Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 30/04/2022)

Kan du huske hver tur, du nogensinde har taget, synspunkter, du har beundret, og mad du har smagt? Måske ikke, og derfor er souvenirs den perfekte måde at lave dem på minder varer hele livet. Hvilke souvenirs at tage med fra en rejse? Her er de bedste souvenirideer til at bringe et stykke paradis hjem.

 

Souvenirs at medbringe fra en tur: Madlavning Ingredienser

Krydderier, sovs, og urter, vil tage dig lige tilbage til smagene, dufte, og øjeblikke af det særlige sted. Det er bevist, at vi husker mest gennem vores sanser, og mad er den bedste måde at opleve et sted på. i øvrigt, tilberedningsredienserne får dine venner og familie til at føle, at de har været der sammen med dig.

Kinesiske urter, pastasauce, og endda pasta er vidunderlige souvenirs at bringe tilbage fra en tur til Kina, eller Italien, for eksempel. Så, husk at pakke en ekstra pose bare til madglade, da det er bedre at pakke disse lækre souvenirs separat. Du ønsker ikke at åbne kufferten for at opdage, at dit tøj er i røde paprika nuancer.

Firenze til Milano med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Milano til Firenze med et tog

Venedig til Milano med et tog

 

Food is a great souvenir to bring from a trip

 

Lokal kunst

At støtte lokal kultur og kunstnere viser, at du er en tankevækkende og smart rejsende. Håndmalede sauceskåle, vævet bordtøj, eller broderede blonde skjorter er fantastiske souvenirs, dine venner vil værdsætte, brug, og en fantastisk måde at vise din taknemmelighed over for det samfund, der har været vært for dig.

Lokal kunst er en smuk souvenir at bringe tilbage fra enhver rejse i Europa og Kina. I Kina, du kunne få røde lanterner til held og lykke, fra Rusland a håndlavet Domovichok som vil beskytte dit hjem, eller et køligt ølglas fra Prag til den ølglade onkel eller bror. Hvilken stor cirkel af øko-venlige rejse, modtager, og sprede den vidunderlige kultur over hele verden.

Berlin til Aachen med tog

Frankfurt til Köln med tog

Dresden til Köln med tog

Aachen til Köln med tog

 

Art souvenirs can be found on local markets

 

Indretning af souvenirs

Gør din rejse til en del af dit hjem, med en smuk blomst Delft vase eller træ tulipan fra Holland. Boligindretning souvenirs kan håndlaves, og vil oftest fortælle historier om kulturen og historien om deres oprindelse.

En keramisk plade på væggen, boheme krystal fra Tjekkiet, eller gøgure fra Sort skov er gode souvenirs at tage med hjem fra din rejse til Europa.

Rimini til Firenze med et tog

Rom til Firenze med et tog

Pisa til Firenze med et tog

Venedig til Firenze med et tog

 

Local Home Decor Souvenirs Shop

 

Souvenir at tage med fra en tur: Lokal spiritus

At dele historier fra turen over et glas fint spiritus hjælper med at huske alle de saftige detaljer, og sjove øjeblikke. At bringe lokal spiritus er en populær souvenir at bringe fra Europa, især hvis det er en alkoholholdige drikke alle bør prøve over hele verden.

Så, Limoncello fra Italien, eller Rieslingvin fra Rheindalen i Tyskland, på den ene eller anden måde, modtagerne vil være i ekstase over at modtage en sådan gave. Hvis du ikke er sikker på, hvad der er den lokale drink, Vær opmærksom på glassene på de lokale bord under middagen eller spørg i den lokale bar.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

Local Liquor For sale

 

Smykker

Smykker er en fantastisk måde at bære dine rejser tæt på hjertet. En betagende halskæde, rav øreringe fra Polen, eller et charmerende sølvarmbånd, er stykker, der aldrig går af mode, i øvrigt, de er tidløse.

Så, hvis du er ivrig efter at bringe ekstraordinære souvenirs, så er smykker perfekte. At tilføje en charme til dit armbånd fra ethvert land er besøg er fantastisk. Imidlertid, når man køber smykker i et fremmed land, Vær forsigtig med at håndtere kontanter og falder ikke ind i nogen af de populære rejsesvindel verden over.

Dijon til Provence med et tog

Paris til Provence med et tog

Lyon til Provence med et tog

Marseilles til Provence med et tog

 

Jewelry Shops in an open market

En vare de samler

Glem nøgleringe og postkort, hvis dine venner er samlere, intet siger I Care mere end et unikt stykke, de kan tilføje til deres samling. Alle samler noget: et pyntet ølkrus fra Prag, Murano glasskulptur, Russisk Babushka til dukkefigurerne, og dette er kun få eksempler.

desuden, skudbriller, hatte, og pins er endnu en fantastisk souvenir, der kan samles tilbage fra en rejse til Europa. Hængt på væggen, bruges til fester, eller gemt i et album, dine venner ville værdsætte den tid, du brugte på at lede efter det ene særlige stykke og historien bag det.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

 

Søde godbidder

Søde og interessante godbidder vil sætte et smil på og fange lytterens opmærksomhed. Mad er den bedste måde at opleve et sted på, gennem alle smagene rejser man til kulturen og historierne. For eksempel, Parisisk Macarons er ikke bare lækre souvenirs. De fanger også stadig essensen og ånden i den franske renæssance i deres perfektion, lys og udsøgt form.

Så, mens et par bidder får denne souvenir til at forsvinde, smagen og den fantastiske følelse forbliver hos os for evigt. Vores sanser vil altid huske den første gang, vi prøvede schweizisk chokolade, og modtagerne af din lækre souvenir vil også huske. For at opsummere, søde souvenirs er fantastiske souvenirs at tage med hjem fra en rejse til Europa.

Frankfurt til Berlin med et tog

Leipzig til Berlin med et tog

Hannover til Berlin med et tog

Hamborg til Berlin med et tog

 

Macarons are a great sweet treat to bring from a trip

Souvenirs at medbringe fra en tur: Tøj

Shopping er en af ​​de bedste ting at gøre i udlandet. Du kan ændre din stil, og tilføje et særligt element til din garderobe som et farverigt traditionelt tørklæde fra Rusland, en læderjakke fra Italien, og mere. Hvis du planlægger at bringe dine venner et tøjstykke, så skal du selvfølgelig kende deres stil og størrelse.

Imidlertid, der er masser af tøjsouvenirs at vælge imellem i Europa, der ikke involverer størrelsesvalg. Berlin er perfekt til vintage shopping, T-shirts fra Londons gademarkeder, et sejt slips fra Paris eller Italien, er blot et par tøj souvenirs ideer at bringe fra hele verden.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

Cliche -souvenirerne, der skal medbringes fra en rejse til Europa

Du kan aldrig gå galt med klassiske souvenirs. For eksempel, gave venner og familie en Eiffeltårn nøglering, Russisk Matryoshka i træ, eller træsko fra Amsterdam, disse vil være en dejlig og tankevækkende souvenir. i øvrigt, du kan købe disse klassiske europæiske souvenirs i lufthavnen, eller togstation, i sidste øjeblik. Imidlertid, tage højde for, at souvenirs’ prisen vil være meget højere på togstationen, end i byen.

Milano til Venedig med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Bologna til Venedig med et tog

Treviso til Venedig med et tog

 

A russian Babushka is a cliche souvenir to bring from a trip

Her på Gem et tog, vi hjælper dig gerne med at planlægge en uforglemmelig rejse i Europa. Du kan nemt rejse med tog til enhver destination i Europa, butik, og nyd nem rejse vil kufferter fulde af skatte og souvenirs.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg “Hvilke souvenirs at bringe fra en tur?”På dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fsouvenirs-bring-trip%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)