Sådan Bergamo Tog

Tog Cremona til Bergamo

Bergamo is one of the Day Trips From Milan By Train

 

4. Franciacorta

Den Franciacorta-regionen tilbyder nogle spektakulære, prisvindende vine, som du kan prøve, i blandt pragtfulde italienske landskab.

Få chancen for at møde de vinproducenter selv! Stil spørgsmål om processen med vinfremstilling, og hvad gør deres særlige mærke så lækker.

Franciacorta DOCG område består af ca. 3,000 hektar vinstokke, der dækker et vidunderligt naturskønt rullende område lige syd for Iseosøen i Italien Lombardiet. Dette er inden for spytte afstand af talrige andre berømte italienske vinregioner, såsom Piemonte mod vest og Conegliano Valdobbiadene (hjem af super premium Prosecco) mod øst.

Denne førsteklasses beliggenhed gør Franciacorta en perfekt destination for en romantisk weekend eller en velfortjent vin tur, kun en times tur fra Milano, det er tilgængeligt og smukt i lige mål.

De boutique vingårde i Franciacorta virkelig tilbyde noget særligt, men shopping er også stor for! Den Franciacorta design outlet har masser af gode tilbud at tilbyde en klog shopper, så sørg for at få dine hænder på varerne her.

Cremona til Brescia Tog

Bergamo til Brescia Tog

Milano til Brescia Tog

Treviglio til Brescia Tog

Franciacorta is one of the Day Trips From Milan By Train

 

5. 5 Dagsture fra Milano Med Tog: Venedig

Vores liste over 5 Dagsture fra Milano Med Tog ville ikke være komplet uden herunder Venedig! Hvad kunne være bedre end at tage en dagstur fra Milano til en af ​​Italiens mest værdsatte romantiske byer, Venedig? Selvom det er svært at passe alle Venedigs lækkerier på bare en dag, du kan helt sikkert prøve.

Wander sin kølige, brostensbelagte gader. Har en kop kaffe i den berømte Piazza San Marco. Måske endda strække sig til at ride en gondol gennem kanalerne for en virkelig speciel oplevelse.

Du vil uden tvivl være passende charmeret af den mousserende lagune. Nyd den fantastiske arkitektur, der kendetegner en af ​​Italiens mest populære byer for turister.

Hvis du stadig har tid, hovedet over til en af ​​Venedig nærheden øer. Murano er berømt for glas blæser traditioner, og måske købe en nipsting at tage hjem.

Milano til Venedig Tog

Padova til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

Venice Italy

 

Klar til erfaring 5 Dagsture fra Milano Med Tog? Hovedet på over til Gem et tog Nu! Ingen skjulte gebyrer, ingen stress!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Nem dagsture fra Milano Med Tog” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/day-trips-milan-train/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)