Læsetid: 9 minutter
(Senest opdateret: 03/09/2021)

Verden er et smukt sted, men førstegangsrejsende kan falde i turistfælder og blive ofre for større rejsesvindel. Dette er de 12 store rejsesvindel at undgå over hele verden; fra Europa til Kina, og andre steder.

 

1. Rejsesvindel skal undgås over hele verden: Taxa-overafgift - omvej

Kraftig trafik, taxachaufføren fortæller dig historierne om byen, og nye udsigter fra vinduet gør det meget let at falde ind i taxa-overpris-rejsesvindel.

At komme rundt med taxa virker som den mest behagelige rejsemulighed som turist, men det kan vise sig at være en af ​​de største rejsesvindler på verdensplan. Som turist kender du ikke den hurtigste og bedste rute fra lufthavnen til hotellet, eller fra en attraktion til en anden, så taxachaufførerne kan fejre på dine vegne og bede om en uhyrlig sats eller tage dig med på en kæmpe omvej, for en tur, der ikke skal vare mere end 15 mig.

Sådan undgår du taxaoverskridelse?

Undersøg på forhånd for den accepterede taxahastighed i din rejsemål. Derudover, sørg for at have en fantastisk kortapp, der kræver ikke Wi-Fi, så du altid kan kontrollere ruten, og vigtigst, vælg et pålideligt taxiselskab, eller rejse med tog.

Basel til Interlaken med et tog

Genève til Zermatt med et tog

Bern til Zermatt med et tog

Lucerne til Zermatt med et tog

 

2. Spillet på dit tøj - duetrick

Hvis du planlægger at rejse til Argentina, for eksempel, du skal være opmærksom på, at duespillet på dit tøj rejser fidus. Denne type rejsesvindel er meget populær i Buenos Aires, når en venlig lokal kommer nærmer dig, ønsker at hjælpe, da der spildes over dit tøj.

Forestil dig, at du beundrer byens centrum eller har en dejlig dag i parken, kigger rundt, og pludselig kommer en venlig fremmed op til dig, fortæller dig, at der spildes over dit tøj. Du lægger posen på jorden, se forbløffet omkring spildet, og i mellemtiden pas, pung, og al din dyrebare ejendom er væk.

Sådan undgår du spild på tøjrejser-fidus?

Udforsk som en lokal, være opmærksom på dine omgivelser, og prøv at holde øjnene foran.

Lucerne til Lauterbrunnen med et tog

Geneve til Lauterbrunnen med et tog

Lucerne til Interlaken med et tog

Zürich til Interlaken med et tog

 

 

3. Rejsesvindel skal undgås over hele verden: ATM-rejsesvindel

Penge får verden til at gå rundt, så naturligvis involverer en af ​​de største rejsesvindler i verden penge. En af de største rejsesvindler på verdensplan er ATM-fidus, når en aftagelig kreditkortlæser dybest set kopierer dine legitimationsoplysninger og derefter brugte dem til at rydde al din saldo.

Sådan undgår du ATM-fidus?

Hvis det er absolut nødvendigt, træk penge fra en stor og kendt pengeautomatbank. I store banker i Europa, der er sikkerhed, så chancerne for at få adgang til ATM-kortlæsere er tæt på nul.

München til Hallstatt med tog

Innsbruck til Hallstatt med tog

Passau til Hallstatt med tog

Rosenheim til Hallstatt med tog

 

4. Bump And Grab

En af de klassiske rejsesvindel i verden, bump og grab er populære på offentlig transport, og i vartegn. Du er tilfældigvis i toget, metro, eller venter på Prags plads på det berømte ur, når der pludselig er en, der ved et uheld støder på dig.

Mens det kan være en ulykke, det er mere sandsynligt, at det er en planlagt lommetyv-bump-in. Det kan være et split på et sekund, -en “undskyld”, og din tegnebog, holde øje, eller smykker er væk. Bump and grab scam er en af ​​de vigtigste ting at være opmærksom på hvornår rejser i Europa.

Sådan undgår du stød og greb?

Efterlad dyrebare ejendele på hotelværelset, og spred alt, hvad du tager med dig: f.eks. tegnebog i en intern jakkelomme.

Lyon til Nice med et tog

Paris til Nice med et tog

Cannes til Paris med et tog

Cannes til Lyon med et tog

 

En rejse fidus bump og tag i et overfyldt rum

 

5. Rejsesvindel skal undgås over hele verden: Sværmen

Svarende til bump og grab, sværmen fidus, er når du pludselig er overfyldt af en gruppe fremmede, godt det ser fremmede ud for dig. Faktisk, disse fremmede kender hinanden ret godt, og smukt planlagt et mærkeligt møde, eller sværm. På denne måde ser det helt uskyldigt ud, mens du er omgivet og lommetyvet.

Dette sker normalt et overfyldt sted, hvor denne gruppe smelter sammen med mængden og kaoset. De begynder at bevæge sig omkring dig og distraherer dig faktisk, når de andre griber fat i alt. At opbevare dine kontanter ét sted er en af ​​de 10 rejsefejl, du bør undgå i Europa.

Sådan undgår du sværmsvindel?

Bare hold dig væk fra folkemængderne, og lynlås din frakke, eller hold øje med dine ejendele, helst, læg en taske foran dig.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

Rejsesvindel skal undgås over hele verden: Sværmen i Milano, Italien

6. Den venlige lokale

Den smukke og venlige fremmed er en berømt rejsesvindel på verdensplan. Uanset om du går på Den Røde Plads eller Paris, der vil altid være en venlig lokal, der tilbyder deres hjælp til at nå Eiffeltårnet eller vise dig en god tid rundt i byen.

i øvrigt, de vil være så nyttige til at vise alle de store klubber rundt, at du kun vil fidus næste morgen, vågne op, og at bemærke dine penge er væk. Dermed, for eksempel en solotur, overalt i verden kan være en ekstraordinær chance for at møde lokalbefolkningen, men det kan også blive til dit værste mareridt.

Sådan undgår du den venlige lokale rejsesvindel?

Det er dejligt at møde de lokale på dine rejser, og en af ​​de bedste oplevelser. Imidlertid, vær forsigtig med hvem du stoler på, og overnatte hos. Et eventyr i et fremmed land kan hurtigt blive en katastrofe, så vær forsigtig.

Milano til Venedig med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Bologna til Venedig med et tog

Treviso til Venedig med et tog

 

7. Rejsesvindel skal undgås over hele verden: Armbånd fidus

Gratis souvenirs fra et fremmed land lyde fantastisk, men der er ikke rigtig gratis ting i den verden, vi lever i. Derfor, ikke falde for det gratis armbåndsvindel, der normalt involverer en lokal kvinde, der nærmer dig smilende, at sætte et armbånd på dit håndled.

Smiley og venlige, de vil tilbyde dig autentiske armbånd eller halskæder at tage med hjem, mens hele tiden deres anden hånd når ud til din tegnebog, og smykker. At tilbyde noget smukt og gratis er en stor distraktion og virker på mange uskyldige turister.

Sådan undgår du armbåndsfidus?

Fall ikke for gratis souvenirs, og hold øjnene åbne, og næg venligst at acceptere gratis tilbud fra fremmede.

Nürnberg til Prag med et tog

München til Prag med et tog

Berlin til Prag med et tog

Wien til Prag med et tog

 

8. Det tiggende barn

Klædt i elendigt tøj, snavset, tigger om penge eller mad, tiggeriet er et af de hjerteskærende rejsesvindler i verden. Fra Europa til Kina, der er børn, der står ved siden af ​​vejen, synger for en dollar i centrale firkanter, eller trykke på taxa-vinduet.

Oftest er disse børn ikke så fortabte, som de ser ud, men blev sendt til at spille en rolle. Naturligvis, der er børn, der virkelig har brug for mad og hjælp.

Sådan undgår du det tiggende børnesvindel?

Dette er vanskeligt, fordi verden er fuld af fattige børn, der ikke har nogen anden mulighed end at tigge. Imidlertid, du kan tilbyde at købe dem et måltid eller hjælpe på en anden måde, end ved at give penge. Denne måde, du kan kontrollere deres reaktion, og hvis de virkelig er i nød eller lige efter turistens tegnebog.

Luxembourg til Colmar med et tog

Luxembourg til Bruxelles med et tog

Antwerpen til Luxembourg med et tog

Metz til Luxembourg med et tog

 

9. Rejsesvindel skal undgås over hele verden: Attraktion er lukket

Du kontrollerede åbningstiderne på forhånd, men til din overraskelse, når du ankommer til templet eller handler, fortæller en lokal, at det er lukket. Derefter, når de ser din skuffelse, de tilbyder at tage dig til et andet fantastisk vartegn eller en butik, endnu bedre end den lukkede.

Lokalbefolkningen kan tilbyde et fantastisk eventyr, men de ripper dig faktisk af, ved at bede om et dyrt indgangsgebyr, eller tager dig med at shoppe, hvor de får en fed kommission.

Sådan undgår du denne rejsesvindel?

Besøger steder uden for den slagne vej er vidunderligt, bare sørg for at kontrollere omgivelserne, og hvis der er alternativer. Desuden, undersøg på forhånd for de bedste attraktioner at besøge i Europa. Hvis tiltrækningen er gratis, så er der ingen grund til at erstatte den med en for dyr, og det samme for butikker med gode anmeldelser.

Zürich til Lucerne med et tog

Bern til Lucerne med et tog

Genève til Lucerne med et tog

Konstanz til Lucerne med et tog

 

Attraktion er lukket Rejsesvindel

10. Lad mig tage dit billede

At rejse alene kan være vidunderligt, og til tider fuld af beklagelse er der ingen med dig til at lave det perfekte sociale mediebillede. Big Ben eller Firenze i baggrunden, du kigger rundt og så kommer de op til dig og tilbyder at tage et fantastisk billede, fra en stor vinkel.

2 sekunder senere er dit kamera og alle de fantastiske billeder væk, fordi den dejlige fremmed stak af med dem. Dette kan ske overalt i verden, til alle, for hvad er oddsene dette vil ske? men det gør det.

Sådan undgår du denne rejsesvindel?

Kig efter andre turister, måske også solo rejsende, eller par. Dette er den sikreste måde at få det perfekte billede på og holde kameraet, og til gengæld, tilbyder at tage deres billede.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

Lad mig tage dit billede Rejsesvindel

11. Rejsesvindel skal undgås over hele verden: Switcheroo

Den bedste måde at håndtere penge på, når du rejser, er at have små regninger med dig hele tiden. Ellers, være forsigtig med store regninger, når du betaler taxachauffører eller i lokale restauranter. Du kan muligvis give en stor regning for en mindre betaling, men modtagerne foregiver at droppe den store regning og ændre den til s meget mindre regning. Denne måde, de ombytter turisten.

Kasserere, taxachauffører, eller tjener, kan være spillerne i denne switcheroo fidus. Du bliver den store taber her, hvis ikke forsigtig.

Sådan undgår du Switcheroo-fidus?

Angiv størrelsen på den regning, du udleverer, og kend den ændring, du skal modtage tilbage.

Lyon til Toulouse med tog

Paris til Toulouse med tog

Dejligt at Toulouse med et tog

Bordeaux til Toulouse med et tog

 

12. Større rejsesvindler, der skal undgås over hele verden: Ivrige engelske studerende

De taler ødelagt engelsk, men beder dig om at lære dem. De ivrige engelske studerende lurer på caféer og barer, vil starte en venlig samtale med dig, og derefter bede dig om en privat engelskundervisning på dit hotelværelse.

En gang på hotellet, den ivrige engelske studerende kan forvandle sig til en nathætte, og du vågner op til en stjålet tegnebog og et pas. Sandheden er, at det er umuligt at forbedre en sprogfærdighed natten over, og endda nogen vil øve deres engelsk, denne lektion behøver ikke at ske på hotelværelset eller over alkohol.

Afslutningsvis, smart rejse er den bedste måde at rejse i disse dage, overalt i verden. Årsagen er, at rejsesvindel bliver sværere og sværere at afsløre. Når det er sagt, det har aldrig været nemmere at rejse rundt i verden end i dag.

Zürich til Wengen med et tog

Genève til Wengen med et tog

Bern til Wengen med et tog

Basel til Wengen med tog

 

Her på Gem A Train, Vi hjælper dig gerne med at planlægge dine sjove steder at besøge og afslutte din rejse lykkeligt ved at undgå rejsesvindel.

 

 

Ønsker du at integrere vores blogindlæg "12 store rejsesvindler, der skal undgås over hele verden" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Ftravel-scams-avoid-worldwide%2F- (Rul lidt ned for at se Koden)