Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 08/09/2023)

Den hotteste tendens i rejsebranchen er øko-venlige rejse. Dette gælder også for rejsende, der brænder for at give tilbage til samfundet, og ikke bare hengive sig til en ubekymret ferie. Hvis du er en smart rejsende, er bæredygtig turisme ikke et fremmed koncept for dig.

Hvad er bæredygtig turisme? hvordan kan du spille din rolle i bevarelse og opbygning af lokale samfund? Du finder vores 10 bæredygtige rejsetips indsigtsfulde og nemme at følge.

 

Tip 1: Bæredygtig turisme rejse

Rejse med tog, bus, eller båd er mere miljøvenlig end med fly. Luftforurening forårsaget af tog er betydeligt mindre end af nogen andre offentlige transportmidler eller privat bil.

Da afstandene mellem de fleste lande i Europa er meget små, at rejse med tog på tværs af lande er en fantastisk mulighed for dig at nyde udsigten, og være en smart rejsende. Derfor, togrejser er øverst på enhver bæredygtig rejsedagsorden og på vores 10 bedste bæredygtige rejsetips.

Togpriser for Milano til Rom

Togpriser for Firenze til Rom

Pisa til Rom Togpriser

Togpriser for Napoli til Rom

 

Sustainable Tourism Travel Tips

 

Tip 2 For en bæredygtig turisme rejse: Energibesparende

En af fordelene ved at rejse, og at være turist forkæler dig selv i alt. For nogle turister, dette kan omfatte at leve som royalty når du er på ferie. Imidlertid, denne måde at rejse på vil koste vores planet mere. Hvis du vil være en smart rejsende, du kan begynde med at spare energi og elektricitet. Derfor, en af ​​de øverste 10 bedste bæredygtige rejsetips er at altid tænde lyset, AC, og tv slukket, når du forlader rummet.

Amsterdam til Paris togpriser

London til Paris-togpriser

Rotterdam til Paris togpriser

Togpriser fra Bruxelles til Paris

 

Tip 3: Grøn vandreture

Et andet bæredygtigt rejsetips vedrører naturbeskyttelse, og du kan begynde med at blive på afmærkede stier. Den afmærkede sti er til at holde naturressourcer og vidundere i Europa beskyttet mod skade. Også, på denne måde afbryder du ikke eventuelle vilde dyr eller fauna økosystemer omkring.

La Rochelle til Nantes togpriser

Toulouse til La Rochelle togpriser

Bordeaux til La Rochelle togpriser

Paris til La Rochelle togpriser

 

Green Hiking is a Sustainable Travel Tip

 

Tip 4 For bæredygtig turisme rejse: Hold det rent

At medbringe en lille taske med til affald er et andet fantastisk eksempel på miljøvenlige rejser. For eksempel, du kan bruge denne taske til at samle noget affald, som andre rejsende efterlader. Så, du vil bidrage til at holde de smukkeste naturlige vidundere i Europa rent og sikkert.

Bruxelles til Amsterdam togpriser

London til Amsterdam togpriser

Berlin til Amsterdam togpriser

Paris til Amsterdam togpriser

 

 

Tip 5: Shop lokalt

Shopping lokalt og håndlavede produkter er et fantastisk eksempel på bæredygtig turisme. I stedet for at bidrage til den skade, der er forårsaget under import af varer, du bidrager til lokalsamfundet. Shopping efter lokalt håndværk og varer er et fantastisk socialt og økonomisk bidrag til lokalsamfundet. Trods alt, kulturelle investeringer er en stor del af bæredygtig turisme.

Amsterdam til London Togpriser

Paris til London Togpriser

Berlin til London Togpriser

Togpriser fra Bruxelles til London

 

Sustainable Shopping tips Europe

 

Tip 6: Pak en genanvendelig taske

Mens der er en verdensudvikling af bæredygtige og genanvendelige indkøbsposer, du kan stadig finde dig selv med en plastikpose. Vi ved alle, hvilke sikkerhedsskader en plastikpose kan forårsage, hvis et dyr finder det eller miljøskaderne på lang sigt. En genanvendelig taske er fantastisk til shopping på lokale markeder og supermarkeder. Det er en god idé at pakke en genanvendelig og foldbar taske til alle souvenirs.

München til Innsbruck togpriser

Salzburg til Innsbruck togpriser

Oberstdorf til Innsbruck togpriser

Graz til Innsbruck togpriser

 

Sustainable Traveling by packing reusable items

 

Tip 7 For bæredygtig turisme rejse: Spis lokalt

At støtte lokale virksomheder er en del af at være en smart og ansvarlig rejsende. Du er gæst i et fremmed land og en kultur, og skal altid vise din respekt og taknemmelighed over for lokalsamfundet. Dette vil have en enorm økonomisk og miljømæssig indvirkning.

desuden, mad er en fantastisk mulighed for at lære om det lokale køkken. Historierne, krydderier, og retter vil fortælle dig alt hvad du behøver at vide om den lokale kultur.

Lyon til Genève Togpriser

Zürich til Geneve togpriser

Paris til Geneve togpriser

Bern til Genève togpriser

 

Tip 8: Pak en genanvendelig kaffekop

En af de bedste oplevelser, når du rejser, er bestemt at købe lokalt wienerbrød og kaffe, og starte dagen med et fantastisk udsigtspunkt. Imidlertid, hvis du tænker på alle de andre rejsende, der praktiserer de samme vaner, snart nok vil vores verden være fuld af plastik kopper. Så, pakning af en genanvendelig vandflaske og kaffekop betyder at ændre dine vaner, men tænk på, hvor meget det vil hjælpe med at reducere plastaffald.

Wien til Budapest togpriser

Prag til Budapest Togpriser

Togpriser fra München til Budapest

Graz til Budapest togpriser

 

Pack A Reusable Coffee Cup for a Sustainable Tourism

 

Tip 9: Vælg bevaringsfokuserede ture og udendørs aktiviteter

Tilbringe din ferie udendørs, i Europas skove og højland er en af ​​toppen 10 bæredygtige rejsetips.

Indorsering af lokale bevarelser, der beskytter dyrelivet, er et nøgleelement i bæredygtig turisme. Disse bevarelsesorganisationer redder ofte truede dyr, plante træer, og spiller en nøglerolle i bevarelsen af ​​økosystemer. Derfor, din ferie i Europa har en merværdi, ud over at opdage de naturlige vidundere, reserver, og nationalparker i Europa.

Nürnberg til Prag togpriser

Togpriser fra München til Prag

Berlin til Prag Togpriser

Wien til Prag Togpriser

 

Outdoor acitivities are key for Sustainable Tourism Travel

 

Tip 10: Vælg miljøvenlig indkvartering

Der er mange vidunderlige indkvarteringstyper i Europa, og den bedste måde at nyde naturlige vidundere er ved at blive et par skridt væk. Små og uafhængige kroer, private indkvarteringer, og bevaringshytter ansætter normalt lokale, og støtte lokalsamfundet.

Desuden, bevarelse af vilde dyr tilbyder ture og frivillige programmer i bytte for overnatning. Dermed, du vil være ekstremt heldig at nyde de mest fantastiske dyreliv og naturreservater.

Den indkvarteringstype, du vælger til din ferie i Europa, er nøglen til at udføre din rolle som smart rejsende. Ikke at undersøge den bedste indkvartering er en af ​​de rejse fejl at undgå.

Togpriser fra Milano til Venedig

Togpriser for Firenze til Venedig

Togpriser fra Bologna til Venedig

Treviso til Venedig togpriser

 

Togrejser er en fantastisk måde at starte din miljøvenlige rejse på tværs af Europas bevarelse og synspunkter. Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge en miljøvenlig ferie til Europa med tog.

 

 

Ønsker du at integrere vores blogindlæg "10 Bæredygtige rejsetips" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsustainable-tourism-travel-tips%2F%3Flang%3Dda </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)