Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 28/08/2021)

Forestil dig at sidde ned for at nyde din morgenkaffe midt traditionel italiensk arkitektur, mens du kigger ud på mousserende blå vand og frodige grønne bjerge. Mens dette kan lyde som bare en drøm, det er en realitet for dem, der besøger den fantastiske Comosø. Dette fantastisk destination sidder på ønskelisten hos mange rejsende. Det har endda gjort sin vej til det hvide lærred med Hollywood-hits og udenlandske film! Comosøen ligger i det nordvestlige hjørne af Italien, lige ved siden af schweiziske alper. Langs kysten af ​​dette fantastisk naturligt vidunder er mange byer, der helt sikkert vil forbløffe. Imidlertid, plukning hvilke at besøget kan være en skræmmende opgave, hvis du er på en stram tidsplan. Hvis du er korte på tid og ønsker at få mest muligt ud af din rejse, her er 5 maleriske byer at besøge på Comosøen.

 

1. Maleriske Byer at besøge på Comosøen: Hvad

Byen Como er nok den mest besøgte af alle byer i området på grund af den togstation. Det er udgangspunktet for mange besøgende siden en togtur er den bedste og nemmeste måde at nå Como. Mens nogle betragter det som en kort stop på deres rejse besøge og opleve resten af ​​Como, andre ser det som en integreret del af oplevelsen. Årsagen til de blandede følelser skyldes byen popularitet. Det er blandt de større byer i nærheden, og det har fuldt omfavnede sin turistmæssige appel. Nogle mennesker elsker dette og tage sig tid til at opsuge alle seværdigheder og turistattraktioner af denne smukke by. Imidlertid, andre ønsker at komme til de mindre byer for at opleve, hvad de anser uberørte og autentiske italienske byer.

Mens nogle turister overveje Como en turist fælde, de har tendens til at overse den oprindelige skønhed ved dette gammel by. Du kan tilbringe en hel uge at udforske Como og stadig finde ting at være i ærefrygt for. Faktisk, mange af de turister, der falder i kærlighed med byen tager sig tid til at gå gennem byen. Der kan være en masse caféer og restauranter rettet mod tilstrømningen af ​​turister. Imidlertid, der er også skjulte perler. Steder såsom Silke Museum, det 15katedral th århundrede, det Pretoria dør, og det middelalderlige centrum afvente de mere eventyrlystne sjæle.

Firenze til Como Tog

Milano til Como Tog

Torino til Como Tog

Genova Sådan Tog

Towns to Visit on Lake Como

 

2. Bellagio

Bellagio er bare en færgetur væk fra Como. Det er berømt for sin placering og skønhed. Det sidder på toppen af ​​trekantede stykke jord, der deler søen i to halvdele. Byen ligger på en stejl bakke og tilbyder en majestætisk udsigt til dem, der gå op brostensbelagte gader og snoede stræder. Mange lokale og turister kalder Bellagio kronjuvelen i Comosøen. Faktisk, det blev stemt som en af ​​de smukkeste byer i Europa. Det er uden tvivl den mest populære og mest besøgte i området. Når du ankommer, du vil forstå, hvorfor. Hvis du besøger Bellagio, Sørg for at bringe et kamera med dig. Hvis der er et sted, der vil give dig det perfekte billede, det er absolut Bellagio.

Padova til Comosøen Tog

Venedig til Comosøen Tog

Bergamo Sådan Tog

Verona til Como Tog

 

3. Maleriske Byer at besøge på Comosøen: Varenna

På den østlige bred af søen ligger Como Varenna. Selv om det måske ikke sammenligne i størrelse til de større byer, er det stadig et must-besøg placering. Denne maleriske traditionelle italienske fiskerleje er et must-see for alle, der ønsker at komme væk fra stress og jag af storbyliv. Tiden synes at stå stille, mens du sidder på dokker og stirre på det blå vand og svævende bjerge. Når du tager alt i, gå rundt at opleve de brostensbelagte gader, maleriske kirker, og spektakulære villaer Varenna. Sørg for at mærke Villa Monastero på dine seværdigheder at se. Det er ikke altid åbent for offentligheden, men hvis du er heldig, vil du se villaens traditionelle italienske facader og interiører. Tag en tur gennem de lange og tynde haver fuld af eksotiske planter, mens du ser ud på søen.

Milano til Varenna Tog

Firenze til Varenna Tog

Torino til Varenna Tog

Genova til Varenna Tog

Varenna Italy

 

4. Menaggio

På den vestlige bred af Lake Como, du kan besøge den smukke by Menaggio. Menaggio er en større by, der tiltrækker mange for sine fantastiske udsigt og smukke arkitektur. Blandingen af ​​de omkringliggende naturlige skønhed blandinger med den traditionelle italienske by. Byen har en masse bygninger, der kan dateres tilbage til det 19. århundrede. Piazza Garibaldi er stort set den centrale samlingssted for alle lokale og turister. Der er en overflod af caféer og restauranter, der udstråler spænding og liv. Menaggio er også et must-besøg for historie elskere. Byen spillede en vigtig rolle i de første og anden verdenskrig. I dag, mange ture kan tage dig til de betydelige omgivende seværdigheder i området.

Pavia Sådan Tog

Brescia Sådan Tog

Bologna Sådan Tog

Modena til Como Tog

Menaggio Visit on Lake Como

 

5. Maleriske Byer at besøge på Comosøen: Tremezzo

Hvis du ønsker at opleve Comosøen sammen med al den luksus og æstetik af et grand hotel, derefter besøge Tremezzo. Tremezzo er en by, der har taget den popularitet af søen og har besluttet at skabe en unik og luksuriøs oplevelse for besøgende. På trods af sin forvilde sig væk fra den mere traditionelle udseende, Tremezzo er stadig en vidunderlig by at besøge. Det er ganske tæt på Bellagio og er et stop for mange, der ønsker at se et roligt sted, der stadig har nogle brummer til det. Mens hoteller og villaer i byen køre en masse besøgende, Byen har stadig nogle fantastiske seværdigheder. Den Church of St. Maria, for eksempel, er populær for sin utrolige statue af Madonna Nera. Bortset fra det, der er dejlige haver at slentre igennem og nyd seværdighederne og lydene fra Comosøen.

Tortona Sådan Tog

Mantua Sådan Tog

Piacenza til Como Tog

Livorno til Como Tog

Tremezzo Italy

 

Disse er blot 5 maleriske byer at besøge på Comosøen. Imidlertid, søen har meget mere at tilbyde end fantastisk natur og smukke byer. Besøg Comosøen og nyd de sjove vandaktiviteter, fantastiske solnedgange, og spændende vandreture. Book Et Tog og udforske Comosøen og de omkringliggende vidundere det besidder.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Maleriske Byer at besøge på Comosøen” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fpicturesque-towns-lake-como%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)